Super Kontakt

Der Support ist top und sehr schnell ! Auch die Lieferung verlief zügig.

Zoals beloofd

Prima prijs en volgens afspraak geleverd

fiable

Site fiable, j'ai été livré plutôt rapidement, merci pour votre efficacité et je suis satisfait de mon achat

Keurig en net verpakt!

Prima webshop! Artikelen netjes aangekregen en binnen afgesproken termijn. Van de produkten ben ik zeer te spreken, Zowel douche/shampoo als deostick prima met een subtiel geurtje. Mijn vrouw vind hem zeer lekker geuren. Top!

Top Qualität und sehr schnelle Lieferung.

Ich hatte durch zufällige Keyword-Suche auf Google Moquer's Onlineshop gefunden und war sofort beeindruckt von der hochwertigen Präsentation und dem großen Umfang an Produkten. Die bestellten Produkte kamen sehr schnell an und ich war direkt überzeugt von der einfachen Handhabung und dem Design der Artikel. Ich würde Monquer definitiv meinen Freunden weiterempfehlen.

Rückerstattung erhalten

Rückerstattung erhalten

Uitstekend assortiment!

Mijn persoonlijke keuze is niet overal verkrijgbaar, wel bij Moquer!

trés bon site je recommande

trés bon site

Alles Gut, Danke Schön

Alles bestens, schnelle und sichere Lieferung, sehr empfehlenswert, werde bald wieder in diesem Shop einkaufen. Alles Gut, Danke Schön.

Sehr schnelle Lieferung

keine Schäden

Professionali…!!!

Spedizione molto veloce e qualità del prodotto super…!!!

Schnell, effizient, tolle Produkte zu einem sehr guten Preis, kann ich nur empfehlen...

satisfaite

RAS délai d'expédition rapide ; bon emballage ;

Slecht

Vervallen product ontvangen??? Slechte ervaring mee.

Perfect!

Niks op aan te merken, geleverd binnen 1 dag.

Goede ervaring met Moquer

Mijn eerste bestelling geplaats en ontzettend tevreden! Toen ik mijn bestelling binnen kreeg was 1 product defect. na 1 korte mail kreeg ik heel snel een reactie terug en de dag erna werd er een nieuw product geleverd! Dit is hoe je met klanten omgaat! Mij zie je snel weer terug.

Die Lieferung war schnell, das Parfüm ist original.

Alles gut.

Pas satisfait

Pas satisfait du tout j’attend toujours une réponse de votre part concernant ma commande que j’ai passer car je n’ai pas reçu ma commande vraiment déçu j’attend une réponse le plus rapidement possible

• Nous recommanderiez-vous? Non

Good

Good product

Voor de eerste keer

Rockwell T2 safety razor besteld. Alles vlot verlopen en goed verpakt geleverd. Tevens een attent zelf gekozen cadeautje erbij. Kortom, bijzonder tevreden.

Goede producten, scherp geprijsd.

Gebruik de haar producten al langere tijd maar door de prijsstijgingen toch gaan zoeken naar andere leveranciers, Moquer kwam er met afstand als goedkoopste uit

Alles bestens...

Die Bestellung wurde flott geliefert und die Ware war Top!! Immer wieder gerne!

Goede producten met goede ingrediënten

Goede producten met goede ingrediënten, snelle levering.

Alles top

Bestellt geliefert perfekt

Staverenstraat 15

7418CJ Deventer, The Netherlands

Over Moquer

Moquer Haarstyling & Grooming is opgericht in 2014. Het is gevestigd in Nederland, maar levert wereldwijd. Moquer's missie is om de beste en meest natuurlijke haar- en groomingproducten voor mannen aan te bieden, zodat elke man er goed uit kan zien en zich zelfverzekerd voelt. Bedankt voor je steun!