Mooi

Stevige, mooie kruk, die in mijn badkamer een prachtige pracktische aanvulling is om na de douche op te gaan zitte. Blij mee.

in de middag wat besteld en de volgende dag had ik het al in huis, dat was netjes en snel.

Klantvriendelijk en denkt mee naar uw wensen

Bestelling gedaan, correct en geleverd naar mijn wensen.

Kan niet beter!

Snelle, vriendelijke, persoonlijke service, en ook nog eens een echt prachtige tuinbank die is geleverd!

Goed product !!

Plakhout rustiek besteld ziet er goed uit

Snelle keurige levering!

Gemakkelijke webshop. Snelle levering en mooi materiaal voor een mooi prijsje. Kortom hartstikke prima

Supermooie bijzettafel!!

Behalve dat het bijzettafeltje super snel geleverd is, is hij in t “echt” nog mooier Damon de afbeelding . Super blij mee!

Uitstekende en snelle service

Het bestelde artikel kwam kapot uit de verpakking. Binnen twee werkdagen had ik een nieuwe waar ik erg blij mee was. Het artikel zelf is ook prima!

Supermooi!!

Het is erg mooi materiaal, al zaten sommige plankjes los. Je kon het wel weer makkelijk vast lijmen. Ik ben erg blij met het resultaat!!

Top service en kwaliteit

Mijn bestelling werd snel geleverd. Ik kon het bedrag in 3 termijnen betalen. Achteraf blijk ik te weinig houtstrips te hebben besteld. Deze werden na de bestelling ook weer vlot geleverd. Al met al super tevreden.

geweldig mooi resultaat

Ik heb de 3d houtstrips gekocht voor decoratie, en het resultaat is schitterend mooi geworden. De strips werden keurig verpakt en vlot geleverd.

zeer goede ervaring

Alles goed en snel geregeld en bezorgd.

We hebben het voor ons in de gang gemaakt en in de nisjes van onze tv wand! Wat krijgen we veel complimenten en de kwaliteit is echt geweldig! We gaan nog een aantal pakketten bestellen voor een andere wand in de woonkamer!

De m2 klopte niet

Het materiaal is goed en mooi. We hadden 3,6 m2 nodig. En er zou 10% afval zijn dus 4 m2 zou genoeg zijn. 2 pakken was 4m2. We hadden het zo verwerkt dat we geen snijafval hadden en we hadden 10 cm over. We hebben geen klacht ingediend omdat we toch genoeg hadden maar het klopt niet.

Absolute top service en geweldige collectie!!!

Ongelofelijk wat een geweldige service, persoonlijke benadering en top prijs/kwaliteit verhouding. Ik zou 6* geven als dat mogelijk zou zijn geweest! In elke prijscategorie is wel wat te vinden. Daarnaast een zeer snelle, heldere en prettige communicatie. Afspraken worden keurig nagekomen. Teakea gaat mijns inzien "above and beyond" om hun klanten te helpen en tevreden te stellen. Niets anders dan lof en een echte aanrader als u op zoek bent naar aparte, unieke en degelijke spullen. Zowel modern als landelijk. Maar echt wat een ervaring; ongekend in deze snelle wereld van nu, hoe men de tijd nam, mijn vragen beantwoordde en alles wilden doen om mij te helpen aan zaken die ik dringend nodig had! Kortom: Kijk niet verder naar (veelal Chinese namaak troep) andere aanbieders, maar ga voor Teakea!

Prachtig hout en goede service

De site is duidelijk en bij vragen snel reactie. We zijn goed geholpen.

Even moeten wachten op bestelling en uiteindelijk geld terug gekregen

Na enkele maanden wachten konden ze de kranen niet leveren en kreeg ik mijn geld terug. Wel jammer natuurlijk, maar correct opgelost.

Perfect bankje

Keurig afgeleverd, en simpel in elkaar te zetten

Uitstekend!

Deskundige en uiterst vriendelijke aandacht in de woonwinkel (Patrick). Dank voor de snelle en correcte levering! Bij Teakea komen we zeker weer een keer terug.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering. Product is onbeschadigd aangekomen en van goede kwaliteit. Zeer tevreden.

Goede prijs en snelle levering.

Alles is volgens de website. Goede prijs en snelle levering. Heb geen aanmerkingen verder.

Snelle levering en mooi product

Fijn dat Teakea groot deel "gewoon" op voorraad heeft. Groot verschil met andere aanbieders, waardoor de levering vrij makkelijk en snel is.

Prima afstemming met klant maatwerk

Prima luistert naar klant goed maatwerk klantvriendelijk! Mooi bedrijf voor spullen van hout

Schitterend resultaat

Plakhout gekocht voor op de muur , heel mooi resultaat. Geeft echt een geweldige sfeer!

Heb 2 dozen besteld maar helaas 3 planken was stuk,komt door transport bedrijf denk ik... verder prima product thanks..

Leuringslaan 40

9356VM Tolbert

Over Teakea.nl

WELKOM BIJ TEAKEA Ben je op zoek naar meubelen van natuurlijke materialen? Teakea is een internationale woonwinkel welke zich heeft gespecialiseerd in het produceren van hoge kwaliteit badkamer meubelen, kasten en andere meubelen van natuurmaterialen. Met een showroom van ruim 1500m2 en eigen werkplaats op locatie is Teakea dé woonwinkel voor degenen die zich willen laten inspireren door de natuur. Van eikenhouten eettafel tot rivierstenen waskom en van standaard boekenkast tot compleet maatwerk, bij Teakea ben je op het goede adres.