uitstekend!!

uistekend!!

Op zich tevreden

Ik vergelijk regelmatig de premiekosten en zie dat er toch vergelijkbare en goedkopere opties zijn via de consumentenbond.

Door vandalisme 8 schade vrije jaren kwijt

9 jaar lang goed verzekerd geweest, geen ongevallen veroorzaakt en altijd goed verzekerd geweest en netjes betaald. Er is 1 keer vandalisme gepleegd aan mijn auto waarbij ze de auto bekrast hebben. Ik was goed verzekerd dus ik liet de schade maken via de verzekering. Nu beslist centraal beheer de no claim beschermer waar ik 9 jaar lang netjes 25/maand voor betaald heb af te schaffen. Met als gevolg ook mijn schadevrije jaren af te nemen!!?? waarvoor heb ik al die jaren dan betaald? Dit is ronduit schandalig! Dat ze de no claim bescherming af schaffen begrijp ik, maar de berscherming waar ik jaren lang voor betaald heb afpakken is niet correct.

Heel slecht

Het gebaar om een gratis wasbeurt voor een nieuw afgesloten autoverzekering te geven vond ik origineel en aardig. Ik was binnen de termijn van geldigheid van de persoonlijke qr code bij BOB- autowas. De qr code werd niet herkend via de scan apparatuur van BOB autowas. Had een hoop gedoe tot gevolg. Inmiddels een lange rij wachtende auto’s achter mij. Uiteindelijk zelf maar de wasbeurt betaald om niet langer voor oponthoud te zorgen. Of de fout in de code zit of in de apparatuur van Bob autowas is mij niet duidelijk.

Ongelofelijk Onmenselijk

Óngelofelijk onmenselijk.... Wegens zware burnout heeft mijn zachtaardige dochter slechts 2(!) maanden niet op tijd haar autoverzekering betaald. Daarna wel weer. Ze heeft meteen heel pro-actief mij in charge gesteld van haar post en financieën zolang ze kortsluiting in haar hoofd heeft. Maar wat doet Centraal Beheer? Die gooit mijn dochter 2541397 er zonder pardon of enige menselijkheid uit en mijn dochter kan nu nergens meer terecht voor een autoverzekering van 35.- per maand. Centraal Beheer heeft als een waar sadist ook meteen de RDW op de hoogte gesteld met 450.- boete tot gevolg, en ondanks allerlei fouten hunnerzijds en de medische overmacht van mn dochter is er geen enkele coulance mogelijk. De doodsteek voor mn goedwillende meisje: auto moet voor bijna nop verkocht en laatste beetje vrijheid die ze nu zo enórm hard nodig heeft - al is t maar om bij de psycholoog te kunnen komen - wordt haar door deze onmenselijke lui afgenomen. Dit doet zeer, enorm zeer....

Snel en goed geholpen

Zonder wachtrij aan de telefoon werd ik super behulpzaam geholpen. Helaas had ik wel een vakantieverzekering afgesloten, maar niet een annuleringsverzekering. Nadat er zorgvuldig werd gekeken of ze wat voor me konden doen, werd ik daarna super vriendelijk en zorgvuldig geholpen met het afsluiten van de annuleringsverzekering. Vervolgens kreeg ik tips wat ik eventueel zou kunnen doen om m'n vakantie te cancelen. Tot slot kreeg ik een paar dagen later een handgeschreven kaartje met een reep chocola in de bus, om me succes en beterschap te wensen. Ik schrijf nooit reviews, maar de service was zo goed en persoonlijk dat ik zeker vond dat ik hier even de tijd voor moest nemen. Dank jullie wel!

Zeer slecht telefonisch bereikbaar

OP 3 verschillende dagen proberen contact te hebben. Telkens een wachttijd van meer dan 45 minuten. Voor mij onbestaanbaar. Je lat toch geen klant 45 minuten wachten om hem te woord te staan? Dan ben je er eindelijk door en gaan ze zoeken hoe ze onder de schade kunnen uitkomen. Dus heb je schade, ben op je hoede. Ze vragen door totdat ze de kleinste opening kunnen vinden om de schade (mijn inziens totaal ongefundeerd) te kunnen afwijzen, ook al heb je 30 jaar lang braaf je premie betaald en nog nooit aanspraak gemaakt op je verzekering.

