Filtre

alles goed ontvangen. alles netjes.

Slecht

Heb een pakket retour gedaan, poosje geleden, mail gestuurd en nog steeds geen geld ontvangen of antwoord gekregen!! Ronduit slecht dus!!!

Goede service en mooi product!

Mijn bestelling werd beschadigd geleverd. Dit werd heel snel en heel netjes opgelost. Ik had al een nieuwe levering voordat de oude was verwerkt met een retour. Heel fijn. Dat geeft vertrouwen en maakt dat ik geneigd ben vaker een aankoop te doen bij Basic Label. De bestelling betrof een wandplank, van een mooie kwaliteit hout. Ook erg tevreden met het product.

Snelle service perfect geleverd!

Stoelen besteld , netjes en vlgde dag geleverd!

Snelle reactie en goede service

1 van de geleverde spullen was niet naar wens en na de telefonische melding hebben ze het snel en goed opgelost

Snelle levering maar afmeting klopt niet

Tel contact; retour zenden en zou omgewisseld worden; daarna een week niets meer ; gemaild ; geen reactie. Gebeld.; geld wordt terug gestort. Als ik mijn verbazing uitspreek wordt ik wrevelig te woord gestaan.

Alles goed

Alles netjes volgens verwachting

Mooie kast helaas niet zo'n goede kwaliteit

Het is een mooi ogende kast maar de kwaliteit laat te wensen over. Ook was het beschadigd, ik had geen zin om dit terug te sturen daarom geen klacht ingediend. De kast is zeer licht van kwaliteit en oogt breekbaar, hopelijk als ik voorzichtig ben gaat deze nog jaren mee. De verzending was ook met vertraging, de koerier diens beweerde contact opgenomen te hebben wat helaas niet het geval was. Over het algemeen dus niet zo een goede ervaring

Fijne kast

Prachtige kast jammer dat ik de spijkertje van de achterplaat miste. Foutje kan gebeuren. Daarom een 8

Mooie producten en snelle levering!

Mijn 3 sierkussens waren snel geleverd. Mooie en stevige kwaliteit. Ik ben er blij mee!

Goede commumicatie

Mooie spullen, klantvriendelijk, goede communicatie

T.a.v een bank aanschaf slecht

Hoi inmiddels 2e poging voor schrijven van een revieuws De bank die wij hebben gekocht en niet onze enige zitbank of zitplek is blijkt na 5 jaar ernstige slijtage te vertonen. De gekozen katoenen stoffen verkleuren maar dat is bekend bij katoen echter is deze katoen zo dusdanig behandeld dat ze dwars door het midden scheuren. oplossing die geboden is . nieuw set hoezen die ongeveer 50% van de totale aanschafprijs van de bank is. Na wat heen en weer gemail komt deze op 40%. overige zaken kun je vermoedelijk prima aanschaffen maar kijk zeker uit bij aanschaf van een bank

Snelle levering en goede retourservice

Ik heb eiken tafelpoten besteld. Ik had ze heel snel in huis en waren op zich prachtig. Ik had alleen een iets andere voorstelling bij de vorm van de poten. Dat was niet goed op de foto's te zien. Dat is jammer, want dan moet zo'n pakket weer terug. Maar ook dat is prima verlopen. Geld weer netjes teruggestort.

Hele vlotte en nette service.

De eerste tafel was beschadigd. De vervoerder meldde dit meteen. Ik heb de tafel geweigerd en een week later kwam de nieuwe onbeschadigde tafel al. Nette service en zeer tevreden.

ja alleen leveringcommunicatie kan beter

Goede kast snelle levering. alleen als je savonds te horen krijgt dat ze de volgende morgen tussen 9.00 en 11.45 komen en allebij werkt is dat best lastig in zo'n korte tijd te regelen. en transport bedrijf niet te bereiken is op die tijdstippen. En aangegeven had smiddags leveren.

Onvolledig

Wandplankjes besteld. Zijn prachtig. Bij de een zaten er schroefjes en ringetjes bij. Bij de ander niet. Mail contact gezocht en om een tweede setje gevraagd. Antwoord was dat dit een fout was. Er hoorde geen schroefjes bij te zijn. De vraag kreeg ik of ik bewijs aan wilde leveren. Heb zelf maar schroefjes gehaald. Bizarre gang van zaken en klantonvriendelijk.

Wow wat een mooie tafel

Heel blij zijn we met de ronde tafel. Keurig bezorgd. Makkelijk in elkaar te zetten door 1 persoon.

Snel, netjes en goede service.

Mooie bank uitgezocht en kon binnen een week geleverd worden. Deze was beschadigd. De bank retour en er werd na even bellen direct een nieuwe besteld. Ook deze kwam binnen een week binnen. Daar Waren we natuurlijk erg blij mee.

Alles verliep volgens plan. Mooie & stevige kast en gemakkelijk in elkaar te zetten.

Prima dienst vlugge verzending en + kwaliteit prijs

Prima dienst vlugge verzending en prima kwaliteit en prijs. Goed verpakt.

Blij met nieuwe ronde tafel

Blij met de ronde nieuwe tafel van Woood (150 cm) eiken! Levering was ook heel snel. Alleen werd bij levering de bijbestelde olie niet meegeleverd (deze waren ze vergeten mee te nemen in vrachtwagen). Hier wel paar keer achteraan moeten bellen + mail en toen werd week later deze eindelijke geleverd. Maar verder helemaal tevreden!

Keurige afhandeling van de bestelling

Bij navraag over de bestelling netjes geïnformeerd over de orderstatus. Prima bedrijf.

Supersnelle bezorging

Op zondag besteld en op maandag al in huis. Goede service en gemakkelijk om iets te bestellen

Helemaal top!

Goede communicatie.. De kast is prachtig! En zelfs door 2 niet hele handige dames in elkaar te zetten!

Bestelling binnen het aantal weken wat omschreven was en bezorging netjes gebeld voor afspraak en netjes bezorgd

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV