Pluspunten
Prima en snel
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel en goed. Prima advies
Pluspunten
Ik zie geen enkel minpunt,alles is verlopen zoals ik het voor oog had.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
duidelijke communicatie zowel voor inlichtingen als voor het op de hoogte blijven van de verzending
Verbeterpunten-
Pluspunten
snelle goede levering
Pluspunten
Een eer goed georganiseerde website. Ik heb onmiddellijk gevonden waar ik naar op zoek was. De online chat is een groot pluspunt! Ik ben direct geholpen toen een klein probleem opdook
Verbeterpuntenliefst een lijst met de onderdelen ter controle
Pluspunten
Snelle service Mooie koepel
VerbeterpuntenEven checken of alles erbij zit, Mis 2 schroeven en 2 doppen.
Bedankt voor uw beoordeling, de ontbrekende dopjes zijn opgestuurd. Met vriendelijke groeten Emiel
Pluspunten
Ze leveren op tijd
VerbeterpuntenAantal schroeven en doppen regelmatig te kort Elke keer vermelden dat ze zo mogen lossen
Wij zijn op de hoogte dat er zakjes gevuld zijn met 8 in plaats van 10 stuks. We hebben dit opgelost en u 1 zakjes toegestuurd. Bedankt voor uw beoordeling en veel plezier met uw aankoop.
Pluspunten
Keurig netjes geleverd , ontzettend tevreden over de communicatie via mail enz.
Pluspunten
Afspraken duidelijk
Pluspunten
Super aardige helpdesk scherpe prijzen en snelle levering lichtkoepels, ga zo door
VerbeterpuntenAlles was perfect
Pluspunten
snelle en goed afhandeling
Pluspunten
Levering was goed en optijd
Verbeterpuntenfactuur was slordig in een mail, kantoor is maar beperkte tijd telefonisch bereikbaar
Bedankt voor uw beoordeling, U ontvangt de factuur in pdf in een keurige email, als u deze niet heeft ontvangen dan graag een emaille sturen. Daarnaast zijn wij dagelijks met ons team bereikbaar van 10.00 tot 16.00 uur.
Pluspunten
Snel geregeld
VerbeterpuntenKreeg niet direct bevestigingsmail. Maar na telefoontje alles direct opgelost
Bedankt voor uw beoordeling, de mail heeft u niet ontvangen omdat uw emailadres niet juist was ingevuld, veel plezier met uw bestelling.
Pluspunten
goede producten voor een heel nette prijs
Pluspunten
Snelle levering tegen een goede prijs. Behulpzaam personeel
VerbeterpuntenGa zo door
Koepel werd eerder geleverd dan afspraak. Toen ik thuis kwam lag de koepel al op onze oprit. Ik had dus voor niets vrij genomen van mn werk.
Goedemorgen, volgens onze leverancier heeft u een email ontvangen en een telefoontje dat we 1 dag eerder zouden komen, kunt u de SPAM box eens nakijken in uw email ? Met vriendelijke groet, Emiel
Pluspunten
Een snelle en goede service
Verbeterpuntenniet
Pluspunten
Nette en vlotte bestelling en levering.
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit
VerbeterpuntenAfstemming planning/chauffeur.
Pluspunten
Goede en snelle afhandeling
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Conradweg 10
6827 BZ Arnhem
Lichtkoepeltje.nl is al meer dan 30 jaar het betrouwbare adres voor de beste lichtkoepels en platdakramen. Wij zijn de enige leverancier die 99% uit voorraad rechtstreeks via de fabriek leveren bij de klant. Omdat wij de lijnen kort houden en 7 dagen per week beschikbaar zijn, bieden wij naast de beste service ook de laagste prijsgarantie op alle lichtkoepels en platdakramen. De merken die wij voeren zijn VELUX, Skylux, Intura en DPI. Natuurlijk ontvangt u 10 jaar garantie en behoort landelijke montage service tot de standaard.