Super snelle levering ! Top !

Leuk klaptafeltje voor een leuk prijsje !

Prachtige kast geleverd conform onze wensen

Tijdens de verkoop positief meegedacht en meerdere waardevolle suggesties gedaan. Minpuntje is dat het allemaal wat langer duurde en dat is niet erg, maar te weinig over gecommuniceerd. Levering is prima gegaan.

Goede, prima ervaring. Snelle levering. Ons enthousiaste verhaal heeft erin geresulteerd dat onze buren de volgende dag een bestelling hebben gedaan.

btere communicatie

betere communicatie wanneer er iet besteld is op de website staat voor 3 uur besteld de volgende dag in huis dit is dus Niet waar moest hier zelf achter heen om te vragen hoe of wat op de aanbeveling zeg ik ja maar een volgende keer nee

Prima product en prima levering

Na kort telefonisch contact over de maatvoering, bestelling geplaatst

Duurd lang.

De tafel is vooraf betaald en had een levertijd van 5 werkdagen. Helaas, nu een maand verder, heb ik nog steeds geen bericht ontvangen over wanneer het product geleverd wordt. Telefonisch is het bedrijf wel goed te bereiken, ik wordt elke keer netjes te woord gestaan. Maar ondanks de beloftes dat het pakket onderweg is en binnen een week geleverd wordt, heb ik nog steeds niks ontvangen. Na het laatste contact zou ik teruggebeld worden door iemand die mij meer kan vertellen over de te verwachten levertijd, helaas niemand meer gehoord.. Ik hoop dat mijn tafel nog geleverd wordt of dat mijn geld terug krijg.

Goede service en kwaliteit voor een betaalbare prijs

Badmeubel, waskommen en badmeubel spiegel besteld. Top service.

na wat missers van DHL, prima waskom ontvangen

DHL 3x vertraagd en bij de laatste poging het pakket af te leveren bleek de waskom uit 10 verschillende delen te bestaan ondanks fragile sticker. Patrick heeft dit uitstekend opgelost en met Post.nl een nieuwe verstuurd. Geen gedoe over een (nog) niet betaalde factuur (ivm de vertraging).

A1, 5 sterren vakmanschap, uitstekende communicatie, perfecte service

volgens opgegeven specificaties door Teakea gemaakt badkamermeubel is van hoge kwaliteit en een lust voor het oog. Dank Patrick en Team.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijke website

planning levering niet comnform opgave

Pluspunten

Snelle levering .Keurig verpakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle reactie

voor verzending product goed controleren

Pluspunten

Mooi product en een prima prijs!! Goede afstemming bij levering van het product! Snelle reactie n.a.v. vragen via het info mailadres.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reacties, snelle verzending.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi werk afgeleverd

Pluspunten

De vriendelijkheid, het meedenken, de service, de communicatie en de prijskwaliteit verhouding. zijn allen dik in orde.

Nog zorgen voor wat meer bekendheid, toevallig kregen wij een tip over hun bestaan!

Pluspunten

Al vaker besteld bij Teakea, altijd goede kwaliteit en goede service, tenminste geen scheur in de teak zoals bij een andere zaak.

Pluspunten

Perfecte kwaliteit voor een lage prijs en snel geleverd

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik probeer een product dat enorm tegenviel te retourneren maar dat word me haast onmogelijk gemaakt. Nu al twee keer telefonisch contact gehad maar nog steeds geen stap verder. Erg teleurstellend en niet van deze tijd.

Pluspunten

Snelle levering. Fijn dat men bereid was om hem , omdat ik niet thuis was, hem helemaal achterom te brengen.

Voortaan bij de schroeven ook moeren meeleveren. Gelukkig had ik zelf nog passende.

Pluspunten

Lekker snel geleverd Mooi spul

Was op zoek naar meer info over hoe ik de houten wandpanelen moet bevestigen/lijmen maar kon op de site niet zo snel info hierover vinden. Misschien iets om te melden bij product eigenschappen ofzo.

Pluspunten

Duidelijke website en snelle levering.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

site ziet er goed uit maar...

Communicatie behoeft verbetering. In eerste instantie snelle reactie maar daarna werd er niet gereageerd op mailtjes. Ik zou even teruggebeld worden maar terugbellen vond niet plaats maar het was even onduidelijk of de bestelling op voorraad was (2 maanden na bestelling!?). Aankoop geannuleerd via email, nu maar hopen dat ik hier wel een reactie op krijg. Gelukkig betaling via afterpay maar dit kan echt niet!

Pluspunten

Levering conform de in overleg gewijzigde specificaties. Ontzettend mooi tv meubel. Ziet er stoer uit! Keurig geinstalleerd.

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit verhouding. Ze hebben mooie spullen en een goede service.

Leuringslaan 40

9356VM Tolbert

Over Teakea.nl

WELKOM BIJ TEAKEA Ben je op zoek naar meubelen van natuurlijke materialen? Teakea is een internationale woonwinkel welke zich heeft gespecialiseerd in het produceren van hoge kwaliteit badkamer meubelen, kasten en andere meubelen van natuurmaterialen. Met een showroom van ruim 1500m2 en eigen werkplaats op locatie is Teakea dé woonwinkel voor degenen die zich willen laten inspireren door de natuur. Van eikenhouten eettafel tot rivierstenen waskom en van standaard boekenkast tot compleet maatwerk, bij Teakea ben je op het goede adres.