Pluspunten
Alles was zeer goed geregeld en op alle vragen had ik snel en goed antwoord.
Pluspunten
Goede service, vriendelijk onthaal. Zeilboot en alle toebehoren waren in prima staat !
Pluspunten
Prettige communicatie Afspraken worden nagekomen Helder advies en vragen die je stelt worden goed uitgezocht Als er eens iets mis gaat wordt dat erkent en opgelost. Geen gedraai of "in de verdediging" is erg prettig.
VerbeterpuntenHet zou nog prettiger zijn als 1 persoon de hele boeking afhandeld. Nu wordt er door verschillende mensen over 1 boeking gecommuniceerd.
Bedankt voor de tip! We gaan het meenemen voor komende seizoen!
Pluspunten
met name rond boeken en na boeken richting vertrek fantastisch!
VerbeterpuntenFlottieljeleider... wat strakker instrueren.
Pluspunten
Vlot, kennis van zaken, super bedrijf.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Zeer klantgericht
Pluspunten
Betrokkenheid voor de reis
VerbeterpuntenDuidelijkheid geven over wat er met de verbeterpunten tav de boot en de hele reis gebeurt
Pluspunten
zeer goede begeleiding. alles was zoals afgesproken.
VerbeterpuntenWij hadden problemen met de anker installatie. Ketting liep niet goed. Na dat de eigenaar de boot had ingenomen en geen gebreken had geconstateerd. Op het formulier dat samen getekend is ook geen schade of gebreken zijn beschreven is er toch later een claim gekomen van een paar krasjes op het dek?? kosten Euro 90,-- is ook afgehouden van de borg. Ik wil geen boot meer van deze eigenaar.
Pluspunten
Snelle reactie op (aan) vragen. Na boeken ook nog extra informatie ontvangen zowel per mail als telefonisch
VerbeterpuntenFlottielje begeleiding was eigenlijk maar 1 persoon, dat is best weinig met 8 a 9 boten, nu voeren er vrienden mee vd flottielje leider die hem wel hielpen maar begreep dat dit niet alle weken zo zou gaan.
Super bedankt voor je feedback. We nemen het door met Stijn.
Pluspunten
Enorm adequaat aan telefoon en mail. Zeer behulpzaam.
VerbeterpuntenMeer inzage in kosten op locatie zelf, zoals liggeld en eten/drinken. Tijdens de reis werden steevast de duurdere, maar wel zeer fraaie, restaurants uitgekozen, wat wellicht in beter overleg had kunnen gaan om iets aan kosten te kunnen besparen.
Pluspunten
Betrouwbaarheid, Personeel, Communicatie, Kennis & Vakmanschap allemaal vijf sterren. Nazorg & Garantie geen gebruik van gemaakt.
Pluspunten
Steeds bereikbaar indien nodig, altijd antwoord, en men staat open voor specifieke vragen of zoekopdrachten.
Pluspunten
plezierig en accuraat
Viaductstraat 3-8 43680
9725 BG Groningen
Meer dan 12.000 boten liggen op je te wachten, op meer dan 600 bestemmingen wereldwijd. Wij zorgen voor de laagste prijs en de beste verzekering. De mensen van Tubber staan 24/7 voor je klaar, van je eerste zoekopdracht tot en met het einde van je reis. Zeilen is een beleving, een avontuur en een unieke manier om te reizen. Tubber maakt dat mogelijk zonder zorgen. Al meer dan 10 jaar regelen de Tubber experts onvergetelijke vakanties op het water. Tubber zorgt voor goed uitgeruste boten voor alle watersporters, ongeacht hun ervaring. Vragen, of opmerkingen? Wij staan altijd voor je klaar. Tubber zorgt ervoor dat jij de reis maakt die bij je past. Tubber is jouw betrouwbare vakantiexpert.