Goed verzorgd, netjes geleverd. Leuk met extra's en kaartje met theezetinstructies
Bedankt voor deze positieve review!
Snelle levering en mooie verpakking
Bedankt voor deze positieve review!
nog niet alles geproeft, maar goed verpakt
Dat de rest ook mag smaken! Bedankt voor deze positieve review.
rap en goed
Bedankt voor deze positieve review!
levering was snel en thee is goed
Bedankt voor deze positieve review!
Snel gevonden wat ik zocht , bij alle thee soorten uitgebreide informatie erbij , echt geweldig !! De thee (alle soorten) die ik heb besteld smaken geweldig , ik zal ondanks de hoge verzendkosten zo nu en dan blijven bestellen ;-)
Leuk dat je zo enthousiast bent! Wellicht voor een volgende bestelling kun je wachten tot je een orderwaarde hebt van 35 euro, dan betaal je de 3.95 euro verzendkosten niet ;-) Geniet van de thee en bedankt voor deze positieve review!
Fijn dat er proefpakketjes zijn, kan je meerdere smaken uitproberen en blijf je niet met een grote hoeveelheid zitten.
Voordeel van kleine zakjes inderdaad! Zo ontdek je misschien nog wel een nieuwe favoriet ;-) Bedankt voor deze positieve review!
Goede verpakking waardoor ik mijn thee lang en smaakvol kan bewaren.
Bedankt voor deze positieve review!
Helaas kreeg ik een verkeerde bestelling thuisgestuurd. Maar dit hebben ze keurig opgelost. Ik mocht zelfs de verkeerde bestelling houden en de volgende dag werd de juiste bestelling gebracht. Heel blij mee en ik zal zeker nog eens bestellen bij Tea4you. Klasse!
Foutje van ons, excuses! Gelukkig had je snel het juiste pakket in huis. Bedankt voor deze positieve review!
Ik had alleen een thee-ei gekocht. Deze is met een paar dagen bezorgd, in een brievenbuspakket. Ik hoefde er dus niet voor thuis te blijven. Ook zat er nog een zakje met muntthee bij, zomaar. Goed verzorgd én extra service. Bedankt !!! Een echte aanrader.
Bedankt voor je enthousiaste en positieve review!
Heerlijke thee om te drinken.
Bedankt voor deze positieve review!
Ik ben heel tevreden met het product dat ik gekocht hebt.
Bedankt voor deze positieve review!
Thee van goede kwaliteit die netjes verzonden wordt.
Bedankt voor deze positieve review!
De theepakketten die ik had besteld waren heelooi ingepakt en gepresenteerd. Ik kreeg hele leuke reacties van degene waar ik ze voor had besteld.
Bedankt voor deze positieve review!
Goed! Een tip van mij is om een proefzakje van een ander soort thee erbij te doen dan het bestelde
Bedankt voor de tip! Dit is ook de bedoeling, maar helaas is dit een keer fout gegaan. Onze excuses! Wanneer je bij een volgende bestelling in het opmerkingen veld plaatst dat je graag 2 proefzakjes wilt ontvangen omdat je de vorige keer geen proefzakje had dan regelen wij dit! Met vriendelijke groet, Team Tea4You
De communicatie met jullie was prima. Het pakket is snel verzonden. De inhoud vond ik een beetje teleurstellend, vooral de hoeveelheid thee die je erbij krijgt. Een tip voor jullie: maak wat meer werk van de uitgekozen plaatjes/tekst wat betreft lettertype/opmaak. Dat geldt ook voor het bijgevoegde kaartje dat nogal zakelijk oogt. Een kleurtje of leuker lettertype/opmaak van de tekst, oogt dan veel mooier/leuker. Vandaar dat ik bij 'aanbevelen' nee zet. Ik vind het bedrag dat ik moest betalen dan niet in overeenstemming met het geleverde product. Met vriendelijke groet, Renée
Hoi Renée, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven! Op onze site staat duidelijk aangegeven in de omschrijving hoeveel thee er in het pakket zit en op de foto staat alles wat er in het pakket zit. Wat ons betreft kan het niet duidelijker dan hoe het al staat.. Het kaartje is juist niet voorzien van drukke plaatjes of storende lettertype's zodat de boodschap goed overkomt, hier draait het namelijk om. Smaken verschillen! We vinden het jammer te lezen dat het pakket daardoor niet in de smaak gevallen is. Hopelijk heeft de ontvanger wel kunnen genieten van de thee. Met vriendelijke groet, Team Tea4You
Prima , snelle levering en mooi verpakt
Bedankt voor deze positieve review!
Als het op is kom ik weer.
Graag tot ziens en bedankt voor deze positieve review!
Alles goed geregeld een snelle levering
Bedankt voor de positieve review!
Ik bestelde 2 cadeausets en het zag er echt prachtig uit! Heel leuk ingepakt en de thee smaakt heerlijk!
Leuk te lezen dat je er zo blij mee bent, bedankt voor de positieve review!
prima thee netjes en op tijd verzonden
Bedankt voor deze positieve review!
En behulpzaam, snel met antwoorden, snelle levering. Bedankt!
Bedankt voor deze positieve review!
Geen commentaar. Je zoekt je favoriete smaakjes. Kiest de hoeveelheid die je wilt. Netjes geleverd in zakjes met sluitbandjes, heet water en genieten maar
Heerlijk hè, zo'n geniet momentje voor jezelf? Bedankt voor deze positieve review.
Er is veel keuze uit verschillende theemengsels, mooie cadeau-pakketten en accessoires. Een wijziging van de bestelling op het laatste moment werd door de klantenservice prima afgehandeld.
Anthonie Fokkerstraat 63B
3772 MP Barneveld