Pluspunten
Nette prijs. Prima bezorging.
VerbeterpuntenBericht over bezorgmoment moet zelf per mail worden aangevraagd. Dit zou geautomatiseerd moeten zijn. Dit is eigenlijk al de norm bij online bestellingen. Vandaar de wat lagere score op communicatie ( 7). Verder communicatie prima.
Pluspunten
Leverancier stond voor deur, maar vond mij niet thuis. Ik belde hem een kwartier later, en hij is omgedraaid. Dank voor de flexibiliteit
Bedankt voor uw mooie beoordeling, daar waar mogelijk doen wij alles om de koepels bij u te krijgen ook als u niet thuis bent :) Met vriendelijke groet, Team lichtkoepeltje.nl
Pluspunten
Ruime keus in afmetingen dakkoepels, concurrerende prijzen, vlotte levering.
Pluspunten
Betrouwbaar, snel en een mooie lage prijs
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Eerder al een keer de basic koepel besteld maar nu voor de excellent gegaan omdat deze 5 wandig heeft. Erg mooie koepel en ik merk dat het veel kou scheelt door de sterke isolatie waarde. Ik kreeg super snel antwoord via de chat en de e-mail.
VerbeterpuntenGeen, ga zo door!
Pluspunten
vraag op website gedaan, snel telefonisch contact, prima. levering en product prima
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Lichtkoepel excellent gekocht, vier stuks. Super snel bezorgd en goede kwaliteit! Werd uitstekend geholpen via de handige livechat op de site van lichtkoepeltje. Ik zou hier zeker nog een keer bestellen.
Pluspunten
Supersnelle levering en goede controle op de bestelling
Pluspunten
Snelle levering en juist advies over de te bestellen maat.
VerbeterpuntenMensen bewust maken dat een koepel na een bepaalde tijd echt vervangen moet worden ivm slijtage poreusheid
Bedankt voor uw beoordeling, gemiddelde levensduur van een lichtkoepel is 15 jaar. Dus uw lichtkoepel van bijna 25 jaar heeft het lang vol gehouden.
Pluspunten
Werd zeer snel en klantvriendelijk geholpen. Ik wacht nog steeds op reactie van de concurrent terwijl ik mijn bestelling hier al kan afhalen. Daarnaast bleken ze ook nog eens voordeliger! Fijn.
VerbeterpuntenAfhaal adres in Gorinchem was even onvindbaar. Maar ontvang je na bevestiging netjes per mail.
Bedankt voor uw beoordeling, afhaaladres ontvangt u inderdaad via de email om ervoor te zorgen dat uw lichtkoepel klaar ligt als u komt. Vriendelijke groet Emiel
Pluspunten
Top bedrijf. Zo hoord een webshop te functioneren.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
had per ongeluk typefout gemaakt en teveel besteld. Dit werd per ommegaande via helpdesk teruggestort. Duidelijke communictie met levering etc. voor mij is dit bedrijf een A1
Verbeterpuntendat verkleinwoord (lichtkoepeltje) vind ik wat ouderwets.
Bedankt voor uw beoordeling, Lichtkoepeltje is gekozen omdat we de prijzen ook verkleinen :)
Pluspunten
Helemaal goed..........zeer eenvoudig, duidelijk en oprecht.
Pluspunten
De levering was correct zo ais afspraak
VerbeterpuntenTop bedrijf
Pluspunten
Snelle en correcte leveringen
Pluspunten
Snelle levering. Gunstige prijs.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle levering en prijs/ kwaliteit is ook goed
Pluspunten
goede levering goed product netjes
Verbeterpuntenkwam bij de eerste levering 5 schroeven te kort controle
Conradweg 10
6827 BZ Arnhem
Lichtkoepeltje.nl is al meer dan 30 jaar het betrouwbare adres voor de beste lichtkoepels en platdakramen. Wij zijn de enige leverancier die 99% uit voorraad rechtstreeks via de fabriek leveren bij de klant. Omdat wij de lijnen kort houden en 7 dagen per week beschikbaar zijn, bieden wij naast de beste service ook de laagste prijsgarantie op alle lichtkoepels en platdakramen. De merken die wij voeren zijn VELUX, Skylux, Intura en DPI. Natuurlijk ontvangt u 10 jaar garantie en behoort landelijke montage service tot de standaard.