Ruime keuze, lekkere thee, snel bezorgd.
Bedankt voor deze positieve review!
Cadeau gedaan aan mijn collega. Zij vondt het geweldig dat op de doos stond dat ze hem pas op 10 februari open mocht maken. Alles was perfect van Thee tot doos :-).
Wat leuk dat je de thee cadeau gegeven hebt! Bedankt voor deze positieve review
vlot en snel
Bedankt voor deze positieve review!
Zondag besteld en dinsdag al in huis, ideaal.
Bedankt voor deze positieve review!
Ik was blij deze site gevonden te hebben en las de beschrijvingen van de soorten thee en was enthousiast. Toen de bestelling binnen was gekomen las ik op de etiketten van de zakjes/pakjes dat vrijwel overal suiker in zat, of maltodextrine! Dát had ik niet in de beschrijving zien staan! Heb het toen opgezocht en zag dat er onderaan een info-kopje stond met oa de ingrediënten-knop die je kon aanklikken. Ik meende dat ik die in de beschrijving al gelezen had in de beschrijving. Dat was achteraf dus maar een gedeelte van de inhoud ik had dus die info/ingrediënten beter geopend…. Helaas voor mij maar ik zal vrijwel de hele bestelling weggeven aan iemand die géén probleem met suiker heeft.
Wat jammer om te lezen dat de thee tegenvalt. Zoals elk voedingsmiddel heeft ook losse thee ingrediënten en die staan allemaal netjes op een rijtje vermeld op onze website. Ingrediënten zijn wat anders dan een productomschrijving. Feit is dat losse thee absoluut niet "veelal suiker" bevat, sterker nog, bijna niet. Een natuurlijk aroma is geen suiker en wordt helaas ten onrechte hier vaak mee verward. Alle aroma's in thee zijn op natuurlijke basis. Hier hebben wij een overzichtelijk blog over geschreven op onze website. Wij hebben uw bestelling er even bij gepakt en van alle theesoorten die besteld zijn, bevat alleen Sweet Maté en Bamboe Fris Fruit suiker. Daarnaast zit in Sencha Sinaasappel en Zachte Zeewind gesuikerd fruit. Fruit kan niet zonder conservering in losse thee dus dit is automatisch suiker. Echter wel heel weinig! Helaas dat je net de soorten hebt gekozen waar wel suiker in zit. Wel vinden wij het jammer dat je niet even contact met ons opgenomen hebt en gelijk een laag cijfer geeft. Een ongeopende verpakking mag gewoon retour gestuurd worden. Nu heb je ons niet de kans gegeven om met je mee te denken om de theeën te vinden die suikervrij zijn, want dat zijn er meer dan genoeg! Meer dan 85% van onze thee is namelijk suikervrij! Met vriendelijke groet, Team Tea4you
Ruime keuze, heerlijke smaken, fijn dat erbij vermeld staat welke ingrediënten er in zitten. Kortom altijd erg tevreden
Ik bestel zeker weer
Graag tot ziens! ;-) Bedankt voor deze positieve review
Kwalitet in een korte tijd.
Bedankt voor deze positieve review!
De thee is hartstikke lekker. Snelle levering. Heel netjes verpakt.
Bedankt voor deze positieve review!
Snelle levering, heerlijke thee en altijd een klein extraatje
Bedankt voor deze positieve review!
Goed betaalbaar en altijd een 'proefpakketje' in een smaak die je zelf niet snel zult bestellen.
Wat ontzettend vervelend dat je het pakket nog steeds niet hebt ontvangen. Alleen vinden wij het weer heel vervelend dat je geen contact met ons hebt opgenomen maar ons vervolgens wél beoordeeld met een 1... Zoals mijn collega al gemaild heeft: "Wanneer wij een bestelling versturen dragen wij deze over aan PostNL en wanneer er iets niet correct gaat bij de levering, dan gaan wij altijd op zoek naar een oplossing voor de klant en zorgen wij er ook voor dat de klant – nadat wij eerst een onderzoek hebben ingesteld bij PostNL- de bestelde en betaalde producten ontvangt. Echter wanneer wij van de klant geen bericht ontvangen dat er iets niet goed gaat met de levering van een product kunnen wij ook geen stappen ondernemen om dit op te lossen. In uw geval hebben wij -zover ik kan vinden in onze correspondentie- geen bericht van u mogen ontvangen. Wij betreuren het dan ook dat wij niet de mogelijkheid hebben gehad om dit probleem eerder op te lossen, maar dat wij via de beoordeling met het cijfer 1 dit van u moeten vernemen. Zelf zullen wij uiteraard ook openbaar via ons Kiyoh systeem op uw beoordeling reageren. Heb inmiddels via de track&tracecode voor u gekeken en zie dat het pakket nog steeds onderweg is. Er is dus inderdaad iets niet in orde. Om die reden heb ik ook gelijk een case voor u aangemaakt bij PostNL. Om deze verder af te kunnen handelen gaan wij de “niet ontvangersverklaring” -zodra wij die hebben ontvangen van PostNL- deze naar u verzenden zodat u deze kunt invullen. Wij ontvangen deze graag retour zodat wij het onderzoek naar uw pakket in gang kunnen zetten. Uiteraard onze excuses voor het ongemak dat u heeft bij deze zending en hopen dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost." Wij houden het in de gaten, word vervolgd! Met vriendelijke groet, Team Tea4you
Originele beoordeling
Bedankt voor deze positieve review!
