Geweldig !!!

Prima kwaliteit en zeer snelle levering !

Perfect!

Heb al meerdere keren bij Moquer besteld. Altijd netjes zoals aangegeven geleverd en goede producten!

Klacht niet serieus genomen

Na de aanschaf van een Matt clay contact opgenomen omdat product erg moeilijk aan te brengen is door de stroefheid. Trek haren uit mijn hoofd bij het aanbrengen. Onduidelijk waar het aan ligt, geen houdbaarheidsdatum op verpakking te vinden. Eerdere clays van ander merk met dezelfde hold waren goed uit te smeren Onbevredigend antwoord gekregen, klacht niet opgelost.

Altijd snel geleverd!

Ruim assortiment, duidelijke website en snelle service.

Ik had 2 potjes haarklei besteld, binnen een dag kwamen ze aan. Helaas waren ze allebei helemaal verdroogd. Even gemaild, binnen een paar uur reactie en meteen 2 nieuwen gekregen die er ook binnen 1 dag waren. Goede service en mooi assortiment

Strakke website met goede beschrijving.

Prima webshop voor het vinden van hairstyling producten.

Bestelling ging snel en ben zeer blij met mijn aankoop. Ik heb eindelijk een wax dat lekker zit in mijn haar. PETE PEDRO PUTTY!!

Super snelle service

Altijd snel en correct geleverd! Top!

Top service!

Snele levering, product zoals om schreven, duidelijke site!

Zeer goede service

Snelle verzending, topproducten!

Overzichtelijke website, topproducten en altijd zeer snelle verzending! Een blijvertje!

Goede webshop

Goede webshop met een breed assortiment aan goede kwalitatieve producten. Levering altijd erg snel. Niks op aan te merken dus. Graag tot de volgende bestelling!

Super !

Snelle levering en uitstekende service ! Dik tevreden !

Veel keuze, goede info

Veel keuze, goede productinformatie, ook extra info op persoonlijke ‘haar-vragen per e-mail. Betalen loopt niet altijd vlot…

Order has never arrived

They claim on the automatic refund that order got back to them but I wasn't unable to track anything in the meantime when they claim package has shipped. That tracking number was incomprehensible so I never got a real proof of shipping. Neither I got any communication from them. In 2021 that's bad e-shopping! Certainly I won't buy again and I don't recommend it. Even if I got the refund I've lost time.

• Would you recommend us? No

Niks op aan te merken

Alles verloopt perfect bij bestellingen Levertermijn word steeds gerespecteerd Producten uitstekend verpakt

Verzorgingsproducten specifiek voor mannen

Professionele producten voorzien van goede comments zodat je gemakkelijk een keuze kan maken. Of je nu op zoek bent naar haar-, gezicht- of lichaamsverzorging op deze site vind je zeker je ding. Zeer snelle levering

Top bedrijf

Super klantvriendelijk

Zeer snelle levering, super uitleg over de producten. Top bedrijf/site!

Buitengewoon goede haarproducten, niet alleen voor mannen!! Snelle verzending

Eerste bestelling # 100035302 geplaatst op 20-06-2017: Hanz de Fuko natural shampoo en conditioner, daarna Hanz de Fuko Hybridized Wax en Gravity Paste besteld. M'n dochter en ik zijn verslaafd aan Hanz de Fuko producten en we vinden het leuk dat je extra korting krijgt als je meerdere artikelen bestelt. Altijd keurig verpakt en bijzonder snel verzonden. Heb zelfs een erg gulle prijs gewonnen voor m'n review in februari 2021. Dacht lees ik het nou goed? EUR 50,00 korting op m'n eerstvolgende bestelling. Heb meteen een bestelling geplaatst van 2 Hanz de Fuko natural shampoos en 1 conditiner. Geweldig bedankt Chris!! Graag tot bestellens... Veel liefs, Dianne en Zoë van Dal x

Prima spul!

Veel aanbod en kwaliteit spullen. Echte een aanrader. Sommige producten zijn wel wat prijzig.

Goede service, snelle reactie en oplossing

Ik had een artikel gekocht en voor m’n gevoel was het gebruikt (volgens de verkoper is er nooit eerder een melding van gekomen). Wellicht dat het is ontstaat bij het transport. Verkoper heeft het goed opgelost.

Staverenstraat 15

7418CJ Deventer, The Netherlands

Over Moquer

Moquer Haarstyling & Grooming is opgericht in 2014. Het is gevestigd in Nederland, maar levert wereldwijd. Moquer's missie is om de beste en meest natuurlijke haar- en groomingproducten voor mannen aan te bieden, zodat elke man er goed uit kan zien en zich zelfverzekerd voelt. Bedankt voor je steun!