Prachtige bureaustoel!

Ik begrijp alleen niet waarom een gehele zwarte stoel duurder is dan zwart met grijs?

Tafeltje is gemakkelijk in elkaar te zetten. Precies de goed maat. Ik ben er erg blij mee! Wel oppassen met krassen en stoten. Ik adviseer onderzetters te gebruiken.

Alles wat ik besteld heb, is prachtig en mooi om weer kado te geven aan familie of vrienden

Super goed!

Een prachtig wandkleed. Goede, stevige kwaliteit. Een mooie aanwinst.

Top service!

Al een lange tijd opzoek naar nieuwe salontafel(s). Ineens kwam ik twee super leuke tafels tegen. Gelijk besteld ‘s avonds en de volgende dag al bezorgd! Ze staan super!

Eerste kast was kapot, na contact te hebben gehad nieuwe kast gekregen echter ander probleem met de kast. Contact gehad oplossing aangeboden gekregen en geaccepteerd. Erg fijn allemaal maar wel vervelend.

Prima bedrijf

Bestellen ging makkelijk en levering was snel.

I love this company - great products, excellent service

I came to love BasicLabel as they provide my home constantly with great interior and a modern flair. More importantly, returns are handled quickly, communication is excellent and always very kind. So even if something once is not the right fit, you are taken care of.

Zeer goede voorlichting en advies

Goed geholpen bij uitzoeken van lampen

Ontzettend snelle levering. In de avond besteld, de volgende dag in huis. Daar hou ik van. Mooie stoelen, goed verpakt.

Snel en goed. Top dus.

Artikelen super snel geleverd. Erg fijn! En daarnaast ook keurige kwaliteit. Zeker een aanrader!!!

Fijne communicatie om een leveringsafspraak te maken. Snel geleverd.

Alles goed geregeld

Goed verpakte meubels in delen geleverd. Duidelijke handleiding maar was best veel werk. Het onderstel zat een fout in. Telefonisch contact gehad in het weekend! Basiclabel heeft het goed opgelost door een nieuw onderstel te bestellen bij de leverancier van het meubel. Dit liet even op zich wachten maar daar kan Basiclabel niets aan doen. Zeer tevreden, ook omdat de bestelde kasten gewoon op voorraad waren en er geen levertijd van vele weken was.

Een grote teleurstelling

Tot 3x toe een afspraak voor aflevering gemaakt welke op het laatste moment werd afgezegd omdat het artikel niet meer leverbaar was. Naar mijn mening heel bijzonder om een afspraak voor levering te kunnen maken voor iets dat er niet is. De kast die ik had besteld bleek na een telefoontje ineens toch wel leverbaar... een foutje van het systeem.. Laatse bestelling maar geannuleerd, gelukkig wel snel mijn geld terug maar dat is ook wel het minste na weken geduld hebben.

Verkeerde kastdeur afgeleverd

3drs kast met twee juiste deuren, en één met de verkeerde gefreesde gleuven voor de scharnieren. Daardoor hangt die nu op de kop. Ik hoop op een nieuwe deur, want de kwaliteit van de onderdelen, het hout, en de handleiding is helemaal top!

snelle levering van top product

netjes en snel geleverd. product heel goed ingepakt.

Leuke spullen en een goede klantenservice

Op het moment positief

Ze hebben de klacht in behandeling dat is al zeer positief, maar het moet nog wel even worden afgewikkeld daar wachten we op daarom deze sterren we wachten af.

Super winkel

Super mooie winkel , ook online,mooie spullen en duidelijke afbeeldingen.Hele snelle levering…dag erna…super!

Na een maand nog geen montagemedewerker: erg jammer

Toen ik mijn meubels binnenkreeg miste ik het montage setje van mijn kapstok. Aantal keren gebeld en het zou opgestuurd worden. Diverse mails binnen met verzendbericht maar track en trace code niet beschikbaar. Tot op heden geen montage setje binnen dus ik heb nog steeds geen kapstok! De rest van de meubels waren wel prima vandaar twee sterren ipv een.

We hebben plankjes moeten recht buigen

Wandrek gekocht. Best mooi, maar eigenlijk hadden we het terug moeten sturen

Super snelle levering

Super snelle levering!!

Zeer snelle levering

Zeer goede ervaring!

Snelle levering, een klantenservice die goed bereikbaar is en die meedenkt met de klant. Helemaal top, ik ga hier vaker iets bestellen!

Hele fijne winkel om je huis prachtig aan te kleden

Veel van onze spullen thuis komen van Basic Label. We krijgen altijd goed advies en de bezorging is ook altijd correct. Ook de Experience center is een prachtige locatie om ideeën op te doen. Een aanrader!

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV