Heldere communicatie, absoluut geen op of aanmerkingen.

Voldoet aan verwachting

De producten van basiclabel voldoen aan mijn verwachtingen. Of het nu een kast is of een opbergplank. De kwaliteit en de vormgeving waardeer ik

Gewoonweg super tevreden!

Donderdag online besteld. Vrijdag telefoontje van de transporteur en maandagochtend geleverd in Brussel! Helemaal tevreden dus. Ik raad Basiclabel ten zeerste aan!!

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf. Wij hebben hier een stoel besteld om deze te testen alvorens we een grotere order zouden plaatsen. Helaas vonden we de stoel niets, dus de bestelling retour gemeld. De zending retour gezonden met het retourlabel vanuit Basiclabel (antwoordnummer, zonder barcode). Vervolgens beweren zij niets te hebben ontvangen en sturen ze doodleuk incasso emails. Sorry, maar wij zijn niet aansprakelijk voor een verdwenen retourzending aangezien Basiclabel de vervoerder zelf heeft gekozen. Kortom, een zeer slecht bedrijf!

Goede ervaringen

Makkelijk besteld en snel geleverd

Prima kast

Prima geregeld

Volgens afspraak geleverd.

Prima communicatie en de kast is geleverd op het afgesproken tijdstip!

snel en netjes

snelle en nette levering. Kast is alleen niet super netjes afgewerkt.

Hele goede service.

We hadden een lampenvoet besteld, echter deze kwam beschadigd aan. Werd heel netjes opgelost, een nieuwe werd opgestuurd. En deze ziet er geweldig uit!! Hartelijk dank.

Toffe kast

Mooie kast zoals op de foto's enkel jammer dat op de deurtjes wat krassen zitten.

Mooie schaal

Snelle levering!

Snelle levering en super product

Supersnelle levering, hele duidelijke en vlotte handleiding. Enorm blij :)

Overzichtelijke site .

Mooie overzichtelijke site met een betaalbaar assortiment.

Duurt lang

Kapotte spiegel bezorgd. Na tel contact op verzoek foto’s doorgestuurd Helaas na 10 dagen nog steeds geen nieuwe spiegel, enkel een mail over personeelstekort waardoor langere wachttijd. Klacht is aal bekend dus hoeft alleen een nieuwe verstuurd te worden.

Product was ergens anders goedkoper

Product was ergens anders goedkoper, na telefonisch contact zou ik het geld terug gestort krijgen echter nog steeds niet ontvangen. Hier ook nog een mail over gestuurd maar nog steeds geen reactie.

Prachtig materiaal

Ben blij met mijn schilderijplanken, hangen mooi aan de muur, een echte sieraad in onze huiskamer!

Breed assortiment en snelle levering

Great

I don’t speak Dutch so not sure what question I’m answering here but the couch is great and the service was very good

Vriendelijke geholpen

Ons ervaring met het bestellen en leveren van onze kast die wij op de vr wonen beurs hebben gekocht was prima

Kastdelen waren her en der beschadigd

Mooi kwaliteit hout. Helaas waren de zwarte planken in de fabriek beschadigd. Omdat het binnenplanken zijn zelf bijgewerkt met een zwarte stift.

prima levering

alles is netjes afgeleverd en super snel.

Snel, goede communicatie, niks op aan te merken.

Snelle levering hele goede service

Super goed geholpen door klantenservice en snelle levering.

Top kwaliteit

Goed en snel