Pluspunten

zeer flexibel meedenkend klantgericht snelle levering vriendelijk snel

als ik dan toch iets moet noemen: - ik dacht dat de tekst op de doos in de doos mee geprint zou worden. Ziet er nu ook netjes uit - ik trof net een aantal dozen aan waarvan de hoeken beschadigd zijn (ingedeukt en beetje gescheurd). Heb een andere doos open gemaakt. Daarbij was het niet. Dus zal zich wel beperken tot 1 doos.

Pluspunten

Klantvriendelijk en meedenkend personeel, letters zijn van goede kwaliteit, levering op tijd (je krijgt zelfs een mail wanneer het geleverd zal worden). Goed telefonisch bereikbaar.

Geen.

Pluspunten

Bestelling keurig op de gevraagde dag geleverd. Zag er prima uit.

Pluspunten

- de juiste formaat - betaalbare prijs - chique doosje - wat je ziet is wat je krijgt - goede afspraken - snelle levertijd Kortom; Perfect voor herhaling vatbaar

Pluspunten

Prettig telefonisch contact. Snelle actie en duidelijke mails. Ziet er netjes en verzorgd uit. Redelijke prijs.

Levering was een week te vroeg.

Pluspunten

snelle reactie, snelle levering

Ik moet nu al een beoordeling geven maar ik weet de kwaliteit van het product nog niet. Ik vind de herinnering niet fijn, omdat ik dit de eerste keer ook al ingevuld heb. Dit stoort me.

Pluspunten

snelheid en klantvriendelijkheid

Pluspunten

Duidelijke communicatie, snelle levering.

Pluspunten

Netjes alles volgens afspraak geleverd

geen

Pluspunten

meedenken snelle levering

Ik moest even doorvragen wat er precies bedoeld werd. Wel goede uitleg gekregen!

Pluspunten

op tijd netjes verpakt

als ik dan toch iets mag aanmerken ik denk de prijs. wij hebben vorig jaar met Kerst besteld nu dit jaar met Sinterklaas het is niet overdreven duur maar alles is wel afgepast. een aantal extra als 'vaste' klant wordt erg gewaardeerd met vriendelijke groeten Monique

Pluspunten

Duidelijke afspraken, per mail of telefonisch. Mail wanneer artikelen zijn verzonden en verwachte leverdatum. Goede kwaliteit chocolade

Pluspunten

Snelle levering Top kwaliteit Nette uitstraling product

Pluspunten

Een goed contact en denkt mee om een goed eind resultaat te maken De bonbons zijn lekker.

geen

Pluspunten

UItstekende en snelle service. We hadden een spoedklus en dat is door Frezon perfect uitgevoerd.

Pluspunten

Persoonlijk contact en goed meedenken met de wensen van de klant!

Pluspunten

Lekkere chocolade in een mooie verpakking met bedrijfslogo. Bedankt voor de snelle levering.

nvt

Pluspunten

Snelle levering, zeer goede service. Goede prijs kwaliteit verhouding. Een aanrader.

Pluspunten

Lekkere chocola!

Pluspunten

Denkt mee in oplossingen en neemt veel werk uit handen, helemaal top! Waren er maar meer van dit soort bedrijven!

geen

Pluspunten

Pas geleden voor een van onze relaties bonbons met logo en gepersonaliseerd doosje besteld. Vriendelijke geholpen, prima service en snel geleverd.

Pluspunten

Zeer snelle service, en heerlijke chocolade! Top!

Gewoon zo doorgaan.

Pluspunten

Frezon is heerlijk no nonsens en klantgericht, precies zoals ik het hebben wil. Thanks voor de goede zorg en tot de volgende bestelling.

Logische tip; Ga vooral zo door!

Pluspunten

Goed bereikbaar voor telefonische, prima kwaliteit chocolade tegen een prima prijs.

Hemelboog Buiten 12

1705 TR Heerhugowaard