Slechte kwaliteit

Tafel wiebelt heel erg. We hebben nu overal spietjes in moeten doen om wiebelen tegen te gaan. Komt door het materiaal wat niet haaks en scherp op voet ligt. Tafel ziet er wel leuk uit

niet slecht, maar ook niet top

mooie tafel, maar reeds kleine roest vlekjes op het blad van de tafel bij aankomst. de levering werd steeds uitgesteld , maar dit kan ik nog begrijpen door de levering maar er moesten leveringskosten worden betaald, en het werd gewoon aan de deur afgeleverd. niet op het verdiep, ondanks dat er een lift was. was ook geleverd in grote houten constructie, die ik zelf niet openkreeg, dus moest iemand zoeken om dit open te krijgen en sta nu met dit verpakkingsmateriaal.

Kwaliteit kast

Goede stevige zware kast . Geen rotzooi . 3 dagen gewacht omdat Zeeland niet meer ingepland kon worden ,maar dit was t wachten waard .

Mooie spullen en superlevering

Mooie kast besteld,snel en top gelrverd. Echt heel erg tevreden!

Fijne service

Via de woonbeurs plaids voor mijn dochter en mijzelf besteld. Fijne service, vriendelijke benadering. Erg snelle levering thuis. Ben erg blij met mijn aankoop.

Snelle levering, product voldoet aan verwachting.

uitproberen, score geven op winkel zelf

dit is een uitprobeer review

Snelle levering en retour

Schilderij kleur niet zo mooi als verwacht, snel retour opgehaald. Inmiddels week geleden, weet niet hoe snel ik geld weer terug op mijn rekening heb over gemaakt door basic label

Snelle bezorging Goede communicatie

Levering goed, product beschadigd

Levering verliep vlekkeloos. Echter was de kast op meerdere gebieden beschadigd en zijn de deuren dusdanig scheef dat deze niet sluiten

Waardeloze troep

Nieuwe tafel aangeschaft, tijdens de montage breekt de helft van de tafel af en kan ik de boel met voegsel bij elkaar proberen te metselen. tafel is daarbij ook zo krom als een garnaal. Werkelijk waar ongelooflijk

Super winkel

Altijd mooie spullen voor een redelijke prijs. Had een vraag waar ik op de website niet uit kwam. Zeer vriendelijk geholpen in de winkel in Hoorn. De kast was op voorraad, zaterdag besteld en maandag direct afgeleverd. Bouwpakket was ook zeer duidelijk en goede materialen. Helemaal tevreden met deze aankoop.

Zeer tevreden aangaande de bestelling, communicatie, levering

Vier verschillende soorten kasten besteld, op verschillende momenten. Alles keurig geregelde en klopte. Beleefd bezorgings personeel. Basic label ga zo door! : )

Lange wachttijd en slechte communicatie met leverancier

Door de slechte communicatie tussen Basiclabel en de leverancier was er een miscommunicatie of het product al dan niet beschikbaar was voor levering. Op 03/04/2022 bestelling geplaatst, 4 maanden later op de hoogte gebracht dat het bestelde product niet voorradig is. Uiteindelijk is dit probleem snel opgelost geraakt. Matige ervaring.

Waar voor je geld!

Ik heb 3x finca wood tv meubel besteld bij basiclabel. Het was snel binnen. Heb de kasten inelkaar gezet. Een goede en duidelijke beschrijving. Zijn erg stevig en echt het geld waard.

Mooi product, maar slechte service

We hebben een ontzettend mooie spiegel ontvangen, maar hier zit helaas een defect op. Na meerdere malen mailen over dit defect en een passende oplossing, hebben wij nog steeds niets gehoord. Teleurgesteld over de service.

Goeie webwinkel

Goeie winkel mooie producten

Goed geleverd

Snel in huis, goed verpakt en voldoet aan verwachtingen.

Tweede test kiyoh

Tweede test

Dit is gestuurd via de inschrijflink van HD

Direct in kiyoh

test

test review

Goede service en een mooi meubel!

Duidelijk informatie na het plaatsen van de bestelling, zelf een bezorgmoment kunnen kiezen!

TELEURSTELLEND

Ben altijd in de veronderstelling geweest dat Basiclabel een bedrijf was net even anders dan andere. Hele mooi winkel in Hoorn NH. Dat was even tegenvallen als je een meubel via internet bij Basiclabel besteld. Dan is het gewoon een internetbedrijf zonder iets extra's. Je pakket wordt voor de deur gegooid en dat was het, weer een bezorger die grote haast heeft. Dan naar binnen slepen en met een zeer gebrekkige handleiding in elkaar proberen te zetten. Na twee keer in en uit en uit elkaar gelukt. Ook had ik een andere kwaliteit verwacht, maar het is dezelfde kwaliteit als de bouwmarkt. Jammer ! Evengoed beveel ik Basiclabel aan, ze hebben dezelfde service, prijs en kwaliteit welke je van kopen op internet kunt verwachten.

Slechte kwaliteit, geen één ster waard

Product TWV 90€ werd kapot geleverd. Na slechts heel lange tijd nam klantendienst contact op, na verschillende keren gepoogd te hebben. Had het intussen zelf gemaakt. Maar kapotte producten verkoop je niet. Punt

Altijd goed

Mijn bestelling was prima op tijd geleverd, en was precies zoals het op de website werd beschreven, al meerde keren wat besteld zowel in de winkel als online en gaat altijd uitstekend prima service

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV