Pluspunten
Zeer goed bedrijf. Ga graag weer gebruikmaken van hun zeilbotenverhuur in Griekenland. De schipper was geweldig en de catamaran boot ook. Top vakantie gehad.
VerbeterpuntenDe rubber boot die bij de catamaran hoorde was lek. Dat werd opgelost maar die was heel erg klein helaas. Kreeg pas via mijn credit kaar de borg terug na 30 dagen. Klopt niet.
Pluspunten
Gemakkelijk; geeft meerdere keuzes
VerbeterpuntenInfo over lokale extra bedragen niet compleet
Pluspunten
Vriendelijk Prima product Goede service Adequaat Deskundig Groot netwerk Vertrouwd adres
VerbeterpuntenProbeer nog wat meer te ontzorgen bij administratieve rompslomp
Pluspunten
Varen met gepassioneerde mensen en altijd behulpzaam.
VerbeterpuntenOntvangst in de haven mag wat beter zodat je je snel thuis voelt.
Pluspunten
Goed contact gehad, duidelijke mails en bij vragen heldere antwoorden.
VerbeterpuntenBeter weten welke schepen je verhuurt zodat prijs-kwaliteitsverhouding beter kan worden ingeschat. Zegt veel over je betrouwbaarheid.
Pluspunten
Vriendelijke snel en betrouwbaar contact. Zowel in Nederland en Griekenland ondanks een kleine onduidelijkheid mbt wat er afgesproken was maar waar men niet van op de hoogte was.
VerbeterpuntenAfspraken in Nederland gemaakt 100% duidelijk zijn bij verhuurder
Pluspunten
Goed meedenken, en prachtige vakantie gehad
VerbeterpuntenIets meer controle op de eigenaren van de schepen. Onze boot was niet helemaal perfect en klaar voor vertrek.
Pluspunten
Men heeft ons op de punten waar we hulp nodig hadden goed en blot geholpen. Vriendelijke mensen en erg behulpzaam.
VerbeterpuntenDe kosten voor de havens lagen een stuk hoger. Het is ook goed een beeld te geven van de kosten die men met de groep maakt of per gezin voor het eten bij de restaurants waar we ook aan de pier lagen van de restaurants. Daar wordt vooraf niet of nauwelijks over gesproken.
Pluspunten
Goede pro-actieve houding. Paar weken voor vertrek werd ik nog gebeld om te vragen of alles duidelijk was.
VerbeterpuntenDe informatie over het vaartuig op de site is niet altijd juist en met name de aanvullende diensten en bijbehorende kosten komen via de verschillende informatiekanalen (site/voucher/emails) niet altijd overeen. Daarnaast is het handig om aanvullende kosten te communiceren (iig bij aanvraag) Ik heb voor vertrek gevraagd of ik naast de schipper/ transit log/aanvullende diensten nog extra kosten kon verwachten en daar werd negatief op geantwoord. Tijdens de week worden echter nog extra kosten gemaakt, zoals mooring kosten bij boeien, diesel en een schipper kent altijd nog wel een leuk restaurantje halverwege de week. Deze kosten zijn logisch, maar goed om te weten dat je met nog ongeveer 400-500 euro extra kosten tijdens de week rekening moet houden. Daarnaast werd ons aangegeven dat we alles met creditcard of cash konden betalen, maar daar kregen we te horen dat de schipper alleen cash kon. Met beperkte opname per dag was het handig geweest als dat van tevoren bekend was. Verder prima service!
Pluspunten
Fantastische vakantie gehad
VerbeterpuntenIets minder e-mail is wellicht een verbeterpunt voor jullie. Verder ga zo door
Pluspunten
makkelijke en laagdrempelige communicatie
Verbeterpuntenonze eerste optie op een boot (aanbieding) was dubbel geboekt waardoor uiteindelijk een andere (duurdere) boot gekozen moest worden omdat er bijna geen keus meer was in boten.
Pluspunten
Vriendelijk personeel, denkt en helpt mee. Goede communicatie. Heel prettig om twee weken voor vertrek gebeld te worden of alles duidelijk is of dat er nog vragen zijn. Goede prijs, kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenGeen.
Mij is gezegd dat de flottielje uit max 9 boten zou bestaan. Wij waren echter met 12 boten op pad, 53 man. Deze groep is eigenlijk te groot voor het reserveren van ligplaatsen of een restaurant. De communicatie over de reis was uitgebreid en goed. De communicatie tijdens de reis wat minder. Zo is het reserveren van een restaurant 2x niet goed gegaan. Omdat het mij onduidelijk is of dit aan de flottieljeleider (Stein) , kantoor of de restaurants lag hou ik het op communicatie.
