Goede kwaliteit. Goede service.

Bestelling en product voldoen volledig aan verwachtingen. Goede service, goede kwaliteit.

Goede service en opvolging.

Via de klantendienst was er een goede advies en opvolging. De prijssetting is zeker correct. Mijn vraag naar enige flexibiliteit qua garantie werd negatief beantwoord wat ik enigszins betreur. De levering via post NL verliep wat moeizamer. De levering werd in 3x geleverd wat niet nodig was. Dit zorgt voor extra verkeer op de weg, meer uitstoot,... en dat willen we toch vermijden.

Goede service en opvolging.

Geen zware meubels bestellen, mooie spullen

De winkel in Hoorn is prachtig. Tafel besteld en 4 stoelen. Helaas komt de bezorger alleen. Dan moet je dus 100 kg met de bezorger tillen . Afmeting 220 x 110 cm. Tafel helaas beschadigd en omgeruild , weer twee keer 100 kg tillen. Beter is dat de leverancier z'n eigen materiaal controleerd. Door drukte wordt er traag gereageerd op je mail met klachten. Na één telefoontje wel supersnel geregeld , dat is 5 sterren waard. Verder voor relatief betaalbare prijs een mooie bijzondere tafel. Dus conclusie Basic Label heeft mooie meubelen en accesoires , wel zelf alles inelkaar zetten . Levering via de site kan even duren dus let op de levertijd.

Als ik een 11 konden geven zou ik het doen!

Onze ervaring is veel.boven verwachtingen. Ook tijdens de drukke black Friday dagen had Basic Label niet alleen een top aanbieding maar bezorging de volgende dag! Waar andere bedrijven onze product niet op voorraad hadden, kregen we gelijk een bevestiging én een bezorg tijd. Fantastisch. Super blij mee. We gaan zeker hier vaker wat bestellen. Dankjewel Basic Label

Altijd goed

Meerdere malen items besteld bij Basiclabel en altijd meer dan tevreden. Niet alleen de kwaliteit van de meubels en de verpakking maar ook de communicatie en bezorging altijd top in orde. Mijn complimenten!

Altijd goed

Snel en naar tevredenheid schade afgehandeld

Bij de aankoop van de uitschuifbare eettafel Lange Jan, bleek dat beide bovenbladen beschadigd waren. De één meer dan de ander,aar toch. Na contact te hebben gezocht met de klantenservice, foto's te hebben gemaild, vrijwel direct een reactie, dat door de drukte een antwoord even kon duren. Echter vrij snel een antwoord met de mededeling dat ik 2 nieuwe bovenbladen toegestuurd zou krijgen. Al met al heeft dit zo'n 2 weken geduurd en staat de tafel met 2 nieuwe en mooie bladen. Blij mee.

Snel en naar tevredenheid schade afgehandeld

Een hele mooie en warme plaid met een gaaf patroon.

Bestelling geplaatst en netjes en op tijd geleverd.

Bestelling geplaatst en netjes en op tijd geleverd.

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV