Geen goede prijs / kwaliteitsverhouding

Veel geleverde producten hebben schade. Niet gemakkelijk te retourneren igv schade

Veel producten die ik besteld heb, hebben schade

Lockerkast: schade deur. Na veel heen en weer gebel nieuwe kast, ook deze is niet schadevrij Sidetable, lastig in elkaar te zetten, bovenblad heeft schade Doutzen, ronde spiegel, schade

Levertijd goed, de rest niet

De levertijd was snel en de mail updates waren goed. De bezorger was echt vreselijk chagrijnig en er zat ook een vlek in de bank. Ik heb deze er wel bijna helemaal uit kunnen krijgen, maar toch. De bank zelf is verder wel goed, zit lekker.

Levertijd goed, de rest niet

Mooie fotoplank, zeer slecht verzonden

Kwam met 5 dagen vertraging aan. Alleen beetje plastic omheen, aan buitenzijde totaal open. Zelfs deukje in rand.

Voor herhaling vatbaar

Prima product en prima service

Geweldige aankoop

Erg blij met het geleverde product en de keurige service. Voor ons zeker een volgende keer weer de overweging waard.

Geweldige aankoop

Heel blij met onze nieuwe dressoir!

Heel lang gezocht naar de perfecte dressoir. Eerst ergens anders online besteld, levering werd steeds uitgesteld. Half jaar later, bedrijf failliet. Geen dressoir en ook ons geld niet terug. Hierdoor heel huiverig geweest met het online zoeken naar een dressoir (in fysieke winkels konden wij niks vinden). Uiteindelijk kwamen wij bij Basiclabel uit. Vonden het spannend om te bestellen, maar toch maar gedaan. Zondagavond besteld en konden zelf de bezorgdatum kiezen. De woensdag daarop werd de dressoir al netjes bezorgd! Zo kan het dus ook. Wij zijn er superblij mee!

Heel blij met onze nieuwe dressoir!

Goede, snelle service

Ik heb een lamp besteld die dezelfde dag nog verzonden is. De lamp is goed en netjes verpakt bij mij aangekomen. Erg blij mee!

Slechte kwaliteit bank

Binnen 1 week kraakt de rugleuning en de stof rimpelt.

Slechte kwaliteit bank

Binnen 1 week kraakt de rugleuning en de stof rimpelt.

Slechte bank

Levertijd prima goed verpakt maar de bank zelf is knudde.

Slechte kwaliteit.

Product snel geleverd maar slechte stop (rimpelt) en rugleuning kraakt nu al, de bank staat nog geen week.

Bank kraakt

We hebben de bank nog geen week. De stof rekt uit en kreukt (tot dusver) nog recht te strijken maar kraakt aan alle kanten.

Bank kraakt

1 Jan Tinbergenweg