Pluspunten

Mooi product

Pluspunten

Fijne overzichtelijke website, hele mooie collectie, zeer snelle levertijd en goed verpakt

Pluspunten

Nette levering, goede afhandeling van mails

Doe geen beloftes die je niet waar kunt maken! In mijn geval werd aangegeven dat de kast de komende week zou komen, maar ik hoorde of zag niets. Na mijn mailtje kreeg ik een andere toezegging, maar ook deze werd niet waargemaakt. Uiteindelijk is de kast keurig afgeleverd door Koopman Transmission.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Niet meer met post.nl versturen. Twee bestellingen tot twee keer toe op het verkeerde adres afgegeven

Pluspunten

Zeer snelle en correcte levering van heel bijzondere waskommen. Hier zijn geen twee exemplaren hetzelfde! De communicatie verliep vriendelijk en goed.

Pluspunten

mooie spullen, goed werkende heldere site, snelle levering, goede prijs/prestatie verhouding

Wij ontvingen van u een waskom (bambino) in marmer uitgevoerd. Aan een kant is de kom lelijk en slecht gerepareerd met een soort van marmer-cement. Ziet er kwetsbaar uit. We gaan dit aan de achterzijde monteren zodat je het niet kan zien; daarmee voldoet de kom voor ons. We doen dit liever dan de kom weer inpakken en aan u retourneren, en dan wachten tot er een nieuwe komt etc. Enig probleem: als de kom in het gebruik om deze reden gaat lekken, dan hebben we wel een probleem! Graag uw reactie hierop mijn email: [email protected] tel 06 47 180868

Pluspunten

Ik werd gelijk teruggebeld nav een verstuurde mail Dat vond ik erg positief

geen

Pluspunten

snelle en goede afhandeling goed verpakt

2artikelen nog beter combineren

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

verder goede aflevering

krukje zou binnen 2 wkn bezorgd worden,heeft ruim 1 mnd.geduurd. Zonder van uw kant iets te laten weten.We hebben zelf drie maal gebeld.

Pluspunten

Correcte en snelle levering Goede informatie

1x bevestigen en 1x een factuur is wel voldoende. En daarnaast 1x aankondiging bezorging plus track en trace. Nu werden wel erg veel mails verstuurd.

Vermelden binnen hoeveel tijd +- de chauffeur zal arriveren

Pluspunten

Mooi meubel, snelle levering en goede service!

Beter mails in het oog houden, hier werd niet altijd op gereageerd. Maar uiteindelijk is alles zonder problemen goed gekomen! Dat is het belangrijkste.

Pluspunten

Super en snelle service. Kwaliteitskast voor een scherpe prijs. Zou er zeker weer bestellen.

Pluspunten

zeer correcte en vlugge aflevering heel mooi teak bijzettafeltje

geen

Pluspunten

Snelle levering Goede kwaliteit

Pluspunten

Snel en goed!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie waskommen op zich

2 verschillende grotes en kleur terwijl gevraagd werd om zo goed mogelijk bijeen te matchen

Pluspunten

Snele en goede levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel bezorgd

de retourbon misschien meesturen in de doos gelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- vriendelijke communicatie - goed en snel geholpen na melding van kapotte lamp

- De bestelling was 2 weken vertraagd - Bij levering was 1 lamp beschadigd, na melding werd netjes en snel een nieuwe toegezonden

Leuringslaan 40

9356VM Tolbert

Over Teakea.nl

WELKOM BIJ TEAKEA Ben je op zoek naar meubelen van natuurlijke materialen? Teakea is een internationale woonwinkel welke zich heeft gespecialiseerd in het produceren van hoge kwaliteit badkamer meubelen, kasten en andere meubelen van natuurmaterialen. Met een showroom van ruim 1500m2 en eigen werkplaats op locatie is Teakea dé woonwinkel voor degenen die zich willen laten inspireren door de natuur. Van eikenhouten eettafel tot rivierstenen waskom en van standaard boekenkast tot compleet maatwerk, bij Teakea ben je op het goede adres.