Pluspunten
Communicatie, service, betrouwbaarheid, kwaliteit.
VerbeterpuntenIets teveel mails en de totale prijs van een flottielje in Kroatië loopt flink op met alles wat er nog bij komt. Het havengeld in Kroatië is fors tussen 50 en 85 euro per dag. Maaltijden zijn echt heerlijk, maar ook duur (150 euro met 4 personen per dag). Dit is een groot verschil met Griekenland en Turkije.
Pluspunten
snel gebeld presales
Verbeterpuntenniet terug gebeld aftersales. verzekeringsmogelijkheden (ER) onduidelijk adres verhuurder niet vermeld, dus zoeken in Pula. drie keer bemanningslijst ingevuld
Bedankt Frans. We zijn een oplossing aan het ontwikkelen zodat iedereen elk jaar zijn bemaningslijst kan hergebruiken. Volgende keer bellen we je zeker terug. We zijn zelf altijd 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor onze gasten.
Pluspunten
Spi uiteindelijk wel geregeld, hoewel dat een hoop moeite kostte.
VerbeterpuntenSpi stond wel als keuze op de site maar kon toch niet en uiteindelijk weer wel. Communicatie hierover was niet consequent en wekte wat ergernis op. Verder zou het handig zijn als duidelijk vermeld werd dat de bijkomende kosten contant moeten worden afgerekend, en pas of kaart niet geaccepteerd worden.
Klopt. We gaan onze partners nu nog vaker vragen hun jachten te voorzien van de meest recente informatie. Gelukkig is het verder opgelost, maar we gaan er alles aan doen te voorkomen voor het volgende seizoen.
Pluspunten
Topppppers onze kinderen willen dankzij jullie nu elke jaar op zeilvakantie!
VerbeterpuntenIets kortere afstanden ivm kinderen, maar verder prima.
Pluspunten
Snelle reactie. Persoonlijk bereikbaar. Goede informatie vooraf.
VerbeterpuntenOmdat Euroboatcharter via verschillende lokale bedrijven jachten verhuurt, inhuurt is de aanpak en informatie mogelijk verschillend. We waren in de haven op zoek naar vlaggen of locatie van Euroboatcharter, maar konden die niet vinden. Dat was niet heel duidelijk als je de info niet goed leest. Ook stonden we eerst niet in de goede haven, omdat zij van andere haven vertrekken dan de grote chartermaatschappijen en op de site aangegeven, maar wederom, Wij hadden de bevestigende papieren info niet goed genoeg gelezen. Wel zouden er nog wat suggesties gedaan kunnen worden over vaarroutes, windrichtingen, waarmee rekening te houden en bezienswaardigheden of goede apps om te downloaden.
Dankje. Er is al een app maar nog niet in het Nederlands. We zijn druk aan de slag om te onderzoeken of hij snel vertaald kan worden. Informatie over de locatie proberen we volgend jaar in de app te plaatsen, zodat je kan zien dat je dichtbij de boot bent. Nogmaals bedankt!
Pluspunten
Voor de boeking goede informatie en meedenkend vriendelijk personeel.
Verbeterpuntengeen dubbele informatie geven en bij eerder vermelde informatie blijven. Dit betreft niet e-mails maar dingen die verkocht worden en later niet waar blijken te zijn.
Beste Leroy, bedankt voor je feedback. We proberen iedereen zo veel en zo vaak mogelijk te informeren. Misschien dat dit soms overkomt als te veel informatie, we gaan na het seizoen inventariseren waar we meer informatie kunnen samenvoegen. Nogmaals bedankt!
Viaductstraat 3-8 43680
9725 BG Groningen
Meer dan 12.000 boten liggen op je te wachten, op meer dan 600 bestemmingen wereldwijd. Wij zorgen voor de laagste prijs en de beste verzekering. De mensen van Tubber staan 24/7 voor je klaar, van je eerste zoekopdracht tot en met het einde van je reis. Zeilen is een beleving, een avontuur en een unieke manier om te reizen. Tubber maakt dat mogelijk zonder zorgen. Al meer dan 10 jaar regelen de Tubber experts onvergetelijke vakanties op het water. Tubber zorgt voor goed uitgeruste boten voor alle watersporters, ongeacht hun ervaring. Vragen, of opmerkingen? Wij staan altijd voor je klaar. Tubber zorgt ervoor dat jij de reis maakt die bij je past. Tubber is jouw betrouwbare vakantiexpert.