Mooi opklapbaar houten tuintafeltje besteld. Viel ook zeer in de smaak toen ik het kado gaf.

Mooie meubelen van prima kwaliteit

Wij waren een op zoek naar een mooi wandrek. In vergelijking konden we bij Teakea een heel mooi rek kopen van een meer dan goede kwaliteit. Elders waren ze een fractie goedkoper maar niet zo mooi en degelijk.

Duidelijke website en snelle levering

Ik kon de artikelen makkelijk vinden en ze werden volgens afspraak geleverd.

Prachtig materiaal!

snelle levering, supermakkelijk te verwerken, en een geweldig resultaat!

Klantvriendelijk / uitstekende levertijd

Wij zijn ontzettend goed geholpen. Bij levering van de wandpanelen, bleek 1 doos te kort. Deze is de volgende dag meteen aangevuld. Email met verzoek om terug te bellen, werd meteen op gereageerd. Top!

Een echt leuke winkel

Leuke winkel met echt leuke meubels Aardig personeel Goede service

Snelle levering en bestelling is mooi en eenvoudig te verwerken

Al met al zeer tevreden

Prachtige winkel

Een hele mooie winkel met leuk personeel en goede service

Geweldige service en prachtige items - echte aanrader!!!

Na een telefoontje betreffende een kraanset en een waskom, kreeg ik direct voorbeelden toegestuurd. Geweldige service en hulp. Zeer betrouwbaar en snel geleverd. Eenmaal ontvangen trof ik een one of a kind unieke waskom aan en een kraanset, prachtig verpakt in een stofzak. Ook de kraan was een zeer positieve verassing. Ik kan niet anders dan zeggen dat ik meer dan tevreden en gelukkig ben met de items en de service, klantvriendelijkheid en de snelheid van reacties en verzending. Top!!!

Mooie betaalbare waskom, wel bijna 4cm kleiner dan vermeld.

Mooie betaalbare waskom. Helaas wel bijna 4cm kleiner dan vermeld. Snelle levering en netjes verpakt.

Fantastische service

De service van Teakea is heel erg goed. Van beide partijen zijn heldere afspraken gemaakt en goed nagekomen. Ik raad het bedrijf aan.

Maatwerk Badkamer meubel, exact zoals gewenst!

Op Pinterest zag ik een mooi badmeubel. Teakea gevraagd of ze het konden namaken. Dat kon, dus wezen kijken bij het bedrijf. Een erg leuke winkel met een grote meubelmakerij inpandig. Echt een aanrader, Ik ben zeer tevreden :-)

Snelle Aflevering van Mooie Teak Deci-Ladder. Bedankt!

Ik heb een aantal keer bij Teakea plakhout besteld. Het plakhout is mooi en goed te verwerken. Bij één bestelling was het pakket bij de bezorgdienst kwijt geraakt. Ik heb telefonisch contact met Teakea opgenomen en zij zijn erachter aan gegaan. Toen bleek dat het pakket was zoek geraakt, hebben ze mijn bestelling meteen opnieuw verzonden. Goed opgelost!

Super fijn geholpen met een prachtig resultaat!

Na onze verhuizing zijn we op zoek gegaan naar een passend badkamermeubel met waskommen en zo bij Teakea terecht gekomen. We gingen langs in de showroom en hebben met Patrick een schets gemaakt van onze ideale badkamerkast. We zijn enorm blij met het resultaat en komen hier zeker nog terug!

Zeer goede service en erg vriendelijk

Ze houden je op de hoogte qua levering en denken met je mee bij het vinden van de juiste meubels

Zeer snelle en juiste levering

Zeer snelle en juiste levering. De stationsbank is van zeer goede kwaliteit

We hebben al meerdere dingen besteld bij Teakea en we zijn super tevreden!

De bestelling gin vloeiend, binnen 1 dag had ik hem in huis!

Het bestellen en betalen ging goed, en ik had het binnen 1 dag in huis

Ik had een proefplankje besteld. Helaas was die kapot aangekomen. Maar t ging om dat ik kon zien hoe de kleur was.

Heel heel goed.

De site was duidelijk amail contacten : B.v nadere toelichting en vragen over het product ..en afw.maten .waren informatief.. De afspraken over de levering was... stipt. En het geleverde paneel :mooi materiaal ,mooi verwerkt,goed gekleurd. Een verrassende transaktie.

Nette afhandeling, wel veel breuken

Ivm vraag mbt aflevering gebeld waarbij er netjes een plan gemaakt werd. De aflevering verliep ook vlot en zoals gevraagd. Helaas blijken er toch een redelijk aantal planken van de teakhouten muurpanelen kapot overgekomen te zijn. Dit vermeld en meteen werd er contact opgenomen voor herplaatsen van de gebroken panelen.

Mooi eiken

Eiken besteld, in een paar dagen geleverd. Zag er goed uit. Week later nog een stuk besteld.

Goed, makkelijk en snel

Bestellen ging makkelijk, betaling met de creditcard helaas niet. De bestelling werd de dag erna geleverd. Helaas waren van de uitstekende stukken wel verschillende delen losgegaan. Maar die zijn er (hopelijk) met de montagekit weer aan te lijmen.

Mooie spullen en service is top!

Gave spullen in de showroom, veel hout (uiteraard) maar ook "industriele" spullen... is smaak natuurlijk maar erg mooi! Maatwerk mogelijk, ook dat vind ik een meerwaarde. Blij met de aankopen, heerlijke sfeer in ons nieuwe huis.

Leuringslaan 40

9356VM Tolbert

Over Teakea.nl

WELKOM BIJ TEAKEA Ben je op zoek naar meubelen van natuurlijke materialen? Teakea is een internationale woonwinkel welke zich heeft gespecialiseerd in het produceren van hoge kwaliteit badkamer meubelen, kasten en andere meubelen van natuurmaterialen. Met een showroom van ruim 1500m2 en eigen werkplaats op locatie is Teakea dé woonwinkel voor degenen die zich willen laten inspireren door de natuur. Van eikenhouten eettafel tot rivierstenen waskom en van standaard boekenkast tot compleet maatwerk, bij Teakea ben je op het goede adres.