Filtre

Snel en goed verlopen

Twee tafels besteld. 1 was direct leverbaar en werd de volgende werkdag bezorgd. De andere had een langere levertijd (3-4 weken) maar werd al na 2 weken bezorgd! Erg blij met de tafels en het bestelverloop.

Super snelle levering

Snelle service en stuk goedkoper dan andere aanbieders

Snelle levering en mooi product!

Prima winkel

Goeie service

Alleen zonde teweinig bevestiging matriaal

Mooi product! Goede service en komen afspraken na. Netjes optijd geleverd.

Precies zoals beschreven

Super mooie tafeltjes, precies als op de foto, snelle levering, heel blij mee

Klantvriendelijk en snel

Al 2 twee keer bij Basiclabel besteld (kast en bed). Website is klantvriendelijk en duidelijk. Binnen een week beide artikelen geleverd met een uitstekende update van de bestelling.

Tevreden

Nette snelle levering. En goedkoper dan zelfde product in andere winkel.

Redelijk

Levering op tijd, tafel ziet eruit als afgebeeld. Materiaal tafelblad valt er tegen, is ruw hout en schoonmaak doekje blijft hieraan hangen.

Eerst goede dan Slechte ervaring.

Ik heb een bijzettafel besteld en kreeg deze de volgende dag geleverd. Dat is eigenlijk ook het enige positieve wat ik tot nu ervaren heb. Het tafeltje was behoorlijk beschadigd en stond zo schreef als wat. Het zag er niet uit! Contact gezocht met de klantenservice zowel via Facebook messenger als via email. Het reageren gaat wat traag maar oké geduld word beloond. Ik krijg een ander toegestuurd en de huidige mag retour. Niet meer normaal maar goed ik was blij. Tafeltje komt weer snel binnen maar weer beschadigd en scheef. Nog meer beschadigd dan de ander. Ik ben zeer verbaasd hierover en ook hoe er met mij werd omgegaan toen ik aangaf mijn geld terug te willen. In een keer was basiclabel slecht te bereiken. Reacties bleven soms wel dagen uit en op mijn geld had ik nog kunnen wachten als ik niks had gestuurd. Basiclabel geeft aan geen pakketjes retour te hebben ontvangen terwijl we ruim 2 weken verder zijn. Gelukkig heb ik de verzendbewijzen bewaard en hebben ze daarmee geregeld dat ik mijn geld terug krijg. Conclusie. Ik bestel hier nooit meer!

Zeer tevreden!

Ik heb een eettafel en fotolijst plank besteld, in beide gevallen scherp geprijsd ivm. een aanbieding en de service was super. Ik wilde de tafel wat later geleverd hebben, dat was prima. Enkele vragen over de fotolijst plank werden door een vriendelijke medewerker telefonisch goed beantwoord. Al met al zeer tevreden dus.

Zo’n leuke winkel

Ten eerste jammer dat de winkel niet open was. Gelukkig mogen ze weer open op afspraak. Mijn ervaring met online bestelling . Goede site en overzichtelijk. Pakket werd ook snel bezorgt. Jammer dat er 1 lijst stuk was aangekomen . Maar door basiclabel perfect en goed opgelost . Kan niet beter top. Bedankt

Super mooie kast. Heel blij mee.

Besteld via internet maar zonder echt te zien. Maar hij is prachtig. Mooie afwerking. Wij zijn er blij mee.

Snelle levering en zeer goed verpakt

Het product was naar tevredenheid; snelle levering en zeer goed verpakt. Ook fijn om ruim keuze te hebben in betalingsmogelijkheden

klachten afhandeling moet sneller

door niet goed inpakken van mijn order; 1 tekort en 1 door te weinig bescherming beschadigd. Heb ik een week moeten wachten op mijn "nieuwe" order. Geen service als je normaal binnen 2 dagen kan leveren. Een klacht zou dan ook binnen deze termijn geleverd moeten worden.

Goede , vlotte service

Super snelle service

Ik heb 2 stoelen besteld in de vooravond en de volgende dag had ik ze al binnen . Heerlijke stoelen , makkelijk te monteren . Dus raad basic label zeker aan . Maar ik kom liever in de winkel snuffelen . Wordt ik verleid met nog meer leuke artikelen .

Super mooie winkel/webshop

Verkopen hele mooie spullen in webshop waar ik gebruik van heb gemaakt. En hele snelle levering....dag erna al.Super !!!!

Snelle levering. Een poot van de salontafel was doorgedraaid met het in elkaar zetten. Gelijk reactie en ze hebben een nieuwe tafel opgestuurd.

Super service

Je order wordt zeer netjes en vakkundig afgehandeld. Onze tafel had helaas een kras. Dit werd heel servicegericht opgelost. Ook vind ik het netjes dat er gebeld wordt om te checken of ze op die bewuste dag je order kunnen leveren.

Mooie kast helaas levering en productie niet compleet

Wij hebben de kast online besteld. Is heel snel geleverd, wat erg fijn was. Helaas schroeven niet meegeleverd. Contact met klantenservice opgenomen (zaterdag). Op advies, een email gestuurd. Mijn aanvraag was op eerste volgende werkdag in behandeling genomen, donderdag erop hadden we onze missende schroeven. Eindelijk! Netjes en snel geregeld. Kast in elkaar gezet, helaas kwamen we tot ontdekking, bij de laatste deur, geen gaatjes voorgeboord om de scharnieren vast te maken. Toen werden we iets minder enthousiast. Uiteindelijk toch besloten om het te wagen en gaatjes zelf boren. De deur hangt, maar niet zoals het zou moeten. De kast is wel heel mooi. Jammer van de fouten!

Geen communicatie over late levering

Ik bestelde een bank die binnen 6-8 dagen geleverd zou worden. Een paar dagen na mijn bestelling kreeg ik een mailtje dat de verwachte levering verlaat was, en er stond een datum bij (zou 16 dagen worden). Best vervelend, omdat ik mijn oude bank inmiddels al weg gedaan had. Dus ik belde om te vragen of er nog iets mogelijk was om het proces te versnellen, desnoods de bank zelf ophalen. Dat was helaas niet mogelijk en nu bleek dat de bank nog later bezorgd zou worden omdat deze op de datum in de mail pas in het sorteercentrum binnen kwam en ze daarna nog een afspraak met mij moesten plannen. Ik vind het heel vervelend dat ik hier achter moest komen door zelf te bellen, er wordt onvoldoende gecommuniceerd en in de klant verplaatst. De bank is gelukkig heel mooi, maar 6-8 dagen werden 21 dagen. En dat zonder excuses, het staat in de voorwaarden werd er gezegd. Ik zou er niet snel weer een meubel bestellen.

Goede klantenservice

Ik ben erg tevreden met de service van Basiclabel. We hadden koffiemokken besteld waarvan 1 beschadigd was aangekomen. We kregen gelijk een nieuwe set toegestuurd en konden de oude art gratis terugsturen.

Keurig geleverd, prima product, scherp geprijsd.

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV