Bestelling geplaatst en netjes en op tijd geleverd.
Makkelijk te bestellen via de webshop. Tot mijn verbazing was een zeer snelle levering mogelijk. De bestelde eettafel is een mooie kwaliteit voor een zeer redelijke prijs. Heel erg goed verpakt tegen beschadiging. Goede bezorgdienst met prima communicatie over de levering.
Hoi Lucienne, Wat fijn om te horen! Wij willen je bedanken voor het schrijven van deze review. Veel plezier met de eettafel. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Omdat je zelf je bezorg moment kunt uitkiezen had ik mijn tafel binnen 1 week geleverd gekregen. Helemaal top!!! En hij was ook nog prachtig
Na bijna een maand is mijn bestelling nog niet geleverd. Na lang wachten een reactie van de klantenservice met de veronderstelling dat mijn order inmiddels geleverd was. Wat niet zo was, had zelfs de track en trace meegestuurd. Naar de winkel geweest waar ze niets voor ons konden doen behalve adviseren te bellen met de klantenservice. Ik ga hier niks meer online bestellen.
Hi Eefje, Wat vervelend om te horen. In deze periode (Black Friday) was het erg druk bij Postnl en helaas kampt onze klantenservice nog steeds met enorme drukte. We zien inderdaad in de geschiedenis dat er contact met je is geweest en dat er iets mis is gegaan met de verzending. Er is een terugbetaling geweest, mocht dit niet in orde zijn dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Hi Eefje, Wat vervelend om te horen. Op dit moment kampt onze klantenservice met enorme drukte. In deze periode was het ook erg druk bij Postnl. We zien inderdaad in de geschiedenis dat er contact met je is geweest en dat er iets mis is gegaan met de verzending helaas. Er is wel een terugbetaling in gang gezet. Mocht dit niet in orde zijn dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Woensdagavond besteld, vrijdag in huis! Heel blij met mijn kleine bijzettafeltje van Urban Nature Culture!
Hi Thea, Wat ontzettend leuk! Bedankt voor je review en veel plezier met de bijzettafel. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Ik kreeg mijn buffetkast bonk snel geleverd, zeer netjes ingepakt en de betaling zonder rente in 3 x, zeer correct geregeld. Zeker een aanrader om bij basic label wat te bestellen. De kwaliteit van het materiaal is ook degelijk en goed.
Hi Heidi, Wat fijn om te horen. Bedankt voor het schrijven van deze review. Veel plezier van de buffetkast. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Geleverd met post nl de dag na bestellen
Mooi product en keurig geleverd!
Ik heb mijn bestelling nog altijd niet ontvangen??????
Hi Ilse, Wat vervelend om te horen. Wij zien inderdaad dat er iets is mis gegaan bij de levering. Mijn collega heeft vorige week wel contact met je opgenomen om je verder te helpen. Hopelijk is er inmiddels een oplossing gevonden. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Zakje met onderdelen niet geleverd + lengtematen klopten niet precies. Verder een prima bed, maar alles dient simpelweg in orde te zijn. Update: vanuit de klantenservice gebeld na deze review, waarna geld voor zelf gekochte onderdelen teruggestort is. Ondanks de aanvankelijke problemen is dit dan wel weer goede service!
Hi Twan, Vervelend om te horen dat je bestelling niet compleet was. Onze klantenservice heeft geen berichtje ontvangen. We kunnen de onderdelen altijd nog toesturen als wij precies weten om welke onderdelen het gaat. De lengtematen zouden uiteraard ook moeten kloppen. We horen graag van je. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Ursprüngliche Bewertung
Duidelijke communicatie en snel geleverd
Gewoon goed. Groot assortiment, snelle levering
Eenvoudig bestelproces en snel in huis. Ook extra fijn dat ik als member een pre- Black Friday kortingscode kreeg waarmee ik mijn bestelling kon doen :)
Ik heb met een mooie korting een tv-meubel besteld op deze website tijdens de Linda shopdag. Het tv-meubel dat ik besteld had, werd op de afgesproken datum geleverd. Verder geen problemen gehad.
Heb een mooie salontafel besteld, levering was supersnel en netjes. De tafel vind ik prachtig, dus die mag blijven!
Hi Josephine, Wat fijn om te horen! Bedankt voor je berichtje en veel plezier van de tafel. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Er werd een lever afspraak gemaakt zodat de bezorger niet voor een dichte deur staat met een groot pakket (een kledingkast)
Producten in goede staat en snel geleverd. Alleen jammer dat ze 1 week later in de aanbieding waren.
Het product voldeed niet aan de verwachtingen en de retourlabel ontbrak, waardoor Basic Label verwees naar het innamepunt van PostNL en die - vanwege het formaat dat PostNL eigenlijk niet accepteert - verwees ons weer terug naar Basic Label. Typisch gevalletje van kastje-naar-de-muur en dus teveel tijd, belletjes en moeite om een matig product te retourneren.
Beste Ewout, Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. Postnl zou het pakket (van dit formaat) wel aan moeten nemen want wij hebben dit pakket ook via Postnl verzonden. Erg spijtig dat dit niet is gebeurd. Op onze website onder 'retourservice' staat beschreven hoe het retouren proces werkt, gelukkig is een retourlabel niet nodig en volstaat een aanmelding van de retour bij ons. Uiteraard vinden wij het erg jammer dat dit onduidelijk was, onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
De kast is prachtig en een hele goede kwaliteit. Alle onderdelen zaten er keurig bij en makkelijk in elkaar te zetten. Kwalitatief een mooie kast voor een leuke prijsje.
Net zoals voorgaande aankopen bij Basic Label was dit goed geregeld. Goede communicatie per mail, snelle levering, goed verpakt, niks te klagen!
Kreeg direct een andere toegestuurd