Pluspunten

Zeer vriendelijk geholpen ondanks dat ze nog erg druk zijn met het gereed maken van de nieuwe locatie. Ook een erg ruim en zeer mooi assortiment. Wij komen terug. Ook voor het volgende project.

Op dit moment geen verbeterpunten.

Pluspunten

Uitstekende service goede afhandeling en producten van zeer goede kwaliteit top service

Nvt

Pluspunten

Supervriendelijk, efficiënt, behulpzaam, ze denken met je mee, zijn eerlijk over wat ze kunnen, leveren snel... én mooie producten voor goeie prijzen, heb een prachtig superwhite wash eiken keukenblad. Aanrader!

Nee, ga zo door.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leverd kwaliteit ondanks het lange wachten .

Als het langer duurt dan op de website staat het even vermelden . Grtjes Yvon

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Heb ik helaas niet. Bestelling niet geleverd en geld terug duurt weken. Na veel mails en telefoontjes en zeggen dat er werk van word gemaakt is het eindelijk gelukt.

Ga beter met je klanten om!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Unfortunately I cannot recommend this company. They delivered the wrong product nearly 3 weeks ago and still have not resolved the issue. Several appointments made to collect/replace but they never turn up. Still trying to get this resolved and obtain a refund, but sometimes takes days to get a response.

Pluspunten

Keurige levering, netjes op tijd, perfect

Bevestigings materiaal meezenden

Pluspunten

Product dat ik wilde op voorraad.

Slecht verpakt: verpakking was overal gescheurd.

Pluspunten

Heb prachtige houtstrips van hun ontvangen. En volgende dag in huis.

Pluspunten

Super snelle service. Product was volgende dag in huis waardoor de klus voortgang had! Mooi product!

Betaling via de site lukte niet. Zou gewoon met Ideal mogelijk moeten zijn. Toen ik telefonisch contact had, kreeg ik factuur om de overschrijving te maken. Maar als ik dat niet had gedaan was ik bij de concurrent terecht gekomen!

Pluspunten

Snelle service...heel blij mee

Pluspunten

Razendsnelle levering van een mooi product!

Pluspunten

Snelle duidelijke reactie op vragen via email. Product is goed verpakt zodat het niet kan beschadigen

Pluspunten

Het product is in goede staat ontvangen!

Pluspunten

Snelle levering & de waskommen voldoen volledig aan onze verwachting. Prijskwaliteit ook 10/10.

Pluspunten

Snelle levering , juiste weergave van produkten !

Pluspunten

Heel persoonlijk contact. Heb het gevoel dat je hier met vakmensen te maken hebt. Ze hebben hart voor de zaak. De producten die ze leveren zijn van goede kwaliteit, precies zoals wij dat wilden.

De afmetingen van het wastafelblad waren niet helemaal goed. Nog dezelfde dag hersteld en op de juiste manier afgewerkt.

Pluspunten

Snelle levering en artikel was top verpakt!

Pluspunten

snelle levering en kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Als het product op voorraad is dan is er een snelle levering

Er wordt wel heel vaak een beoordelingsvraag gestuurd.... Daar heb ik geen behoefte aan. Bij een product dat niet op voorraad is, mag er wel een tussentijdse update van de bestelling worden gestuurd

Pluspunten

Behulpzaam en correct. Denkt mee met de klant en diens wensen.

Pluspunten

Goeie service en advies en bijzonder snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering netjes ingepakt

Pluspunten

correcte service en levering

Pluspunten

Goede kwaliteit en snelle levering!

Nee

Leuringslaan 40

9356VM Tolbert

Over Teakea.nl

WELKOM BIJ TEAKEA Ben je op zoek naar meubelen van natuurlijke materialen? Teakea is een internationale woonwinkel welke zich heeft gespecialiseerd in het produceren van hoge kwaliteit badkamer meubelen, kasten en andere meubelen van natuurmaterialen. Met een showroom van ruim 1500m2 en eigen werkplaats op locatie is Teakea dé woonwinkel voor degenen die zich willen laten inspireren door de natuur. Van eikenhouten eettafel tot rivierstenen waskom en van standaard boekenkast tot compleet maatwerk, bij Teakea ben je op het goede adres.