Fijne winkel, mooie producten en personeel is betrokken.

Fijne winkel, mooie producten en personeel is betrokken.

Vriendelijke benadering en snel bezorgd

Na een vriendelijk telefonisch contact de bestelling geplaatst en na 2 dagen was de bestelling er, super!!!

Super leuk tafeltje

Vlotte levering

heel snelle levering

veel keuze, snelle levering, mooi product.

Mooie teak klapstoelen voor mijn achtertuin.

Snelle service en goede kwaliteit. Helemaal tevereden.

Goed product, snelle levering zeer tevreden.

Goed product, snelle levering zeer tevreden.

Heerlijke tuinbank, snel geleverd!

De tuinbank van teakhout is nóg mooier in het echt!

Mooie kwaliteit en super snelle levering!

Twee tafels besteld, andere dag in huis! Perfect. Precies zoals omschreven.

Matige tevreden

Kapotte houtstrips. Waarschijnlijk door de vervoerder. Hierover gemaild maar na 3 dagen nog geen reactie gehad. Strips zien er wel mooi uit.

Gewoon top!

Mooie tafeltjes en snelle levering!

Uitstekende service en topkwaliteit prodct

Mooie tuinbank bij Teakea aangekocht. Helaas was er 1 schroef die niet wilde "pakken" waardoor de bank niet goed in elkaar kon worden gezet. Ik dacht dit zelf met een 15cm lange bout wel te kunnen oplossen. Toch Teakea een klein berichtje gestuurd. De bank werd de volgende dag opgehaald en vervangen door een compleet gemonteerde nieuwe bank!!! Afgeleverd door de eigen transport dienst. SUPER snelle topservice! De teak bank is zeer stabiel en erg mooi afgewerkt.

prachtig product, voortreffelijke service, scherpe prijs.

Dank aan Patrick de Geus dat mijn aanvankelijk rommelige bestelling door hem in goede banen is geleid. De zaterdag bestelde deck chairs werden dinsdag bezorgd. Aanvankelijk meende ik dat de deck chairs zonder wielen waren en heb daarover direct gebeld, was om 17.00 uur. Kreeg een uiterst vriendelijke Patrick aan de telefoon die direct toezegde voor omruiling bij eerste gelegenheid te zorgen, waarschijnlijk vrijdag. Bij het helpen met uitpakken ontdekte mijn echtgenote de wielen, die had ik over het hoofd gezien. Wederom Patrick gebeld en met een lach werden mijn excuses in ontvangst genomen. Bij het uitpakken van de tweede stoel bleek er een constructiefoutje aan 2 van de ruglatjes Dit gemeld, voorzien van foto's. Per ommegaand kreeg ik om 18.15 te horen dat dit direct was opgepakt en omruiling geregeld was. Overigens was het product prachtig en verzorgd verpakt en in voortreffelijke staat. Hulde voor deze uiterst klantvriendelijke en plezierige wijze van zaken doen.

Snelle levering, uitstekende communicatie!

Fijne deckchairs, blij mee!

goede kwaliteit en snel bezorgd

goede kwaliteit en snel bezorgd

Netjes geleverd en goede kwaliteit

Makkelijk te bestellen. Snel geleverd en uitstekende kwaliteit!

Netjes verpakt, snel geleverd!

Niets te klagen of te zeuren, snel in huis, track and tracé van vervoerder. Goed en zorgvuldig verpakt!

Snelle club. Mooie producten

Mooi materiaal. Tuintafel met 6 stoelen.

Mooie bank, snel geleverd

Goede afhandeling van bestelling en verzending

Mooi en degelijk

Goed afgewerkte producten

Prachtige stoelen geleverd!

Correct afgehandeld

Voor het eerst wat bestelt en prima afgehandeld

Snelle levering, prachtig materiaal

Snelle levering en super mooi materiaal. Ik ben er heel erg blij mee!!

Supersnelle levering

Levering was echt supersnel. Erg mooi product!

Een leuke en mooie bank soepel en snel bezorgd

Via internet search (google tuinbank -> afbeeldingen) terecht gekomen bij Teakea. Het bankje voor een hele redelijke prijs gekocht en dit werd vervolgens snel bezorgd waarbij ik op de hoogte werd gehouden van de status. Het was vervolgens makkelijk in elkaar te zetten. Het zit ook heerlijk. Alles bij elkaar genomen een uitstekende ervaring.

Hele mooie stoelen!

De stoelen (deckchair) zijn prachtig en van degelijke kwaliteit. Wat erg handig is, is dat het voetensteuntje er erg gemakkelijk op en af te bevestigen is zonder gereedschap. De levering is wel een puntje van aandacht: ik kreeg geen bevestiging van de bestelling, geen bericht wanneer het verzonden was, of wanneer het geleverd zou worden. Plotseling waren de stoelen er! Dat vond ik best wel vreemd. Twee stoelen voor €358 en dat staat dan bij de buren als je thuis komt. Terwijl als ik de levering wist, ik had kunnen regelen dat ik thuis zou zijn.

Leuringslaan 40

9356VM Tolbert

Over Teakea.nl

WELKOM BIJ TEAKEA Ben je op zoek naar meubelen van natuurlijke materialen? Teakea is een internationale woonwinkel welke zich heeft gespecialiseerd in het produceren van hoge kwaliteit badkamer meubelen, kasten en andere meubelen van natuurmaterialen. Met een showroom van ruim 1500m2 en eigen werkplaats op locatie is Teakea dé woonwinkel voor degenen die zich willen laten inspireren door de natuur. Van eikenhouten eettafel tot rivierstenen waskom en van standaard boekenkast tot compleet maatwerk, bij Teakea ben je op het goede adres.