Lekkere thee, netjes verpakt en snelle levering.
Bedankt voor deze positieve review!
Dit is de derde of vierde keer dat ik bij Tea4You thee bestel, en ik ben weer erg tevreden! Goede service, snelle verzending, mooi gevulde zakjes en een fantastisch divers aanbod aan thee. Top!
Leuk om te lezen dat onze thee in de smaak val! Geniet er van en bedankt voor deze positieve review
Na de eerste zending was ik verkocht, heerlijke volle smaken, verassende combinaties, hele vriendelijke klantenservice. Sindsdien eigenlijk geen andere thee meer voor mij
Wat leuk om te lezen dat je verkocht bent! Daar doen wij het voor ;-) Geniet van de thee en bedankt voor deze positieve review!
Eerste keer besteld bij tea4you en is goed bevallen. Snel bezorgd en netjes verpakt. De thee is goed van smaak
Bedankt voor deze positieve review!
Altijd snelle levering en ruime keuze aan producten. Goede kwaliteit thee. Bij iedere bestelling een klein zakje thee om te proberen, ook erg leuk.
Bedankt voor deze positieve review!
Veel keus. Snelle bezorging en een proefzakje
Bedankt voor deze positieve review!
Snelle levering en blij met de grote keuze soorten thee! Heb er al aantal besteld en zijn allemaal erg lekker, als de thee bijna op is ga ik weer andere bestellen!
Leuk om te lezen! Mocht je advies willen, bel gerust! Bedankt voor deze positieve review
Altijd hier dezelfde thee besteld, Maar deze keer kon ik geen 250 gram bestellen, maar wel 2 keer 100 en 1 van 50 gram wat duurder uitkwam! Gek. Bewust? Volgende keer weer even zien
Nee hoor, wij halen niet bewust grotere hoeveelheden van de website. Kans is groot dat deze betreffende thee niet zoveel meer op voorraad was, dat als er bijvoorbeeld 4x 250 gram besteld zou worden, wij niet konden leveren. Daarom zetten wij soms grotere hoeveelheden even uit. Mocht je dit weer een keer tegen komen, bel ons gerust even op, dan kijken wij met je mee. Met vriendelijke groet, Team Tea4you
Snel. Goed. Lekker.
Bedankt voor deze positieve review!
Omdat ik geen koffie meer mag, besloten om op thee over te stappen. Maar omdat ik de huis tuin en keukenzakjes een beetje zat was, wilde ik wat anders. Maar wat? Toen vond ik deze proeverijen. Ik heb nog geen definitieve keuze gemaakt voor de beste maar het is super handig en leuk om zoiets te proberen. Er zitten duidelijke omschrijvingen bij en extra uitleg. Maar hoe ik de keuze moet maken is mog noet makkelijk. Het was handig geweest als er een scoreformulier bij zat oid. Zo kon ik bijhouden wat ik dronk en hoe het mij beviel.
Wat leuk dat je thee bent gaan proberen! Je kunt ook zelf makkelijk een scorekaart maken door de theesoort / smaak op te schrijven en daarachter een cijfer van 1-10 bijvoorbeeld. Wanneer je smaak advies wilt, bel ons gerust, wij denken graag met je mee! Met vriendelijke groet, Team Tea4you
Heerlijke kruiden thee variaties en smaken
Bedankt voor deze positieve review!
gaar zo door met ver kopen
Gaan wij ook zeker doen! Bedankt voor deze positieve review
Anthonie Fokkerstraat 63B
3772 MP Barneveld