Pluspunten

Snelle levering. Goede contact mogelijkheden bij problemen en het snel helpen oplossen van problemen. Vriendelijk en behulpzaam personeel

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Telefonisch altijd berijkbaar

Hout is niet geschuurt en onbewerkt geleverd. Terwijl ik dit wel heb bestelt. Beetje slordig werk geleverd helaas. Nog in afwachtig voor het nieuwe exemplaar.

Pluspunten

Keurig aan huis geleverd. Mooi meubels van prachtig teakhout

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering! !

Pluspunten

Snel binnen Goed product

Pluspunten

Heel tevreden over mijn houten ladder! Produkt komt overeen met de omschrijving op de website.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie producten en de montage bij aflevering.

Updates en duidelijkheid over de levering. Producten worden niet binnen 3 weken geleverd, maar na 5 weken. Dit is geen probleem, maar communiceer met de klant en wacht niet tot de klant communiceert. Eerst aangeven dat de levering in de ochtend komt, daarna mailen dat de levering in het begin van de middag komt en vervolgens komt de chauffeur aan het einde van de dag draagt ook niet bij aan een goede service beleving.

Pluspunten

Snelle levering en goede communicatie. Tevens flexibele opstelling bij een klacht en de geboden oplossing.

Even een check op het product voordat het wordt opgestuurd

2 sterren: slechter dan verwacht

Levering 14 dagen .Waarom bij mij een maand Die vlekken op de poot komt gewoon door de poot niet te ontvetten voor het poedercoaten Bij mijn poot stonden nog letters onder de coatlaag Ik heb mijn poot opnieuw gespoten Ik heb nog foto's

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snelle levering goedkoop

afspraken zijn niet nagekomen aflevering zonder afspraak artikel werd voor de deur gezet geen probleem omdat het droog was lasnaad van de poten zat niet onder maar in het zicht

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke site, snelle levering

Pluspunten

Eerste indruk presentatie goed,telefonisch contact prettig en duidelijk, snelle levering .

Pluspunten

Na de foute levering hadden we na een week de juiste tafel bezorgd gekregen en de verkeerde retour

Pluspunten

Levering volgens afspraak!

Pluspunten

snelle levering , ben zeer tevreden

ga zo door

Pluspunten

Na de melding dat de bestelling, welke bedoeld was als verjaardagscadeau voor mijn man, niet op tijd bezorgd was, werd ik zeer vriendelijk te woord gestaan en kreeg ik voor het ongemak zelfs nog een tafeltje erbij toegezegd. Vervolgens had ik het bankje en het tafeltje in de olie gezet, echter was ik zeer teleurgesteld over het resultaat. Mijn man heeft Teakea hierover gemaild en ze waren bereid om een nieuw bankje en tafeltje te leveren. Dat noem ik nog eens goede service en meedenken met de klant!

Pluspunten

Snel

Pluspunten

Snelle levering, goed antwoord op vragen

Pluspunten

Zeer goede kwaliteit en heel betaalbaar.

Pluspunten

Very fast delivery. Was expecting 3 weeks because that's what it said on the receipt but was in two days. Furniture wood quality expected better but workmanship is good.

Pluspunten

Snelle levering geweldige service, oplossingsgericht en klantgericht

Leuringslaan 40

9356VM Tolbert

Over Teakea.nl

WELKOM BIJ TEAKEA Ben je op zoek naar meubelen van natuurlijke materialen? Teakea is een internationale woonwinkel welke zich heeft gespecialiseerd in het produceren van hoge kwaliteit badkamer meubelen, kasten en andere meubelen van natuurmaterialen. Met een showroom van ruim 1500m2 en eigen werkplaats op locatie is Teakea dé woonwinkel voor degenen die zich willen laten inspireren door de natuur. Van eikenhouten eettafel tot rivierstenen waskom en van standaard boekenkast tot compleet maatwerk, bij Teakea ben je op het goede adres.