Pluspunten

Op alle punten voortreffelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Betere communicatie in betrekking tot status van de order/ opdracht zou een pluspunt zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed aanbod, goed geprijsd

communicatie na bestelling. Als niet op tijd geleverd kan worden, dit zelf laten weten en niet de klant laten afwachten. Als van de twee bestelde zaken er een geleverd wordt en het andere later, ook dit communiceren met klant, zodat die niet zelf het initiatief moet nemen. Een mailtje kost geen moeite.

Mijn bestelling was 3 weken verlaat. Ik moest zelf contacten waar mijn bestelling bleef. Was fijn geweest als jullie me voor waren geweest. Maar verder helemaal prima

Pluspunten

goede informatie over verlate zending. ook over de levering. nette nazorg

uit jullie zelf aangeven dat de levering verlaat is.

Pluspunten

Snelle afhandeling en bezorging!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Duidelijke website.

Controleer voor versturen of een beschrijving is bijgevoegd en dat de onderdelen goed passen.

Pluspunten

2 kranen waren helaas niet op tijd leverbaar , maar de eigenaar had andere kranen ( duurdere ) wel in voorraad , en deze geleverd . Vlug antwoord via app en een zeer goede service .

Pluspunten

Zeer gave producten en niet moeilijk toen we toch een grotere wasbak wilden.

Betere (snellere) website plaatjes, je kunt niet makkelijk en snel de bakken van meerdere kanten bekijken.

Pluspunten

Snelle levering, veel keuze, betrouwbaar.

De site werkt niet optimaal en geeft onnodige irritatie. Puntje ter verbetering!

Pluspunten

Heldere communicatie. Levering van de stoelen liep uitstekend. Voor mij een reden om in de toekomst wederom gebruik te maken van jullie diensten.

niets negatiefs ervaren

Pluspunten

Snelle en keurige levering, top!

Pluspunten

Snel in levering en communicatie

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Makkelijk bestellen en snelle levering.

Retour sturen erg omslachtig. Na vier keer bellen en mailen kreeg ik pas een retourbon om het onjuiste produkt terug te sturen. Daarna duurde het drie weken en twee telefoontjes om mijn geld weer terug te krijgen. Hir valt zeker een verbetering voor het bedrijf te behalen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en ook duidelijk wanneer de levering plaats vind.

dat er niet zo snel op mailtjes wordt gereageerd.

Pluspunten

Prima en snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Tevreden met mijn aankoop

Bezorging, voor 15.00 uur besteld morgen in huis. . Het pakket (standaard verzending) kwam 3 dagen later na gemaild te hebben. Waarmaken of hier niet mee adverteren.

Pluspunten

Het bedrijf is zeer goed telefonisch bereikbaar. De producten zijn mooi en goed. Bij problemen word je goed geholpen, in mijn geval een waskom welke tijdens vervoer beschadigd was, via de Whatsapp met medewerker Chris was het zo voor elkaar.

Voor sommige producten klopt de levertijd niet zoals die op de site staan.

Pluspunten

Prachtige tafel, snel geleverd in goed overleg.

Pluspunten

Prijs/kwaliteit verhouding

Accuratesse. Na 1 werkdag was na 2 werkdagen

Leuringslaan 40

9356VM Tolbert

Over Teakea.nl

WELKOM BIJ TEAKEA Ben je op zoek naar meubelen van natuurlijke materialen? Teakea is een internationale woonwinkel welke zich heeft gespecialiseerd in het produceren van hoge kwaliteit badkamer meubelen, kasten en andere meubelen van natuurmaterialen. Met een showroom van ruim 1500m2 en eigen werkplaats op locatie is Teakea dé woonwinkel voor degenen die zich willen laten inspireren door de natuur. Van eikenhouten eettafel tot rivierstenen waskom en van standaard boekenkast tot compleet maatwerk, bij Teakea ben je op het goede adres.