Tevreden over.

Snelle beantwoording en goede service

Duidelijke uitleg

Mooi pakket, fijn om iemand kado te geven

Snelle levering, lekkere thee

Ik had een set kleine pakjes thee met een leuke tekst erop besteld. En wat zakjes voor mezelf. Lekkere thee en snel geleverd. Super!

Beste thee tot nu toe!

Tea4you is mijn absoluut favoriete thee winkel! Ik heb veel verschillende winkels online opgezocht maar bij veel van de websites, staan de verschillende theesoorten erg onoverzichtelijk door elkaar. Ook staat er niet bij wat voor soort thee het is. Bij Tea4you word alle thee goed overzichtelijk neer gezet, er staat bij beschreven wat voor thee het is en je kan verschillende hoeveelheden thee bestellen. De bezorging is super snel en je krijgt echt waar voor je geld de thee is super lekker. Zeker een aanrader!!!

Leuke verrassing voor mijn vriendin

Een cadeaupakket voor mijn vriendin gekocht. Goede en snelle levering. Contact met de klantenservice was snel en goed.

Makkelijk

Makkelijk om uit te zoeken welke thee ik wil proberen en was zo binnen

Alles goed geregeld, overzichtelijk en snel geleverd.

Goede en snelle service.

Zeer goed.

Lekkere thee en snel geleverd!

Alles naar wens!

Goede producten en snelle levering

We hebben heerlijke theesoorten ontvangen en alles was keurig verpakt. Ook de bestelde blikjes voldoen aan onze verwachting. Het bijgeleverde cadeautje vond ik erg leuk. De levering is snel dus al met al een echte aanrader.

Voor iedereen wat wils!

Snelle betrouwbare service. Ik maak er velen mensen erg blij mee.

Goeie snelle service

Lekkere thee

Heel veel keuze uit diverse smaken en snelle levering

Er zijn bijna te veel smaken om uit te kiezen, dus voor elk wat wils. Ook is er genoeg keuze uit cadeau-pakketten en accessoires. Bestellen is makkelijk en de thee wordt snel geleverd. Prijs-kwaliteit-verhouding is prima!

Perfecte service lekkere thee leuk gratis staaltje

Helemaal super

Werd zelfs netjes gebeld inzake adresnotering die verkeerd liep door iets in hun software en dat het allemaal goed zou gaan. Dat ging het ook. Heb zelf eerder ooit een pakket ontvangen en nu verstuurd. Superleuk!

Heerlijke thee, mooi verpakt én snel in huis!

Erg tevreden over de site en het gemak van bestellen. Verzonden zoals beloofd en uitstekend verpakt. Thee is lekker.

Heerlijke thee, keurig verpakt en snelle levering!

Prima.

Super vlugge levering en mooi verpakt

Pakket werd vlug geleverd en de inhoud was mooi verpakt. Er zat zelfs nog een extra zakje thee bij.

Altijd goed

Prima ervaringen met tea 4 you. Alles netjes op tijd, verpakt, en gratis proefzakje thee erbij.

Goede ervaring

Ruime hoeveelheid keuze, en wat ik nou zo leuk vind is dat je een klein zakje kan bestellen om het uit te proberen. Hele snelle levering, en een leuk presentje.

Lekkere thee

Bestellingen worden goed verpakt en snel verzonden, vaak zit er nog een proefpakket bij in, wat ik erg waardeer. Fijne website waar ik alles makkelijk kan vinden.

snelle levering, uitstekende thee!

makkelijk te bestellen, snelle levering, heerlijke thee. Zeker een aanrader

snel bezorgd

Het pakket kwam netjes op tijd aan

Vriendelijke mensen, snel bezorgd, mooi pakket!

Anthonie Fokkerstraat 63B

3772 MP Barneveld