Antwort des Geschäftsinhabers
Beste Jessien,
Hartelijk bedankt voor je feedback.
Het retourlabel welke per mail wordt toegestuurd mag op het pakket geplakt worden, zodat het pakket bij het postpunt snel kan worden verwerkt i.v.m. het adres en bij retourontvangst in het magazijn op het ordernummer wat erop is ingevuld. Deze bevat inderdaad geen barcode.
Bij het inleveren van het pakket bij PostNL wordt de echte verzendsticker aangemaakt voor de retourzending en geregistreerd. Je ontvangt hiervan altijd een Track & Tracebewijs. Wij geven in de mail aan dat je het verzendbewijs met Track & Trace goed moet bewaren totdat de retour volledig door ons is afgehandeld. Dit bewijs hebben wij opgevraagd, maar is helaas niet in jouw bezit waardoor de zending niet getraceerd kan worden. Dat vinden ook wij erg vervelend.
Bij het plaatsen van de bestelling heb je gekozen voor betalen via Afterpay. Daar zijn bepaalde voorwaarden aan verbonden. Een betaling via Afterpay moet binnen een bepaalde tijd worden voldaan en kun je altijd zelf pauzeren of aangeven dat je de order hebt geretourneerd. Je kunt hierover zelf contact opnemen met Afterpay.
Wij hopen uiteraard dat dit alsnog verder kan worden opgelost voor je.
Met vriendelijke groet
Team Basiclabel