Beste Damian, Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Prima kwaliteit en zeer snelle levering !
Beste Kevin, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Heb al meerdere keren bij Moquer besteld. Altijd netjes zoals aangegeven geleverd en goede producten!
Beste Vincent, Leuk om te horen dat je al vaker bij ons besteld hebt. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Na de aanschaf van een Matt clay contact opgenomen omdat product erg moeilijk aan te brengen is door de stroefheid. Trek haren uit mijn hoofd bij het aanbrengen. Onduidelijk waar het aan ligt, geen houdbaarheidsdatum op verpakking te vinden. Eerdere clays van ander merk met dezelfde hold waren goed uit te smeren Onbevredigend antwoord gekregen, klacht niet opgelost.
Beste Ruud, Nadat wij hebben gereageerd hebben op je e-mail, hebben wij geen enkele reacties terug gehad, dus dan kunnen wij helaas niet weten dat de klacht niet is opgelost naar tevredenheid. Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Ruim assortiment, duidelijke website en snelle service.
Beste Martijn, Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Ik had 2 potjes haarklei besteld, binnen een dag kwamen ze aan. Helaas waren ze allebei helemaal verdroogd. Even gemaild, binnen een paar uur reactie en meteen 2 nieuwen gekregen die er ook binnen 1 dag waren. Goede service en mooi assortiment
Beste Mark, Fijn om te horen dat alles is opgelost. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Prima webshop voor het vinden van hairstyling producten.
Beste William, Fijn om te horen dat alles gelukt is. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Bestelling ging snel en ben zeer blij met mijn aankoop. Ik heb eindelijk een wax dat lekker zit in mijn haar. PETE PEDRO PUTTY!!
Beste Nawid, Bedankt voor je review. Leuk om te horen dat de Pete and Pedro Putty bevalt! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Altijd snel en correct geleverd! Top!
Beste Hanneke, Bedankt voor de review! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Snele levering, product zoals om schreven, duidelijke site!
Beste Teun, Fijn om te horen dat alles correct is verlopen. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Zeer goede service
Beste Muhittin, Bedankt voor de review! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Overzichtelijke website, topproducten en altijd zeer snelle verzending! Een blijvertje!
Beste Michel, Heel erg bedankt voor je mooie review. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Goede webshop met een breed assortiment aan goede kwalitatieve producten. Levering altijd erg snel. Niks op aan te merken dus. Graag tot de volgende bestelling!
Beste Irwan, Heel fijn om te horen dat alles goed is verlopen. Bedankt voor je review en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Snelle levering en uitstekende service ! Dik tevreden !
Beste Laie, Heel erg bedankt voor je positieve review! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Veel keuze, goede productinformatie, ook extra info op persoonlijke ‘haar-vragen per e-mail. Betalen loopt niet altijd vlot…
Beste Dirk, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alle info heeft geholpen. We zullen nog even gaan kijken naar de checkout. Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
They claim on the automatic refund that order got back to them but I wasn't unable to track anything in the meantime when they claim package has shipped. That tracking number was incomprehensible so I never got a real proof of shipping. Neither I got any communication from them. In 2021 that's bad e-shopping! Certainly I won't buy again and I don't recommend it. Even if I got the refund I've lost time.
Hello Flavio, I am sorry to hear your order did not arrive. In our FAQ you can find information about how to track your order, but it left our warehouse. Apparently something went wrong at the shipping company, so the order came back to us. We are sorry about that and we have refunded you the amount. Unfortunately there is nothing else we can do about it. During COVID shipping companies have some more issues than normal, but we always solve them if they occur. Best regards, Chris Gerrits Jans | Moquer
Beste Kay, Bedankt voor de review! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Alles verloopt perfect bij bestellingen Levertermijn word steeds gerespecteerd Producten uitstekend verpakt
Beste Francois, Bedankt voor de review, we waarderen dat enorm! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Professionele producten voorzien van goede comments zodat je gemakkelijk een keuze kan maken. Of je nu op zoek bent naar haar-, gezicht- of lichaamsverzorging op deze site vind je zeker je ding. Zeer snelle levering
Beste Sam, Bedankt voor je lovende review! Fijn om te horen dat je een goede keuze kon maken. Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Super klantvriendelijk
Bedankt voor de review! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Beste Brecht, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Beste Arash, Bedankt voor de review! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Eerste bestelling # 100035302 geplaatst op 20-06-2017: Hanz de Fuko natural shampoo en conditioner, daarna Hanz de Fuko Hybridized Wax en Gravity Paste besteld. M'n dochter en ik zijn verslaafd aan Hanz de Fuko producten en we vinden het leuk dat je extra korting krijgt als je meerdere artikelen bestelt. Altijd keurig verpakt en bijzonder snel verzonden. Heb zelfs een erg gulle prijs gewonnen voor m'n review in februari 2021. Dacht lees ik het nou goed? EUR 50,00 korting op m'n eerstvolgende bestelling. Heb meteen een bestelling geplaatst van 2 Hanz de Fuko natural shampoos en 1 conditiner. Geweldig bedankt Chris!! Graag tot bestellens... Veel liefs, Dianne en Zoë van Dal x
Beste Dianne, Bedankt voor je leuke review en heel veel plezier met de prijs! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Veel aanbod en kwaliteit spullen. Echte een aanrader. Sommige producten zijn wel wat prijzig.
Beste Joran, Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Ik had een artikel gekocht en voor m’n gevoel was het gebruikt (volgens de verkoper is er nooit eerder een melding van gekomen). Wellicht dat het is ontstaat bij het transport. Verkoper heeft het goed opgelost.
Beste Hakan, Bedankt voor je review. Blij dat alles uiteindelijk is opgelost! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
15 Staverenstraat
Deventer, The Netherlands 7418CJ
Moquer Hair Styling and Grooming a été fondée en 2014. Elle est basée aux Pays-Bas, mais livre dans le monde entier. La mission de Moquer est d'offrir les meilleurs produits capillaires et de soins pour hommes les plus sains, afin que chaque homme puisse se sentir et paraître au mieux de sa forme. Nous vous remercions pour votre soutien !