Snelle en degelijke service

Ik heb Basiclabel.nl gevonden tijdens mijn zoektocht naar een paar lampen, die ik op zeer korte termijn nodig had. Dit was absoluut geen probleem. Niet alleen hadden ze de lampen die ik zocht, het plaatsen van de bestelling had niet makkelijker gekund. Ik had het de volgende dag in huis. Uitstekende service.

Zeer goede ervaring met aankoop en retour zenden.

Na aankoop van stoelen, bleken deze achteraf toch niet zo goed bij onze eetkamertafel te passen. Na contact opgenomen te hebben met de klantendienst werden wij zeer goed en professioneel geholpen. De stoelen werden snel weer opgehaald en binnen enkele dagen werd het aankoopbedrag weer op onze rekening teruggestort. Zijn dus zeer goed te spreken over het gehele bestelproces, maar voor vooral de manier waarop de retour werd afgehandeld.

Geweldig!

Tafel die ik had ontvangen was beschadigd. Mail gestuurd en het werd meteen opgelost. Ik kon de tafel kosteloos retourneren en binnen een paar dagen kreeg ik een andere tafel. Wat een service!

Blij met mijn stoel

Stoel werd binnen 3 dagen geleverd maar op de dag dat hij bij mij geleverd werd was hij in de aanbieding bieding60 euro goedkoper dan toen ik hem bestelde maar basiclabel was zo correct om de prijs te ver lagen blij met deze goede service. Tot ga zo door.

Mooie producten

Mooie inspirerende producten.

Mooie stoelen mogen ontvangen goed verpakt en dag erna al in huis super service

Snel bezorgd, helaas niet helemaal onbeschadigd

Het kastje is door ons snel ontvangen. Omdat we aan het verbouwen waren is het in de doos blijven staan. We hadden al vaak spullen gekocht en altijd was alles in orde. Helaas controleerden we nu niet en er blijken een aantal beschadigingen op het kastje te zitten. Veel te laat om nu aan te geven dat het niet goed was. Controleer dus goed. Het was wel snel in elkaar te zetten. Ik ga er ook van uit dat we gewoon pech hadden.

klantenservice?

ik kreeg mijn bestelling snel geleverd, maar toen er iets mis mee was en ik de klantenservice nodig had, bleek het bedrijf toch niet zo goed bereikbaar. Mailen met de klantenservice en verwerken van de retour vond ik lang duren.

Betrouwbaar en snel + verrassend goede service voor een webshop.

Een bedrijf wat zijn afspraken nakomt en niet zijn kop in het zand steekt wanneer er iets mis gaat. Voorbeeld voor een hoop andere webshops.

Super service

Alles wordt tot in de puntjes voor je geregeld.

Duidelijke communicatie en snel geleverd

Dag erna al geleverd.product voldoet aan de verwachting. Goed ingepakt. En ook nog met korting! (Actie/aanbieding) Top..

Vlotte levering.

Na bestellen goed op de hoogte gehouden van zending. Nette manier van inpakken en bezorgen. Alle onderdelen aanwezig.

Bestellen en ontvangen is helemaal goed verlopen. Prima bedrijf!

ik ben per toeval bij basic label terecht gekomen en vind het assortiment inspirerend en bijzonder, bestellen verloopt soepel en snel

goed geholpen en te woord gestaan

heb het besteld .en het is goed afgeleverd.

Ondanks er een foutje voordeed bij mijn bestelling is dit snel en netjes opgelost door de klantenservice. Daarbij hebben ze een leuke winkel in Hoorn mocht u zich daar eens bevinden.

Zeer goede service

Nog nooit een pakketje zo mooi ingepakt ontvangen. Zeer goede service, snelle levering!!

Goede klantenservice!

Wij hebben een dressoir en een vitrinekast besteld bij Basiclabel. Beide kasten zien eruit zoals op de foto, dus dat is heel prettig! De klantenservice heeft ons goed geholpen, toen we de deurtjes niet goed gesteld kregen. Wat we jammer vonden is dat we een standaard mail kregen dat de levering een maand later werd. Dit werd gebracht alsof dit de normaalste zaak van de wereld is, terwijl dit natuurlijk super vervelend is. Wel is het zo dat dat het uiteindelijk alsnog binnen 1 week geleverd werd. Wij zouden er zo weer bestellen

goede prijs, kwaliteit verhouding

door omstandigheden kwam de bestelling later binnen dan verwacht , maar dat was voor ons geen probleem. kast werd geleverd met duidelijke beschrijving , en was zeer eenvoudig in elkaar te zetten!

Basic label, een winkel met een prachtig assortiment!

Een leuk en compleet woonassortiment! Duidelijk met het online bestellen en lekkere snelle levering!

Goede service snel geleverd

Mooie kwaliteit!

Redelijk snel te leveren

Perfect verpakt en goede prijs

Ik heb een zeer breekbare fotolijst gekocht. Deze was zeer deugdelijk verpakt en zonder beschadigingen aangekomen. Complimenten. De prijs was ook helemaal goed en geen verzendkosten.

Mooie stijlvolle producten

Wij hebben al meerdere malen bij Basic Label besteld van kasten tot accessoires. Alles is van top kwaliteit en stijlvol. De producten zijn zoals ze zijn afgebeeld op de site. Super snelle levering!

Snelle levering van onze bestelde item

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV