Bestelling was snel binnen en ik werd goed op de hoogte gehouden. Top!
Beste Wessel, Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Mooi aanbod. Graag wat meer oliebasispomades.
Beste Bertold, Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Altijd goede snelle service!
Beste Marco, Altijd goed om te horen dat onze snelle service bevalt. Bedankt voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Ik shop vaak producten bij moquer voor populaire merken zoals blumaan en forte. Het nadeel van schoppen op de officiële weekste is dat je wekenlang moet wachten en soms ook import kosten moet betalen.
Beste Evan, Bedankt voor je review! Met de nieuwe regels is het inderdaad nog vervelender geworden om zelf producten te importeren, want je moet nu bijna altijd importheffingen en inklaringskosten aan bezorgbedrijven betalen. Gelukkig kunnen wij dit uit handen nemen en mooie merken uit het buitenland aanbieden in onze shop, dankzij klanten zoals jij! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Moquer is een top webshop met zeer goede service. Ik bestel hier al jaren mijn haarproducten en zal dat voorlopig zeker blijven doen!
Beste Joeri, Heel mooi om te horen dat je al jaren klant bij ons bent, dat waarderen we enorm. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Duidelijke omschrijvingen. Heldere adviezen. Snel geleverd
Beste Bas, Bedankt voor je review. Goed om te horen dat we je goed tot dienst konden zijn. Hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
The "Moquer Hairstyling & Grooming" company is, one of the few website that I find everything I reserchead. The people working besied are always availability for everything. I hope for them to keep growing.
Everything excellent, from shipping to product
All good…immediate confirmation email of order and product arrived from Holland to Spain in timescale stated.
Sterk soul Houd haar in model en toch swierig
Beste Afra, Fijn om te horen dat het product bevalt. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Unlike other competing stores, Moquer offers a selection of products which is unique and one of a kind. Thank you for finding and carrying alao the most niche and hard to find products - so I don't have to spend my time searching for them. For me, this is the ultimate value you can bring to a customer.
Bestellen ging makkelijk, verzenden was snel en netjes. Fijn dat wij hier deze pomade hebben kunnen vinden. Blije klant!
Beste Timo, Fijn om te horen dat we hadden wat je zocht. Bedankt voor je review en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Super assortiment en snelle verzending!
Beste Thomas, Fijn dat we je tot dienst konden zijn met ons assortiment en snelle levering. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
goede producten, zoals Pete and Pedro's en snelle levering
Beste R., Bedankt voor de review! Mooi om te horen dat de Pete and Pedro producten bevallen. Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Erg prettig dat de bestelde producten de volgende dag al bij je thuis zijn
Beste Pascal, Altijd goed om te horen dat de producten snel in huis waren. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Bestelling plaatsen verliep deze keer beetje moeizaam (foutmelding) maar werd na contact met helpdesk zeer snel opgelost. Items werden zeer snel, goed verpakt en correct geleverd: top-producten geleverd via een top-service!
Beste Senne, Bedankt voor je review en geduld. Gelukkig konden we het probleem snel verhelpen. Hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Dit is absoluut de beste shampoo die ik ooit heb gekocht. Ik koop nu al enkele jaren hier de shampoo van 0’douds maar had nooit een review achter gelaten omdat ik dit bijna nooit doe. Maar dit is echt een geweldige shampoo. Ik heb deze ongeveer een vier jaar geleden ontdekt en sindsdien ben ik deze blijven kopen. Als je zeker wilt zijn van een 100% natuurlijke shampoo moet je deze zeker kopen. Het is wat aan de duurdere kant maar je hebt bij deze geen conditioner nodig en het ruikt geweldig + het is ook nog is gezond voor je haar ;) Ook kun je er een lange tijd mee doen vooraleer deze op is. Zeker de moeite waard om te kopen.
Beste Arne, Bedankt voor je uitgebreide review. Erg mooi om te lezen dat deze shampoo zo goed bevalt. Daarom doen we het altijd voor! Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
snelle puntuele levering alsook groot aanbod pomades !!
Beste Jonas, Fijn om te horen dat ons aanbod pomades in de smaak valt. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Great quality, a bit pricey and i didn’t recive my free product..
Hello Redwan, Thank you for your review. I am sorry to hear you did not receive your free product. Send us an e-mail when you place a new order and we will add it for you. Best regards, Chris Gerrits Jans | Moquer
Bestellingen komen altijd netjes op tijd en goed verpakt.
Beste Thomas, Mooi om te horen dat alles netjes is verlopen. Bedankt voor je review en tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Delivered products next day as promissed. Also they have been respond to my initial review on Kiyoh, and shared explanation.
Hello Fatih, Thank you for your review. I checked your order and you have 3 Hanz de Fuko products in your order. I understand it is confusing, because the date of these products are the production date and not the expiration date. These products basically have no expiration date. Especially when you keep them closed, you can keep them for years. I hope this helps! Best regards, Chris Gerrits Jans | Moquer
Originele beoordeling
Most of the producs I have been order have 12m shelf life. Unfortunately most of them (3 out of 6) already expired. They are not banana, but I believe that I have been paid enough for premium experience.
Nice products and european shipping.
Geen bijzonderheden, goede service!
Beste Vincent, Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
kwaliteitsproducten met een supersnelle verzending
Beste Rob, Bedankt voor je review. Mooie producten en een snelle levering, daar gaan we altijd voor. Hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Zeer goede producten en snel geleverd ! Zeker een aanrader wat mij betreft!
Beste Kevin, Bedankt voor je bestelling en review. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Chris Gerrits Jans | Moquer
Staverenstraat 15
7418CJ Deventer, The Netherlands
Moquer Haarstyling & Grooming is opgericht in 2014. Het is gevestigd in Nederland, maar levert wereldwijd. Moquer's missie is om de beste en meest natuurlijke haar- en groomingproducten voor mannen aan te bieden, zodat elke man er goed uit kan zien en zich zelfverzekerd voelt. Bedankt voor je steun!