Perfecte levering

Breed assortiment aan producten

Fijne webshop

Alles gevonden goed omschreven

Snelle en goede levering!

Goede snelle levering, van goede kwaliteit producten. Zeker aan te bevelen!

Snel en goeie producten

De producten heb ik snel binnen een dag ontvangen.

gewoonweg super

Snelle levering correcte prijzen en ruime keuze, misschien niet alles aanwezig maar echt wel keuze zat.

Perfect.

The best. Thank you very much. Professionals. Fast delivery

Snelle levering prima producten

Snelle en correcte levering

Goede snelle levering, van goede kwaliteit producten

Heel correcte en snelle levering

Zoals eerdere bestellingen ook al - geen enkel probleem. Levering snel en correct, niettegenstaande de eindejaarsperiode. Top service!

Zeer goed! Snelle levering.

Ruim assortiment. Snelle levering.

Snelle en correcte levering

My go to shop for my hair products

Great range of products at reasonable pricings. Super fast delivery. O allways visit moquer whenever i need to restock my shelf or want to try out something new.

Snel en betrouwbaar

Mijn bestelling had ik binnen 1 dag in huis, echt snel! Ik ben al aan het kijken voor mijn volgende hier.

Toujours au top !

Une multitude de produits, des exp�ditions rapides, continuez c'est parfait !

Verbaasd

Zeer verbaasd over de verpakking van het product. Niks mis met het product, maar wel met de verpakking. Ik krijg een wax ter grootte van een babyvuistje en ik krijg een verpakking waar een hele baby in past, inclusief een hele hoop plastic. Slaat echt nergens op.

Sinds 2014 klant

Sinds 2014 klant. Ondertussen is er heel veel veranderd. De site ziet er gebruiksvriendelijker uit, bestellingen gaan weer met PostNL, vanaf 25 euro geen verzendkosten. En de verzenddoos is nu van binnen ook beter verpakt zodat producten niet meer gaan schuiven. Ik zou nog wel wat gratis samples willen zien bij een bestelling, maar dat is niets bij dat grote assortiment.

Altijd on point

Sinds dag 1 tevreden. Nooit teleurgesteld. Inmiddels zo'n 5 keer iets besteld bij Moquer.

Het kwam zeer snel aan en werkt prima.

Snelle levering, kwalitatief product.

Positief

veel keus en snelle bezorging

veel keus en snelle bezorging

Een ontzettende leuke webwinkel met mooie spullen.

Ik koop nu al een aantal jaren mijn decembercadeaus voor zonen en man. De sfeer van de site en spullen spreken me aan. Ik zou bijna willen dat ik een man was en voor mezelf hier kon inkopen.

Goede prijzen en supersnelle levering

Ik was op zoek naar Moroccanoil haarspray en ontdekte bij toeval de site van Moquer. Daar was de spray beduidend goedkoper dan bij de bekende haar'specialisten', dus ik heb 's avond laat om 22.30 u. op vrijdag 2 bussen besteld. Ik had verwacht dat deze maandag zouden worden geleverd, maar nee hoor, de volgende dag had ik ze al in huis! Supersnel dus! Ik ga vaker van deze site gebruik maken!

Great service

Fast and reliable

Altijd super

3e keer een bestelling gedaan en het was er weer super snel. In het transport was een glazen potje stuk gegaan. Mijn mailtje werd binnen de paar uur beantwoord en een nieuw potje was onmiddellijk onderweg naar mij. Super goede service!

Staverenstraat 15

7418CJ Deventer, The Netherlands

Over Moquer

Moquer Haarstyling & Grooming is opgericht in 2014. Het is gevestigd in Nederland, maar levert wereldwijd. Moquer's missie is om de beste en meest natuurlijke haar- en groomingproducten voor mannen aan te bieden, zodat elke man er goed uit kan zien en zich zelfverzekerd voelt. Bedankt voor je steun!