helemaal top

bonbons bestel met ons logo erop & 60 jaar bestaan ziet er heel mooi uit en smaken heerlijk

Goed telefonisch en e-mail contact. Komen afspraken na. Heel erg tevreden!

Mooie chocolade paashaas besteld

Prima geregeld

De bestelling ging goed en de levering was op tijd en conform bestelling

Komen afspraak na

Goed contact, aardige en hulpvaardige klantenservice en snel geleverd!!

Klantvriendelijk, prijsbewust en accuraat

Het verloop van het traject vanaf het moment tot het indienen van de aanvraag tot het uitleveren van de artikelen is goed verlopen. Ook de flexibiliteit in het kader van de maatregelen van het coronavirus is als prettig ervaren.

Prima geregeld ruim op tijd ontvangen waarvoor dank

Prima geregeld ruim op tijd ontvangen waarvoor dank

Dit bedrijf weet wat klantvriendelijkheid is

Dit bedrijf is alles wat ik graag aan leveranciers zie. Betaalbare producten, Mooie duidelijke website zonder verrassingen achteraf, heldere communicatie en keuze in levertijd etc. Frezon benaderde ons keurig ruim vantevoren, toen zij, vanwege de coronacrisis, de levertijd van hun producten wilden vooruitschuiven. Zij dachten mee door meteen aan te geven dat de producten ook op een ander adres afgeleverd konden worden. Heldere communicatie! daar houd ik van!

super!

Goede en zeer snelle service !

Snelle levering, keurig verzorgd!

Snelle en nette levering volgens afspraak!

Super service

Leuke paas chocolade kaarten besteld met logo voor de medewerkers en deze thuis laten bezorgen. Iedereen vond het super leuk en vooral erg lekker!

Ondanks laat verzoek, toch alles tijdig verzonden. Goed bereikbaar per telefoon en mail.

Super lekker

Dik tevreden

Tevreden!

Snelle levering van heerlijke chocoladeletter

Prima service en erg smakelijke chocoladeletter.

Vlekkeloos en in één keer goed

Chocoladeletters besteld en deze zijn volgens verwachting snel geleverd

Heerlijke chocoladeletters met mooi logo en snel geleverd!

De chocoladeletters zagen er erg goed uit. Goed verpakt. Logo was precies zoals ons eigen logo en alles werd sneller geleverd dan in eerste instantie was afgesproken! Kortom, top!

verrukkelijke letters in een mooie verpakking

Mooie, luxe letters van een prima kwaliteit voor een redelijke prijs.

Duidelijke website, persoonlijk contact, helderheid over leveringstermijn en goede kwaliteit chocolade. Ook de prijs was goed. Een tevreden klant.

Pluspunten

We hebben vrij kort dag een bestelling geplaatst voor snoepjes met ons bedrijfslogo, dit was voor FREZON geen probleem. Ontzettend goede service, fijne communicatie en onze bestelling ruim voor de besproken leverdatum binnen. Zeer zeker voor herhaling vatbaar!

Pluspunten

Snel en accuraat.

Pluspunten

Vriendelijke, behulpzame, prettige mensen. Goede aanname en afhandeling van de order.

Geen.

Pluspunten

Snelle levering, exact volgens afspraak. Goede verpakking.

ga zo door!

Pluspunten

Snelle communicatie en dienstverlening. Levering netjes ontvangen en zelfs door Frezon gebeld dat het pakket bij de buren was afgeleverd.

Hemelboog Buiten 12

1705 TR Heerhugowaard