Prima product

Product redelijk snel geleverd. Stond in de voortuin met een briefje door de brievenbus. Er zou aanvankelijk telefonisch contact zijn, maar daarvoor waren de dakkoepels al geleverd. Helaas geen schroeven erbij. Verder afwachten hoe de koepels zich houden komende jaren.

goede prijs kwaliteit

vlot besteld, vlot geleverd

Duidelijk snelle levering

Makkelijk via internet duidelijk snelle levering!

Uitstekend.

Website goed ontwikkeld. Levering prima

Zeer goed en correct.

De eerste bestelling is wel mislukt maar dat was niet uw schuld. Uw inzet was uitstekend.

Niks op aan te merken

Keurig geleverd. Kreeg op tijd bericht hoe laat de chauffeur er zou zijn

Uitstekende ervaring !!!

Product voldoet aan alle verwachtingen , tevens is de service nog eens uitstekend ook . Mijn product ging normaal pas vrijdag aankomen maar omdat ik deze dringend nodig had hebben ze er alles aan gedaan om deze toch maandag al te kunnen leveren zonder extra kosten en telefonisch nog eens super vriendelijk !!!!

Goede prijs, goede kwaliteit, snelle levering

Goede prijs, goede kwaliteit, snelle levering

Tevreden

Lichtkoepel is een goed product, alleen jammer dat in combinatie met gratis levering het product s’ochtend om half 7 aan je deur word gezet. Zonder briefje in de brievenbus. Wel fijn dat het gratis word geleverd.

Prima koepel voor weinig

Mooie koepel, en prima gratis bezorging. Koepel zit al in het dak, erg helder, lijkt wel glas.

Nette lichtkoepel voor een scherpe prijs

Goede kwaliteit, snelle levering en scherpe prijs

Goede kwaliteit/prijs verhouding

Goede service en goede prijs /kwaliteit verhouding

Mooie prijs

Bezorging gratis ,groot pluspunt

Top bedrijf!!

Oude koepel zat een beste scheur in door ouderdom, Nieuwe besteld via deze site kwam 3 dagen later aan via een transport bedrijfje. Veel beter als een DHL of post nl!! Ook vriendelijke chauffeur zelf een belletje van te voren hoelaat hij komt. Kwaliteit van de koepel is prima Pas vorm is ook prima. Alleen bij onze koepel geen bevestiging schroeven? Terwijl op de site staat dat het bijgeleverd wordt. Was dit wel voor mekaar 5sterren nu 4

Doen wat ze beloven

Zeer snelle levering!!

Goede service,

Op tijd geleverd. Samen nagekeken met de chauffeur op evt gebreken. Geen gebreken gevonden.prima geleverd en keurig verpakt

Super een aanrader

Altyd netjes en correcte afhandeling

Een goed meedenkende en meewerkende organisatie!

Een goed meedenkende en meewerkende organisatie!

Zeer te vreden

Goed tevreden klant

helemaal TOP

Lichtkoepeltje.nl kon een koepel leveren die nergens anders leverbaar was. Snelle service en heel klantvriendelijke zaak,

top snel en goed

zeer tevreden

Betrouwbare levering

Goed product geleverd

Perfecte lichtkoepel & snel bezorgd

Moesten vanwege lekkage snel een lichtkoepel hebben. Via kennisen die gekocht hadden op lichtkoepeltje.nl van Heuveling Dakbedekkingen een lichtkoepel gekocht. Deze hadden we 2 dagen later in huis. Contact via de live chat op zondag was erg handig. Bedankt voor de snelle service.

Goede prijs voor lichtkoepel en snel geleverd

Goede prijs voor lichtkoepel en snel geleverd

Conradweg 10

6827 BZ Arnhem

Over Lichtkoepeltje.nl

Lichtkoepeltje.nl is al meer dan 30 jaar het betrouwbare adres voor de beste lichtkoepels en platdakramen. Wij zijn de enige leverancier die 99% uit voorraad rechtstreeks via de fabriek leveren bij de klant. Omdat wij de lijnen kort houden en 7 dagen per week beschikbaar zijn, bieden wij naast de beste service ook de laagste prijsgarantie op alle lichtkoepels en platdakramen. De merken die wij voeren zijn VELUX, Skylux, Intura en DPI. Natuurlijk ontvangt u 10 jaar garantie en behoort landelijke montage service tot de standaard.