Goed advies en prima prijzen

Goed advies gehad van Simon. Prima club als je wil zeilen

Tiptop in orde

Tiptop in orde. Jullie kunnen wel de voucher iets verbeteren, dan hoeven we jullie ook niet te bellen voor de supermarkt. Maar klein detail alles was verder een tiptop zeilvakantie!

Dubbel genieten

Dat was weer dubbel genieten!

Bedankt !!

Jullie hebben ons weer goed geholpen!

Wij hebben genoten

Wij hebben genoten van onze vakantie in Griekenland. Komen graag weer een keer met jullie zeilen

😁 vakantie gehad

Afgelopen week genoten vaneen 😃 vakantie! Er was boven verwachting veel wind in Griekenland.

Last minute

Bedankt voor de mooie deal! Morgen gaan! Lekker genieten

Rondje Mallorca gedaan

Jullie hebben ons erg goed geholpen. De verhuurder had zijn zaakjes goed op orde! Dat hebben we wel veel slechter gezien. Complimenten daarvoor!

Het was weer feestje

Het was weer feestje tijdens bij de flottielje. Misschien kunnen jullie wel wat doen aan chagrijnige havenmeesters 🤣

Zeer vlotte service en snelle follow up

Jan Jacob was heel snel in zijn reactie en heeft alles netjes voor ons geregeld. Perfect!

De kinderen vonden het vet

Volgens de kinderen was het een vette vakantie! Leuke flottielje begeleiding van Kristel. Volgend jaar weer!

Veel wind

Afgelopen week goed kunnen zeilen rond Athene. Geen wind zeggen ze dan? Vrijdag was er iets teveel... Nog bedankt voor jullie service

Dikke prima

Super service van Tubber, wij maken weer graag gebruik van jullie. Als het kan weer voor een mooi prijsje :)

Top vakantie

Boot was in prima conditie. Buitenboordmotor mag wel met wat meer power de volgende keer.

Zeer aangename zeilvakantie met het gezin

Kroatie prima zeilland! Schipper top! Zeilboot voldeed niet aan wat ons voorgesteld was! Jammer.

Griekenland ervaring rijker

Wij hebben een perfecte vakantie gehad met ons gezin en vrienden. Prima service van Yannis. Simon bedankt voor je goede service

Grandioos

Grandioos, wij hebben genoten tijdens onze vakantie met jullie. De schipper was eerst een beetje verlegen, maar dat was snel anders...... Voor herhaling vatbaar!

Gezellig

Bedankt voor de zorgen en de gezellige flottielje

Het was weer geweldig

Zoals verwacht was de vakantie weer geweldig.

In één woord: GEWELDIG!!

2 weken Kroatie (Zaton) Flottielje. Onze eerste ervaring met flottielje zeilen en dat is erg goed bevallen, De Partner waar Tubber zaken mee doet in Zaton (Dream Yacht Charter) is erg goed bevallen. De enkele kleine puntjes die we hadden aan de boot (Dufour460GL) werden probleemloos opgelost. Een zeer complete boot waar alles goed klopte! Fijne flottielje leiding (Kristel Zweers). Een hele fijne vakantie gehad. Ik zou het zeker aanbevelen bij anderen.

Op zich prima, relaxte lui van Tubber, maar wanneer komt mijn beloofde BBQ nou

De medewerkers van Tubber zijn hele relaxte mensen, die graag adviezen geven over zeilgebieden en zich inzetten om voor jou een goede boot te vinden. Helemaal top en daarom ook een ruime voldoende! Overigens is daar onze ervaringen met de verhuurder in Kroatie niet in meegenomen, want die was bedroevend slecht. Aantal zaken kunnen wel beter: - Tubber werkt met onbetrouwbare partners in buitenland. Wij hadden boot bij Vishe Radugi en die maken er echt een potje van. Tubber zou dit soort partijen uit moeten sluiten bij hun botenaanbod - De kennis omtrent verzekeringen bij Tubber is beperkt. Mij werd aangegeven dat aansprakelijkheidsverzekering voor de boot viel onder de standaard WA die je hebt in NL, dat is idd het geval voor bootjes met 4pk motor en 16m2 zeil en ging niet op voor onze Hanse 575 :))) Maar last but not least, waar blijft nu de beloofde BBQ? In april kreeg ik deze aangeboden bij een boeking van de boot, echter nu bijna augustus en ik heb nog steeds niks gezien. Iets met faillissement van de vast leverancier zeggen ze, maar op mijn laatste mailtjes om te kijken waar we staan, krijg ik geen reactie meer.... Ga dit weekend weer zeilen en had m graag gebruikt, ben erg benieuwd Tubber, waar blijft tie nou? :)))) -

super relaxt georganiseerd!

1e keer flottielje gevaren en super bevallen! We hebben net een fantastische trip achter de rug in Kroatië. We voeren met een 2x ge-upgraded boot vanuit fijne haven Zaton omdat de oorspronkelijke niet meer beschikbaar was (verkocht). Dit is nog voor vertrek uit NL met ons besproken. Boot was schoon opgeleverd en de check-in was uitgebreid. Het haven personeel nam de tijd om alles met ons door te lopen waardoor we nog achter een paar issues kwamen maar die dezelfde dag en volgende ochtend nog voor vertrek opgelost waren. Ook bij het inleveren waren ze super relaxt. Heb het wel eens anders meegemaakt! We hadden een heel leuke groep en relaxte flottielje leidster. Ze was nog redelijk vers in de omgeving - voor toekomstige flottielje zeilers in Kroatie wel leuk dat zij meer ervaringen kan delen en wat uitgebreider over de plaatsjes / baaitjes kan vertellen. Meer tips en tricks zijn welkom. Fijn voor onze kids dat er leeftijdsgenootjes meevoeren en voor ons dat het gezelschap erg goed met elkaar omging. Enige tip is het Tubber portaal goed werkend te krijgen zodat alle benodigde voorbereidende documentatie daar in beschikbaar komt ipv per mail (meerdere keren) te versturen. Maakt communicatie wat makkelijker. Al ervaar ik dat Tubber eigenlijk altijd wel goed bereikbaar is telefonisch. We overwegen een nieuwe trip volgend jaar ;)

Goed verzorgde boten

We zijn met ons gezin drie weken in Griekenland geweest. De boot was netjes en schoon. Alleen het aantal handdoeken was minimaal, maar goed opgelost.

Vakantie Kroatie was geweldig!

Bedankt voor de goede service nogmaals

Kroatie was super

Vakantie in Kroatie was super

Viaductstraat 3-8 43680

9725 BG Groningen

Over Tubber

Meer dan 12.000 boten liggen op je te wachten, op meer dan 600 bestemmingen wereldwijd. Wij zorgen voor de laagste prijs en de beste verzekering. De mensen van Tubber staan 24/7 voor je klaar, van je eerste zoekopdracht tot en met het einde van je reis. Zeilen is een beleving, een avontuur en een unieke manier om te reizen. Tubber maakt dat mogelijk zonder zorgen. Al meer dan 10 jaar regelen de Tubber experts onvergetelijke vakanties op het water. Tubber zorgt voor goed uitgeruste boten voor alle watersporters, ongeacht hun ervaring. Vragen, of opmerkingen? Wij staan altijd voor je klaar. Tubber zorgt ervoor dat jij de reis maakt die bij je past. Tubber is jouw betrouwbare vakantiexpert.