Heel ruim assortiment, supersnelle levering.

Ruim assortiment, supersnelle levering, hele lekkere thee.

Prima thee, snel bezorgd

Uitstekende levrantie

Heerlijke theesoorten en snelle bezorging

Heerlijke theesoorten en mijn pakket ook nog eens snel geleverd. Had een vraag gesteld per mail over mijn bestelling en deze is zeer snel beantwoord. Bestel bij Tea4you vaker mijn thee smaakjes en dat is altijd perfect! Een aanrader is met name de thee doseer lepel. Altijd een juiste dosering voor een pot thee of 1 kops.

Snelle levering goed verpakt en heerlijke thee.

Goede en snelle levering. Lekkere thee, met mega veel keus.

Lekkere thee en snel bezorgd! Ik.mis alleen rooibos mamgo/perzik

Heerlijke theesoorten

Weer met plezier mijn lekkere thee smaakjes besteld. Snelle levering. Maatlepel voor thee een echte aanrader. Mail contact over mijn bestelling gehad en een zeer snelle reactie terug gehad. Heerlijke thee soorten en snelle levering...wat wil je nog meer. Bestel de volgende keer zeker weer bij Thea4you!

Heerlijke thee soorten en uitmuntende service.

Weer met veel plezier mijn thee smaakjes besteld. Heerlijke thee en mijn bestelling weer snel geleverd gekregen. Maatlepel is een echte aanrader. Handig in het gebruik. Mail contact gehad omtrent een vraag en een hele snelle reactie terug gehad. Super service en lekkere thee soorten.....wat wil je nog meer. Tot de volgende keer zou ik zeggen!

Snel, keurig en netjes

Snelle levering. Duidelijk bestelproces. En heerlijke thee. De kwaliteit en smaak zijn uitstekend. Ingrediënten zijn goed zichtbaar, het is geen gruis. Product is prijzig.

Heerlijke thee en vlotte levering

Al een aantal keer hier besteld. Heerlijke thee, goed verzorgd pakketje met extra sluitinkjes en vaak een proefzakje. De levering is snel

Heerlijke thee!

Goede thee die en lekker ruikt en lekker smaakt!

Heerlijke smaak volle thee

Snelle en perfecte levering

Heerlijke theetjes

Lekker thee, netjes verpakt, heel erg blij mee

verzorgd

Ik kreeg het allemaal netjes verpakt en goed verzorgd binnen. Met extra theezakje. Ik had een grote bestelling, dus had wel wat meer extra zakjes verwacht, maar dat is waarschijnlijk omdat de thee heel lekker is. De thee per besteld zakje, vind ik ook een beetje weinig. Maar het ziet er super leuk uit.

Heerlijke thee

Het is best moeilijk lekkere lychee thee te vinden. Maar deze is heerlijk. Veel keuze. Kende het bedrijf niet maar bestelling en levering verliep heel snel.

Anthonie Fokkerstraat 63B

3772 MP Barneveld