Ruime keuze, lekkere thee, snel bezorgd

Ruime keuze, lekkere thee, snel bezorgd.

Helemaal top!

Cadeau gedaan aan mijn collega. Zij vondt het geweldig dat op de doos stond dat ze hem pas op 10 februari open mocht maken. Alles was perfect van Thee tot doos :-).

uiterst tevreden

vlot en snel

Zondag besteld en dinsdag al in huis, ideaal.

Let op de ingrediënten!!! Bevat veelal suiker :-(

Ik was blij deze site gevonden te hebben en las de beschrijvingen van de soorten thee en was enthousiast. Toen de bestelling binnen was gekomen las ik op de etiketten van de zakjes/pakjes dat vrijwel overal suiker in zat, of maltodextrine! Dát had ik niet in de beschrijving zien staan! Heb het toen opgezocht en zag dat er onderaan een info-kopje stond met oa de ingrediënten-knop die je kon aanklikken. Ik meende dat ik die in de beschrijving al gelezen had in de beschrijving. Dat was achteraf dus maar een gedeelte van de inhoud ik had dus die info/ingrediënten beter geopend…. Helaas voor mij maar ik zal vrijwel de hele bestelling weggeven aan iemand die géén probleem met suiker heeft.

heerlijke smaken

Ruime keuze, heerlijke smaken, fijn dat erbij vermeld staat welke ingrediënten er in zitten. Kortom altijd erg tevreden

Lekkere thee. Goed verzorgd.

Ik bestel zeker weer

Kwaliteit in een korte tijd.

Kwalitet in een korte tijd.

super lekkere thee.

De thee is hartstikke lekker. Snelle levering. Heel netjes verpakt.

Snelle levering, heerlijke thee en altijd een klein extraatje

Heerlijke thee

Goed betaalbaar en altijd een 'proefpakketje' in een smaak die je zelf niet snel zult bestellen.

Heerlijke thee

Lekkere thee, netjes verpakt en snelle levering.

Weer goede service en mooie thee!

Dit is de derde of vierde keer dat ik bij Tea4You thee bestel, en ik ben weer erg tevreden! Goede service, snelle verzending, mooi gevulde zakjes en een fantastisch divers aanbod aan thee. Top!

De lekkerste thee, vakkundig verpakt, met liefde verzonden.

Na de eerste zending was ik verkocht, heerlijke volle smaken, verassende combinaties, hele vriendelijke klantenservice. Sindsdien eigenlijk geen andere thee meer voor mij

Goeie service en lekkere thee!

Eerste keer besteld bij tea4you en is goed bevallen. Snel bezorgd en netjes verpakt. De thee is goed van smaak

Ruim assortiment en heerlijke producten

Altijd snelle levering en ruime keuze aan producten. Goede kwaliteit thee. Bij iedere bestelling een klein zakje thee om te proberen, ook erg leuk.

Veel keus. Snelle bezorging en een proefzakje

Heel erg goed

Snelle levering en blij met de grote keuze soorten thee! Heb er al aantal besteld en zijn allemaal erg lekker, als de thee bijna op is ga ik weer andere bestellen!

Mijn vaste inkoop punt

Altijd hier dezelfde thee besteld, Maar deze keer kon ik geen 250 gram bestellen, maar wel 2 keer 100 en 1 van 50 gram wat duurder uitkwam! Gek. Bewust? Volgende keer weer even zien

Snel. Goed.

Snel. Goed. Lekker.

Van alles wat

Omdat ik geen koffie meer mag, besloten om op thee over te stappen. Maar omdat ik de huis tuin en keukenzakjes een beetje zat was, wilde ik wat anders. Maar wat? Toen vond ik deze proeverijen. Ik heb nog geen definitieve keuze gemaakt voor de beste maar het is super handig en leuk om zoiets te proberen. Er zitten duidelijke omschrijvingen bij en extra uitleg. Maar hoe ik de keuze moet maken is mog noet makkelijk. Het was handig geweest als er een scoreformulier bij zat oid. Zo kon ik bijhouden wat ik dronk en hoe het mij beviel.

Heerlijke thee variaties

Heerlijke kruiden thee variaties en smaken

top

gaar zo door met ver kopen

Anthonie Fokkerstraat 63B

3772 MP Barneveld