Blijft niet goed zitten door mijn figuur

De service is goed. Snelle levering en wil ook meedenken voor een goed oplossing, omdat hij niet goed blijft zitten bij mij.

Fijne ervaring, ik heb een mooie jas ontvangen en deze kwam snel en op afgesproken dag. Ook prettig dat er altijd een gratis retour mogelijk is met meegeleverde sticker, zeker omdat ik twijfelde over de maat.

Mooie sportbroek L2W die snel in huis was

Voor het sporten een mooie lange sportbroek besteld. Was de volgende dag al in huis. Netjes verpakt en in een envelop verpakt, zodat het door de brievenbus kon. Blij met de sportbroek van Love2Wait, zit lekker, ook bij de buik!

Artikel snel binnen een goed te vinden op de site

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd, goed geinformeerd over status en verzenden bestelling.

Kwalitatief goede kleding voor zwangere vrouwen, incl. kleine maten als S en XS. Snelle levering.

Helemaal tevreden!

Ondanks black friday een snelle levering, netjes verpakt. De gekochte jurk zat fantastisch, dus zeer tevreden!

top

prachtige en elegante outfits

Prima kleding en levering

Goede kleding, snel geleverd

Super fijn shoppen!

Leuke kleding, makkelijk met bestellen en eventueel retourneren. Bij vragen of contact heel aardig te woord gestaan.

Snelle afhandeing

Wat een fantastische service. Helaas heb ik uit twee bestellingen maar 1 artikel gehouden. Ondanks dat werd mij steeds hulp aangeboden bij het uitzoeken van artikelen.

super

snelle services en mooie producten

Echt een hele fijne (web)winkel

Eindelijk een winkel met positiekleding gevonden waar alles past. En zo veel keus :) ik ben er al veel geweest deze zwangerschap

Eindelijk passende positiekleding!

Wat een opluchting toen ik bij Bellyfashion terecht kwam. Lieve dames die de tijd namen om me te helpen en te adviseren. Eindelijk kleding gevonden waar ik me lekker in voel!

Snelle service bij bestelling en bij vragen

Ik ben één keer in de winkel in Zoetermeer geweest. Erg vriendelijk personeel. Personeel neemt uitgebreid de tijd. Ook contact gehad via de mail, waarop snelle reactie, waar ik ook goed mee geholpen was.. Ook één keer via de website kleding besteld, hierbij ook een snelle en goede service. Prettig dat er op de website maatadvies staat als bv iets klein uitvalt.

Snelle en persoonlijke service

Ik ben erg tevreden over de service. Mijn oorspronkelijke order was er binnen een dag en ook nadat ik iets retour stuurde kreeg ik heel snel de vervangende bh, inclusief persoonlijke bericht hierover. Erg prettig!

top service

snelle en goede service!

Erg fijn dat het zoals de website belooft de volgende dag is geleverd.

Goed, snel en duidelijk

3 van de 4 kledingstukken pasten. Goede communicatie. Ook m.b.t. een retourzending werd alles vlot geregeld en gecommuniceerd, top!

Duidelijke omschrijving, snelle levering

Goeie omschrijving bij product, snelle levering

Service, goede kwaliteit, snel, betrouwbaar en vooral persoonlijk.

Zowel de webwinkel als de winkel in Zoetermeer zijn een absolute aanrader als je zwangerschapskleding zoekt (van lingerie tot feestjurk, dit is de winkel waar je wilt zijn). Advies is persoonlijk, en de keuze is reuze. Kom zelf uit Amsterdam en kreeg de tip om naar Zoetermeer te gaan van een vriendin, en ja, het is de trip meer dan waard, het beste aanbod. (nee is niet te vinden in Amsterdam).

Vriendelijk en snel geholpen met juist advies

Bestelling gedaan en bleek niet goed te passen. Dus advies via mail gevraagd en bij tweede poging was het helemaal passend. En goede kwaliteit.

Website prettig, maar bezorging slecht

Prettige website en leuk aanbod. De kleding was ook goed. Alleen ben ik ontevreden met bezorging. Ik had op woensdag besteld. Het werd op vrijdag pas verstuurd en uiteindelijk op dinsdag bezorgd.

Willem Dreeslaan 36

2729 NH Zoetermeer

Over BellyFashion.nl

Bellyfashion.nl is hét adres voor zwangerschapskleding, voedingskleding en -lingerie. Alle bekende merken onder één dak. Kijk op bellyfashion.nl of kom naar onze winkel in Zoetermeer.