prima lichtkoepel, snel geleverd

Voor de bestelling nog even via de chat functie info uitgewisseld, daarna de bestelling geplaatst en de lichtkoepel is volgens afspraak geleverd en past perfect.

Goede service, snelle levering

Altijd snelle levering en uitstekende service.

Gewoon goed.

3 lichtkoepels besteld om te vervangen. Netjes afgeleverd en nagekeken op schade door chauffeur

Snelle reactie op vragen via de mail. Bestelling snel geleverd en alles als verwacht

Fantastisch producten

Snel bezorgd, ik had een vraag over een lichtkoepel en op zaterdagavond kreeg ik direct antwoord. Woensdag had ik de Skylux lichtkoepel al binnen.

Zeer tevreden klant

Mooi product en netjes geleverd.

Product naar webs

De koepel zit nog in de doos.

De dakdekker gaat hem hopelijk binnenkort plaatsen op de woning waar hij bestemd voor is.

Correct geleverd, goede lichtkoepel voor een mooie prijs.

Duidelijke website. Correcte en vlotte levering, goede koepel en een gemakkelijke installatie ervan.

snel eenvoudig en duidelijk

Snel en goed

Snelle levering, en topkwaliteit. Vriendelijke bezorger die ook nog even de Skylux lichtkoepel naar achteren heeft gebracht.

Zeer slechte retour service.

Zeer slechte retour service. Zij hebben geen, ook niet tegen betaling. Zelf lichtkoepel teruggebracht 2 uur rijden. Geen directe telefonische contact met bedrijf alleen via mail.

Snel, heldere info (en koepel) en scherp geprijsd

Fijn overzichtelijke website met de info die nodig is. Snel geleverd, niet te duur en ik denk zelfs een van de goedkoopste. Montage handleiding was goed en de koepel zit nu perfect op onze carport.

Alles is prima geregeld, van bestellen tot en met bezorgen.

Alles was zeer correct, bestellen is makkelijk, en het afleveren is ook goed geregeld. De chauffeur wachtte geduldig tot het gecontroleerd was op eventuele beschadigingen.

Duidelijke site, snelle en correcte levering.

Heel goede ervaringen bij alle bestellingen.

Top product besteld, netjes geleverd op de afgesproken dag

Prima produkt, geleverd volgens afspraak.

Makkelijk te kiezen en te bestellen. Goed produkt en tijdig geleverd.

Top ervaring, goede service en super prijs

À+++

Snelle levering, duidelijke communicatie.

Wij hebben onlangs 2 vierlaags koepels besteld. De vermeldde levertijd bedroeg 2 weken maar ze werden al binnen een week geleverd. Netjes een berichtje dag voor de levering en een telefoontje van de chauffeur omdat ik niet thuis was. Top geregeld.

Zeer tevreden snelle levering en een goede kwaliteit lichtkoepel

Snelle levering en netjes verpakt en goede kwaliteit lichtkoepel

Prima kwaliteit

Het is een mooie en goede lichtkoepel, en past precies. En snel geleverd.

Goede koepels,voor een goede prijs

Lichtkoepels besteld, bij de omschrijving voor de bezorger erbij gezet dat wanneer er niemand thuis is " koepels onder de overkapping zetten ,uit het zicht" vervolgens krijg ik een SMS " koepels zijn bezorgd en staan op de oprit, vol in het zicht.

tevreden klant

had gevraagd of er een berichtje gestuurd kon worden als de chauffeur er bijna was en dat is ook gedaan verder geen gekkigheid dus tevreden

Perfect geregeld

Duidelijke site en instructies, netjes geleverd en simpel te plaatsen

Heel goed en snelle levering

Conradweg 10

6827 BZ Arnhem

Over Lichtkoepeltje.nl

Lichtkoepeltje.nl is al meer dan 30 jaar het betrouwbare adres voor de beste lichtkoepels en platdakramen. Wij zijn de enige leverancier die 99% uit voorraad rechtstreeks via de fabriek leveren bij de klant. Omdat wij de lijnen kort houden en 7 dagen per week beschikbaar zijn, bieden wij naast de beste service ook de laagste prijsgarantie op alle lichtkoepels en platdakramen. De merken die wij voeren zijn VELUX, Skylux, Intura en DPI. Natuurlijk ontvangt u 10 jaar garantie en behoort landelijke montage service tot de standaard.