Bank kraakt

We hebben de bank nog geen week. De stof rekt uit en kreukt (tot dusver) nog recht te strijken maar kraakt aan alle kanten.

Bank kraakt

Goede communicatie met chauffeur.

Mooi tafelblad, lekker snel geleverd.

Blad besteld en twee dagen later al geleverd. Per mail goed op de hoogte gehouden.

Mooi tafelblad, lekker snel geleverd.

Prima webshop

Klantenservice is goed. Product als omschreven en als de foto.

Prima webshop

Klantenservice is goed. Product als omschreven en als de foto.

Helemaal tevreden

Voor een normale prijs online bestellen, fatsoenlijk gebeld worden voor de levering, service tijdens bezorging; 'gewoon' zoals je verwacht. Heel fijn, wij zijn tevreden!

Helemaal tevreden

Precies gekregen wat ik zag op internet.

Ben ontzettend blij met mijn wandplanken. Eerste keer dat ik bij jullie besteld heb, maar heb echt gekregen wat aangeboden werd. Je hoort nogal eens dat bestelde artikelen tegen kunnen vallen, geenszins!!!

Duidelijk site, leuke produkten

Ik heb n kast gekocht die werd thuisbezorgd. Een paar kleine onderdelen moesten nog gemonteerd worden. Dit was eenvoudig.

Top, levering en product snel geleverd

Prima producten goed verpakt en snel geleverd

Top, levering en product snel geleverd

Prima producten goed verpakt en snel geleverd

Matig

Er staan mooie foto’s van producten op de website. Helaas is het product dat bezorgd wordt niet zoals op de foto’s.

Goede kwaliteit. Goede service.

Bestelling en product voldoen volledig aan verwachtingen. Goede service, goede kwaliteit.

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV