Pluspunten

Goede, snelle service. Bezorging op aangegeven moment. Mooi produkt

Pluspunten

Goede prijs-kwaliteitverhouding en duidelijkheid over levering.

Directe duidelijkheid over levertijd. Ik had vóór 15 uur besteld en verwachtte levering de volgende dag, maar die kwam pas dag later.

Pluspunten

Snelle levering. Product voldoet aan beschrijving.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, mooi bankje, zit lekker, fijne website

Ik kreeg de mail met de bezorgtijd pas een uur nadat het bankje al bezorgd kon worden. Ik kon dus niets meer veranderen aan deze tijd en had gelukkig een aardige buurvrouw die het bankje heeft aangenomen voor mij. Verder heeft het bankje een wiebel: staat niet op vier poten. Pas als je erop gaat zitten, zakt de vierde poot tot de grond. Stom. Juist om deze reden heb ik de bank gemonteerd laten afleveren, maar blijkbaar is dit door teakea ook niet gecontroleerd. Omdat het me te veel gedoe is het bankje om te ruilen voor een wiebelvrij exemplaar, laat ik het zitten, maar het gaf wel een flinke domper op de aankoop. Te meer aangezien het een cadeau was voor mijn man. Mvg Anne de Winter

Pluspunten

Snelle levering, goed contact en van prima kwaliteit.

n.v.t.

Pluspunten

Snelle bezorging, Zeer goede prijs/kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering. Het pakket was goed ingepakt en mouten teak houten inklaptafel is van goede kwaliteit. Geen verassingen gekregen, maar omdat ik nooit een 10 geef 4,5 sterren.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Levering duurt erg lang. Binnen 1 week zou de tafel gekeverd worden. 3 weken geleden bestelt. Geen enkele reactie op mail en sms. Is dit bedrijf wel te vertrouwen?

Pluspunten

Gemakkelijk, goed product

Een dag later geleverd dan beloofd.

2 sterren: slechter dan verwacht

Bij het monteren van de 2 banken bleek dat het 2 verschillende maten waren en hadden wij de linker leuningen verwisseld maar dat bleek niet te passen er zat 2 cm verschil in ook hebben wij 3 schroeven moeten afzagen omdat die te lang warenen dus niet ver genoeg in het bussen gingen. ook was de verpakking ernstig beschadigd. Waardoor de spinnenraggen in het hout zaten.

Pluspunten

Goeie kwaliteit en snelle service

Pluspunten

Zeer goede kwaliteit en zeer snelle levering.

Pluspunten

Prima tuinstoelen voor een mooie prijs en snel geleverd. Nazorg ook prima. Bij één stoel waren wat kleine scheurtjes in het hout. Na een mailtje met foto werd stoel binnen 24 uur werd omgeruild. Toppie!!!!!

Pluspunten

Ik heb een vitrinekast besteld. De levertijd stond op twee weken. Door de vakantie periode is mijn bestelling tussen wal en schip gevallen. Ik heb contact opgenomen met Teakea, ik werd geholpen door Chris. Nadat hij alles heeft uitgezocht kwam de mededeling dat de vitrinekast niet binnen afzienbare tijd leverbaar was. De website heeft hij direct aangepast. Chris is direct opzoek gegaan naar een mogelijke vervanger. Deze heeft hij uiteindelijk gevonden en ik moet zeggen eigenlijk nog mooier dan de eerste bestelde kast. De levering hierna was snel. De chauffeur heeft de kast uitgepakt en netjes op zijn plaats gezet, hij heeft zelfs geholpen om vilt onder de kast te plaatsen. Al het verpakkingsmateriaal werd door hem mee terug genomen. Ondanks ik wat langer op mijn bestelling moest wachten werd ik perfect te woord gestaan, per telefoon, per mail en per whatsapp. Alles is in het werk gesteld om mijn bestelling rond te krijgen. Ik ben erg blij met het eindresultaat.

De overdracht van bestelorders in de vakantieperiode.

Pluspunten

Ik had dit teak bankje besteld, maar kon helaas de betaling niet volledig invullen. Volgende dag werd ik gebeld door Patrick de Geus, dat ik dit bankje per factuur kon voldoen. Heel fijn dat het zo opgelost kon worden. Mijn complimenten voor een snelle afhandeling. Een dag later kregen wij een email van Chris dat het bankje geleverd zou worden. Keurig verpakt met apart zakje met beschrijving en schroeven. Een heel mooi bankje en staat geweldig in onze voortuin. Echt een aanrader.

Misschien handig om voor de pootjes van de bank stoeldop pootjes mee te leveren. In verband met vocht. Idee?

Pluspunten

Prijs/kwaliteit uitstekend. Bezorging correct en snel. Zeer tevreden.

Pluspunten

goede prijs en snelle levering

transportbedrijf geeft 3 keer een ander tijdvak aan voor levering, daardoor moet je alsnog de hele dag thuis zijn.

Pluspunten

Snelle levering prima prijs

Inpakken

Pluspunten

transport goed geregeld goed verpakt telefonies goed te woord gestaan

geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

GEEEEEENNNNN!!!!!!!

Hoe kan het toch dat deze heren hun afspraken niet na kunnen komen en er te lang mee wachten om de klanten te informeren... 100 smoesjes pffff!??? Trouwens valt het ook op dat na elke negatieve reactie er tig goede komen waarschijnlijk door bekende! MAAR IK ZOU HIER NIKS BESTELLEN ALS U IETS OP TIJD WILT EN NORMALE COMMUNICATIE VERWACHT.....

Pluspunten

Snelle levering. Bij mankement aan artikel wordt direct actie ondernomen om het op te lossen.

Controle verpakking, maar hier wordt volgens mij nu aan gewerkt!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Tijdstip van levering was correct

Tafel was stuk heb ze moeten lijmen,nog zichtbaar stukje hout uit

Pluspunten

Supersnelle bezorging

Leuringslaan 40

9356VM Tolbert

Over Teakea.nl

WELKOM BIJ TEAKEA Ben je op zoek naar meubelen van natuurlijke materialen? Teakea is een internationale woonwinkel welke zich heeft gespecialiseerd in het produceren van hoge kwaliteit badkamer meubelen, kasten en andere meubelen van natuurmaterialen. Met een showroom van ruim 1500m2 en eigen werkplaats op locatie is Teakea dé woonwinkel voor degenen die zich willen laten inspireren door de natuur. Van eikenhouten eettafel tot rivierstenen waskom en van standaard boekenkast tot compleet maatwerk, bij Teakea ben je op het goede adres.