Je moet wel even de losse thee fijn maken in een "koffiemolen". Soms een beetje te grof
Soms kan je de thee wat fijner malen als je 'm zelf te grof vind, maar voor de smaak is dit niet nodig. Bedankt voor het mooie cijfer!
Dag na bestelling kreeg ik de thee thuis geleverd sneller kon niet
Bedankt voor deze positieve review!
We hebben allerlei soorten thee besteld, heerlijk!!
Bedankt voor deze positieve review!
Recent voor het eerst een bestelling bij "tea4you.nl" gedaan. Ontzettend leuk. Via een goede vriendin "tea4you.nl" ontdekt. Erg leuke middag doorgebracht op de site, en best veel erbij geleerd. Uiteindelijk een keuze gemaakt voor een cadeau - en tevens wat voor mezelf besteld. Een snelle en goede verzorging en zeker zorgvuldig verpakt. Thee kan "verslavend lekker" zijn, :-))) - zeker deze thee soorten die aangeboden worden. Erg leuk ook, om een gratis thee monster zakje te krijgen. Erg leuke presentatie. Er gaat een wereld voor je open als je van aparte thee smaken of kruiding houdt. Ik zal zeker bij "tea4you.nl" terugkeren voor een volgende bestelling of een cadeau. Echt een bijzonder mooi geschenk om te geven of te ontvangen.
Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om zo'n mooie review te schrijven! Bedankt voor de vele complimenten en goed te lezen dat je er van genoten hebt / nog van geniet Graag tot ziens!
De thee was op tijd binnen. En zit ook een leuk en lekker presentje bij. Hartstikke top.
Bedankt voor deze positieve review!
Vele smakelijke theesoorten tegen betaalbare prijzen. Snel en keurig verpakt geleverd.
Bedankt voor deze positieve review!
Uitstekende thee, zoals ik nog nooit gedronken heb, zo lekker!!!
Wat leuk te lezen! Bedankt voor deze positieve review.
De ijsthee viel me erg tegen..
Wat jammer dat de ijsthee tegenviel. Smaken verschillen helaas, daar kunnen wij niets aan doen. Hopelijk vind je in de toekomst een theesoort en smaak die goed bij je past!
Zie bovenstaande
Bedankt voor deze positieve review!
Prima service en super verpakt. Smaak kan ik niet beoordelen omdat het een cadeautje is.
Bedankt voor deze positieve review!
zoals altijd super goeie thee en vlugge levering
Snel geleverd. veel keus
Bedankt voor deze positieve review!
Goede service , heerlijke thee en altijd een extra verrassing erbij , ben enorm blij dat ik jullie heb gevonden .
Leuk om te lezen Marleen! Geniet van de thee en bedankt voor deze positieve review.
Deze thee is en blijft het allerlekkerst!
Bedankt voor deze positieve review!
Heel reele prijs, snel geleverd, uitstekende kwalitiet bamboe thee,
Bedankt voor deze positieve review!
Mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd. In het pakketje zat ook info over thee zetten en een proefzakje van een andere thee. Leuke geste!! Ik ga zeker vaker thee bestellen bij Tea4you.
Bedankt voor deze positieve review en graag tot een volgende keer!
Kadootje besteld voor iemand. Ik had een vraag over de bezorgtijd, dus mail gestuurd. Klantenservice was heel snel met een reactie (per mail) en heel vriendelijk. Pakketje volgende dag in huis. Al met al heel erg tevreden.
Bedankt voor deze positieve review!
Fijne website, bijzondere thee. De meeste smaken kom je in meerdere theezaken tegen, maar hier blijven we terugkomen voor de unieke mixen.
Bedankt voor deze positieve review!
Veel lekkere theesoorten, snelle levering.
Bedankt voor deze positieve review!
Eenmaal geproefd van deze verschillende verse soorten thee, wil je niets anders meer.
Bedankt voor deze positieve review!
Ik had de verkeerde land ingegeven en ze hebben contact opgenomen voor de verzending de deur uitging.Een dikke plus ervoor.Ik heb nog een paar maal besteld en steeds weer de goede service en producten.Ik ga er zeker nog bestellen ze hebben er mijn favoriete ochtend thee en voor de avond zijn er nog een paar die ik wil proberen.
Wat leuk te lezen dat onze thee zo goed bevalt! Bedankt voor deze positieve review en graag tot de volgende keer.
Om 2 keer hetzelfde te bestellen moet je het nogmaals in je winkelmandje plaatsen en kun je geen 2 invoeren. Want dan heb je gewoon 1 in je winkelmandje. Dit zal wel moeten kunnen omdat de optie er is maar het werkt dus niet. Verder echt heerlijke thee en een snelle levering. De ronde, glazen, stolppotjes zijn ook erg leuk en handig.
Hoi Elsemiek, Jammer te lezen dat het bestellen niet zo makkelijk ging. Wij zijn gelijk gaan testen toen wij jouw berichtje lazen maar merken zelf geen problemen op de website. Wanneer je het aantal veranderd naar 2 of meer dan komt dit in je mandje. Wellicht dat er op het moment dat je bestelde een kleine fout in de website zat. Fijn te lezen dat je de thee heerlijk vind en er gelukkig snel geleverd is. Dank je wel!
Bedankt voor deze positieve review!
Snelle en nette service, voor herhaling vatbaar.
Bedankt voor deze positieve review en graag tot de volgende keer!
Naar mijn idee zijn sommige thee soorten te fijn gemalen dat het nog door de zeef gaat en als nog in het water drijft
Hoi Kim, sommige theesoorten zijn inderdaad wat fijner gemalen en daardoor niet geschikt voor een thee-ei. Deze soorten kan je het best zetten met een thee filterzakje, kan je 'm ook makkelijk na gebruik weggooien. Bedankt voor het mooie cijfer!
Anthonie Fokkerstraat 63B
3772 MP Barneveld