Gemakkelijk bestellen en snelle levering

Prima producten, snelle service en verzending. Bedankt en tot de volgende keer!

Uitstekende service

Goede levering en producten

Great selection, fair prices

Best selection of pomades if youre ordering from the UK, quick shipment and good prices, had many great experiences with this shop

Quick and efficient service

Positive

Highly reliable

I truly appreciate what "Moquer" delivery to the customers. Extremely high products, I wish to them to keep growing and delivery for us always the top!

I was satisfied with the service.

I ordered hair products and they were quickly delivered.

Nice

Nice

Duidelijk en snel

Vlotte webshop, goede omschrijving van de producten. Geen verrassingen bij levering. Gezien de omstandigheden op de pakjesmarkt ook snel geleverd.

Top product en snel geleverd

Product is precies wat ik nodig had en het werd snel geleverd!

Snelle levering en prima kwaliteit.

Prettige webshop

Snelle afhandeling van mijn bestelling. Goede updates per mail en uiteindelijk prima verzending. Volgens mij is de eigenaar op de hoogte dat de website soms wat traag kan zijn. Dat zou ook mijn eigen punt van feedback zijn.

topkwaliteit en topservice!

top

Kwaliteit en supersnelle service & levering

Ik zou nergens anders mijn haarproducten willen bestellen. Vaak klagen mensen over de tijd dat er gaat tussen het bestellen en de leverening van hun producten. Wel, ik kan met alle eerlijkheid zeggen dat je jouw producten zéér snel ontvangt na bestelling. Ik bestel de avond ervoor en de volgende dag komt de koerier langs. Dankzij deze leuke service en topproducten heeft Moquer een blijvende klant !☝️

Topservice.

Top producten en altijd snel geleverd

Meerdere malen al besteld en altijd snel geleverd. Daarnaast bieden ze kwaliteits producten die je niet vindt bij de normale drogist. Wel duurder maar in de regel doe je met de producten veel langer dan de goedkope merken van de drogist.

Website langzaam. De rest vlot en snel

Kostte me gemiddeld meer tijd om een bestelling af te ronden, maar voor de rest was alles prima.

Snelle en juiste levering

Duidelijke product info. Op basis daarvan keuze gemaakt en die voldoet aan verwachting!

Uitstekende service

Producten werden tijdig geleverd zoals er werd omschreven.

Fijne shop met mooie producten

Fijne shop met mooie producten, die niet in winkels te koop zijn. snelle levering snelle levering

Fijn dat het product de dag erna al binnen was!

Fijn product gekocht, en het was snel geleverd

Ik had een bestelling geplaatst bij Moquer. Nu had ik zelf een verkeerd e-mail adres opgegeven. Ik heb hier achteraan gemaild en heb zodoende zeer snel mijn tracking nummer op mijn juiste e-mail ontvangen. Chris bedankt voor je snelle reactie en mooie producten! Owen

Correcto

Buena seleccion de productos y gran calidad, la unica pega es el tiempo de envio a las canarias excesivamente lento, Pero estoy muy satisfecho.

• ¿Nos recomendarías?

Beautiful hair product

My daughters fianc� received this hair product for his birthday. He absolutely loves it and uses it regularly, purchasing from this company. Swift delivery. Great product!!

Staverenstraat 15

7418CJ Deventer, The Netherlands

Over Moquer

Moquer Haarstyling & Grooming is opgericht in 2014. Het is gevestigd in Nederland, maar levert wereldwijd. Moquer's missie is om de beste en meest natuurlijke haar- en groomingproducten voor mannen aan te bieden, zodat elke man er goed uit kan zien en zich zelfverzekerd voelt. Bedankt voor je steun!