Vriendelijk personeel als er iets gebeurd is

Niet het gevoel dat er echt geholpen wordt

Spijt om daar de Verzekeing af te hebben gesloten!!

Au toverzekering zakelijk!! Auto verzekerd en toen deze Total los was kreeg ik de dagwaarde uitgekeerd ipv de aankoopwaarde!! Ik had moeten aangeven dat de auto voor 1/3 gefinancierd was! Let op de kleine lettertjes bij centraal beheer want dat geven ze in hun mooie reclame namelijk niet aan!! Niet mee in zee gaan want uitkeren doen ze niet graag maar premie ontvangen wel!!

In een keer goed en vriendelijk geholpen

Met een telefoontje alles prima geregeld

Accuraat en realistisch!

Goede en snelle communicatie en prima medewerking en afwerking!

Leuke spontane aktie

Goede correcte en vriendelijke afwikkeling van gedane zaken.

Verzekeraar houdt vast aan ouderwetse voorwaarden

Ik heb onlangs een vervelende ervaring gehad met deze verzekeraar. Mijn auto is opengebroken en ik heb duidelijke camerabeelden die dit bewijzen. Echter, volgens hun voorwaarden wordt schade alleen vergoed als er zichtbare inbraakschade is, zoals een ingeslagen ruit. Dit is in mijn geval niet gebeurd, omdat de inbreker gebruik maakte van een moderne technologie (relay attack) om de auto te openen zonder schade aan te richten. Het feit dat deze verzekeraar vasthoudt aan verouderde voorwaarden en geen rekening houdt met de nieuwste technieken die inbrekers gebruiken, is zeer teleurstellend. Ondanks voldoende bewijs weigeren ze mijn claim te vergoeden omdat er geen zichtbare schade is. In een tijd waar technologie zich zo snel ontwikkelt, zou je verwachten dat verzekeraars meegaan met de tijd en rekening houden met nieuwe inbraakmethodes. Dit beleid is duidelijk achterhaald en werkt niet mee in het belang van de klant. Ik raad deze verzekeraar dan ook niet aan als je op zoek bent naar een flexibele en moderne aanpak.

Nette en betrouwbare ervaringen. Fijn bedrijf.

Goed geadviseerd bij het afsluiten an een camper verzekering in combinatie met de autoverzekering. Bij het wisselen van een auto een gratis wasbeurt gekregen.

Al jaaaaren verzekerd zonder klachten

Nooit gezeur gehad. Altijd goed geholpen en als er schade geclaimed werd werd er altijd weer gewoon betaald

Krijg steeds meer aanbiedingen om elders goedkoper uit te zijn

Toen ik begin bij CB was de verzekering een vd goedkoopste met een goed pakket Nu, pakket gaat wel maar prijst zich uit de markt 2 Wil een mederekeninghouder op spaar en belegrekening Begrijp niet waarom dat niet kan bij CB

Goede service, perfect

Leuk idee zo een gratis wasbeurt, maar als je het laat verlopen is nog slimmer. Jammer volgende keer beter Vriendelijke groet annie Eichelsheim

Vlotte afhandeling bij vragen

ik ben zeer tevreden met het vakkundige personeel. Zeer duidelijk en goed meedenkend. En ook nog een leuke verrassing bij Bob autowas. Ga zo door.

Te duur ten opzicht van andere maatschappijen

Vergeleken met andere en dan betaal je hier de hoofd prijs! Reden waarom ik nog ben gebleven ,mijn andere verzekeringen lopen hier ook al

Erg leuke en ludieke actie

Helemaal top, zo hou ik mijn nieuwe auto ook echt nieuw. Heel leuk gedaan!!

Altijd bereikbaar en prima service

Altijd bereikbaar en prima service

4x zelfde mail is teveel

4x achter elkaar zelfde mail met verzoek om mijn oordeel te geven is bovenmatig veel voor mij

Prima verrassing gratis wasbeurt

Heel verrassend en nooit verwacht.

Klantvriendelijk

Enkele malen telefonisch contact gehad, klantvriendelijk en netjes te woord gestaan. Laatste keer de verzekeringen nagelopen en op enkele interesante aanvullingen gewezen.

Laan van Malkenschoten 20

7300 HZ Apeldoorn