Pluspunten
Snel contact wanneer nodig en alles prima geregeld.
Pluspunten
Bij de opgelopen schade door het slechte weer zijn we fantastisch geholpen. Direct bijstand na contactopname.
Pluspunten
Enorme keus bij div. aanbieders van jachten, persoonlijke aandacht en bereikbaarheid
Positive
Great offers. Thanks people your service is great!
SuggestionsIt would be nice if you have more yachts available in France and mainland of Spain.
Pluspunten
Jullie krijgen van mij een dikke vette 12
VerbeterpuntenEr was geen koffiefilter aanwezig op het jacht. Misschien kunnen jullie dit melden bij jullie gasten
Pluspunten
Fantastisch! Super thanks Tessa
Pluspunten
Aardige mensen, erg behulpzaam bij mijn reservering
VerbeterpuntenNog geen idee net online geboekt.
Pluspunten
Weer helemaal blij met jullie
Pluspunten
Helemaal blij met jullie adviezen
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Zeer vriendelijk personeel met veel kennis.
VerbeterpuntenMisschien nog een groter aanbod in Nederland.
Pluspunten
Voor het eerst een mooie catamaran gevaren via Zeiljachthuren en zeer tevreden over de boot en service. Bij aankomst had ik nog wat vragen, echter werden die direct en vakkundig beantwoord.
VerbeterpuntenDe website kan soms nog wel wat sneller.
Pluspunten
Goede scherpe prijzen, vriendelijk personeel, heel behulpzaam. Mijn zeilvakantie kan nu al niet meer stuk
Pluspunten
Helemaal blij Meivakantie weer geboekt!
Verbeterpunten- misschien iets meer uitleg geven over de borgverzekering, was nog niet helemaal duidelijk
Pluspunten
Blij dat jullie altijd zo goed bereikbaar zijn
VerbeterpuntenMisschien iets van een brochure
Pluspunten
Ga zo door
Pluspunten
Het positieve contact en het actief bellen bij de voorbereiding van de vakantie.
VerbeterpuntenDaarom viel het des te meer tegen dat bij het afhalen van de boot ik constateerde dat ik de duurste week van het seizoen had gehuurd. Terwijl ik alle vrijheid heb om een gunstiger periode te huren.Ikhad juist hierin graag een actievere opstelling gezien.
Beste Bart Bedankt voor je feedback. We geven het hier intern door en dat ze de volgende keer beter bij je moeten doorvragen of je flexibel bent in de periode. Nogmaals bedankt. Anne de Vries
Pluspunten
Prijs van boot was ok. Communicatie was wisselend, we hadden idee dat niet iedereen aan telefoon evenveel inhoudelijke (zeil/boot) kennis had. Eigenaar prima!
Verbeterpuntenbetere en snellere communicatie mbt belangrijke punten. Bv boodschappendienst; was dus toch NIET geregeld bij aankomst. En tips over vaargebied was er ook niet. Inhoudelijke kennis over bv garantie/geld/borg was niet helemaal correct.
Pluspunten
pro-actief en correct leuke ondersteunende tips
Verbeterpuntenreistips uitwisselen met andere klanten ?
Viaductstraat 3-8 43680
9725 BG Groningen
Meer dan 12.000 boten liggen op je te wachten, op meer dan 600 bestemmingen wereldwijd. Wij zorgen voor de laagste prijs en de beste verzekering. De mensen van Tubber staan 24/7 voor je klaar, van je eerste zoekopdracht tot en met het einde van je reis. Zeilen is een beleving, een avontuur en een unieke manier om te reizen. Tubber maakt dat mogelijk zonder zorgen. Al meer dan 10 jaar regelen de Tubber experts onvergetelijke vakanties op het water. Tubber zorgt voor goed uitgeruste boten voor alle watersporters, ongeacht hun ervaring. Vragen, of opmerkingen? Wij staan altijd voor je klaar. Tubber zorgt ervoor dat jij de reis maakt die bij je past. Tubber is jouw betrouwbare vakantiexpert.