Mooie keuze aan thee Mooie prijzen Makkelijk bestellen Snel in huis

Heerlijke thee

Goede service en mooie smaken

Heerlijke thee!

Zoveel keus, en echt heerlijke smaken die je met plezier drinkt! En snel geleverd ook.

Snelle verzending, goed verpakt. Tevreden

Snelle verzending, goed verpakt. Leuk zoveel soorten thee. Ze hebben van alles. ook thee ei.

snel en correct

Bij het formulier invullen was iets niet helemaal goed gegaan, de klantenservice reageerde meteen op mijn email- en heeft de opdracht correct uitgevoerd.

Attent en snelle reacties.

Hoewel ik niet eerder bij tea4you had besteld, werd ik direct persoonlijk benaderd en werd een oplossing geboden toen mijn betaling niet via de qr code lukte, en toen maar via een verschrjving. Ook attent dat je een lekker proefzakje thee krijgt! Zal hier zeker weer bestellen!

Bestelling snel ontvangen en goed verpakt. Zeer tevreden. Nieuwe bestellingen komen er aan !!

Snelle levering, prima service en normale prijzen.

Goed beter best

Korte lijnen, geen poespas, kortom Lekkere thee voor een goede prijs. Houden zo!!!

Top top top!

De keuze aan thee is zeer ruim en de kwaliteit is top! Er zijn zeer klassieke smaken maar ook lekkere, unieke dingen om te proberen. De 10g verpakkingen zijn handig als je iets nieuw wil testen zonder er veel van te moeten aankopen. Ik ben fan!

Heerlijke thee...

Snelle levering, heerlijke thee en een groot assortiment.

Heerlijke thee en snelle levering .

Heerlijke thee

Snelle levering en goede kwaliteit thee

Goed materiaal snel geleverd

Thee is een persoonlijke smaak. Hier is keuze genoeg. Wij zijn al een jaar tevreden klant.

Excellent!

Excellent!

Snel, netjes, kwaliteit perfect!!

Goede ervaring! Al meerdere keren een bestelling gedaan.

Heel leuk kado om te geven, er is keuze genoeg uit allerlei bijzondere theesoorten. Prachtig ingepakt en heel snel bezorgd. Wij zullen nog vaak thee kadoos bij Tea4you bestellen!

Helemaal top service

Ik wilde graag voor Moederdag een mooie test meg theepotjes. Deze was helaas uitverkocht. Ik heb gemaild om te informeren wanneer ze er weer zouden zijn, de dag voor Moederdag. Te laat dus om dan te bestellen dat het er op tijd zou zijn. En toch hadden ze er 1 gevonden en handmatig de bestelling voor mij aangemaakt. Super dat zij zo een stapje verder gaan voor je. Klant is hier echt koning(in)

Bestelling was niet compleet maar dag later was er het laatste zakje

Goeie, snelle service en lekker thee

Wij hebben voor moederdag een pakket besteld en was de volgende dag al binnen. Het was een netjes pakket en leuk verpakt. Ook de inhoud van het pakket was leuk en lekker.

Lekker

Heerlijke Earl Grey thee - alle twee. En een lekker proefzakje erbij - helemaal blij.

Goede kwaliteit, snelle levering

Mijn vader is erg kieskeurig wat betreft theesoorten en zijn 1e kennismaking met dit merk is als erg positief ervaren.

Ik was op zoek naar losse thee en die hier gevonden, wat een keuze! En ontzettend snel verpakt en verstuurd. Ga er zeker weer bestellen!!

Veel keus en heerlijke thee

Dit is nu mijn tweede keer dat ik thee bestel. De eerste keer wist ik nog niet precies welke thee ik lekker vond en had ik allemaal cerschillende smaken van 10 gram. Na ongeveer een half jaar ben ik bijna door mijn favoriete smaken heen en wilde ik de grote versies ervan bestellen. Na ongeveer 3 dagen waren mijn nieuwe thee smaken binnen en kon ik weer heerlijk genieten van lekkere thee!

Zeer goede ervaring met tea4you

Goed te bereiken, meedenkend en goede service.

Anthonie Fokkerstraat 63B

3772 MP Barneveld