Top! Goede producten en snelle levering.

Niks op aan te merken😊

Goede producten en snel geleverd

Grote selectie aan producten. Beetje duur maar goede kwaliteit en snel geleverd.

Klantenservice reageerde binnen 1 minuut.

De titel dekt de lading wel.

top

heel snelle service . top producten

Had per ongeluk 2 dezelfde artikelen besteld, 1 terug gestuurd en binnen paar dagen geld terug . En snelle levering

Goede producten met snelle levering

Al een aantal keer producten besteld bij Moquer. Elke weer met een snelle verzending en kwaliteit zoals verwacht! Dit is mijn adres als het gaat om de verzorging en styling van het haar.

Love it

Great store. The best one in all Europe. Looking forward to buy again.

Prima ervaring

Mijn eerste bestelling bij Moquer is prima bevallen. Het pakket was even een dag zoek door toedoen van post nl maar ben prima op de hoogte gehouden en een dag later waren de producten er toch. Over de geleverde producten ben ik erg tevreden.

Snelle levering en goede producten

Ik bestel altijd mijn haarproducten bij deze site. De levering gaat altijd erg snel en ze hebben bovendien een erg groot assortiment aan producten.

Top producten en snelle levering

Goede producten en zijn altijd snel geleverd. Voorraad mag soms wel wat beter, aan de andere kant misschien ook wel weer beter voor m’n portemonnee. :-) Shop zou ook weleens een nieuwe look kunnen gebruiken. Indien gewenst kan ik jullie daarbij helpen.

Zoals gebruikelijk was de levering helemaal prima; mooi op tijd en goed verpakt. Echter heb ik wel een probleem met een besteld product. Na lange tijd bijna maandelijks hetzelfde te kopen lijkt er nu of iets mis met de bestelde texture tonic of er is onverwacht iets veranderd aan de samenstelling. Het product ruikt nu verschrikkelijk slecht, bijna niet te gebruiken. Mocht er wat veranderd zijn aan het product, dan graag ook een eerlijke aanpassing aan de product pagina; nu hetzelfde als normaal.

Very fast and easy

Everything came fast and everything was as described.

Goede producten, snellere levering!

Goede producten, snellere levering!

Matig

Helaas zat het pompje niet goed op het flesje shampoo geschroefd en zat de doos en mijn andere producten vol met shampoo. Wellicht handig om dit in de toekomst goed te controleren. Verder snelle levering en duidelijke website.

Geweldig verkoper site!

Deze site is 101% vertrouwbaar en je kan alles vinden wat je wilt! Thanks Moquer

Zeer tevreden!

Website is duidelijk, overzichtelijk en assortiment is groot. Geen vervelende ads en/of pop-ups. Bestellen ging eenvoudig en levering snel. Ik heb nu voor de 2de keer een bestelling geplaatst. Betrouwbare shop. Tip: voor de shop. Blijf andere webshops bekijken en dan prijzen erop aan te passen om de goedkoopste te blijven. Gratis verzending boven de €25,- is reëel. Dear Barber shaping cream heb ik helaas niet kunnen vinden.

kan blind vertrouwen op kwaliteit, prijs en sevice

reeds +10 keer besteld vanuit België. altijd volgende dag geleverd. blij met kwalitatieve, rommel-vrije producten.

Gewoon top!

Snelle service en een uitgebreid assortiment. Verzending is snel en volledig. Geen enorme spam na bestellingen. Kortom; perfect en niks aan toe te voegen!

Perfect!

Fast international shipping, fantastic product range. Best in Europe!

Voortreffelijk

Zeer goed vriendelijke medewerkers ga zo door behandel een ieder ander zoals jezelf ook behandeld wilt worden cijfer 10 voor Moquer vriendelijke groet

Wie immer alles bestens!

Habe jetzt das dritte mal bei Moquer bestellt und jedes mal wurde die Bestellung umgehend versand. Shop kann ich bedenkenlos empfehlen!

The products did what exactly was promised

Eindelijk ook next-day-delivery

Mijn zoveelste bestelling bij Moquer omdat de kwaliteit goed is. De enige frustratie was altijd dat ze claimden dat je pakket de volgende dag in huis zou zijn, maar het gerust een paar dagen kon duren. Nu eindelijk ook voor x-uur besteld, volgende dag bezorgd. Heel blij mee!

Kort en nuttig

Zocht een specifiek haar product en deze was aanwezig.

Staverenstraat 15

7418CJ Deventer, The Netherlands

Over Moquer

Moquer Haarstyling & Grooming is opgericht in 2014. Het is gevestigd in Nederland, maar levert wereldwijd. Moquer's missie is om de beste en meest natuurlijke haar- en groomingproducten voor mannen aan te bieden, zodat elke man er goed uit kan zien en zich zelfverzekerd voelt. Bedankt voor je steun!