TOP

Snelle levering dezelfde dag in de avond nog binnen

Just perfect, fast shipping and good prices!

Just great. Everything is always smooth and delivery is quick! 10+

Fijne overzichtelijk website. Snelle levering. Goede communicatie.

Snelle service.

Snelle service!

Snelle service!

goed advies, snelle service, uitgebreid aanbod

goed advies, snelle service, uitgebreid aanbod

Mijn go-to webshop voor haarstyling

Altijd goed, kom elke 2 maanden terug voor een herhaalbestelling.

Groot assortiment Snelle levering Makkelijk vesteld

goede producten en snelle service

2e keer dat ik besteld heb, erg fijne haarproducten. beter dan de goedkope troep van de lokale drogist. verademing voor de kwaliteit van mijn haren.

Gewoon goed als je opzoek bent naar “merk” haar producten

Waarom hier kopen* -groot assortiment -snelle levering (altijd volgende dag in huis) -goeie follow-up emails met informatie over je order -track&trace Gewoon top! echt al vaak besteld op deze site en haal echt lettterlijk al mijn haarproducten bij Moquer.

Super assortiment en snelle levering!

Zeer ruim assortiment! Erg goede producten! Hier koop je de juiste middelen voor je haren!

Gewoon top!

Groots assortiment, ruime keuze en snelle levering

Goed, duidelijk maar alleen niet altijd volledig

De website is duidelijk, er worden veel tips gegeven. Alleen merk ik dat niet alle producten een goede beschrijving hebben.

One of the best website to get the best products .

One of the best website to get the best products .

kwaliteit en snelle levering

kwaliteit en snelle levering

Snelle levering!

Mooie producten en snelle levering!

Geweldig!

Goede kwaliteit spullen en hele goede levering!

Uitstekende producten met een snelle levertijd, ik ga in de toekomst zeker meer bestellen via Moquer.

Always quick delivery and cheap prices.

I have had several orders with moquer so far and never got disappointed. They probably have the widest range of homebrews in Europe and good prices with free shipping above certain thresholds.

Everything good

I like the product very much

Snelle en goede service.

Online wat spulletjes besteld alles was duidelijk en netjes verpakt en snel binnen.

Fantastisch🙏

Altijd netjes tewoord en altijd de beste producten op voorraad👍

Snel en goed

Snelle leveringen en goede producten. Helaas zijn mijn ervaringen met de nieuwe avondbestellingen (nieuwe transportpartner?) minder. Zending ergens anders geleverd zonder notificatie.

Snelle levering en topservice

Bestelling zeer snel binnen, altijd compleet en uitstekende service

Top producten

Altijd goede producten en snelle levering.

Uitstekende, vlotte service

Al meerdere keren bij Moquer besteld. Telkens een zeer vlotte service. Heb ook enkele vragen gesteld in het verleden ivm een bestelling en deze werden telkens direct en compleet beantwoord. Keep it up!

Staverenstraat 15

7418CJ Deventer, The Netherlands

Over Moquer

Moquer Haarstyling & Grooming is opgericht in 2014. Het is gevestigd in Nederland, maar levert wereldwijd. Moquer's missie is om de beste en meest natuurlijke haar- en groomingproducten voor mannen aan te bieden, zodat elke man er goed uit kan zien en zich zelfverzekerd voelt. Bedankt voor je steun!