Mooie producten, snel geleverd.

Ruime keuze, duidelijke omschrijvingen, makkelijk besteld, snel geleverd, duidelijke communicatie.

Fijne winkel

Erg handig

Super goede ervaringen bij Basiclabel

Wil jullie bedanken voor de goede service bij klachten. Snelle reactie en altijd goede oplossingen. Wij zijn zeer tevreden. Met vriendelijke groet Linda Thie Bedum

Supersnelle bezorging en goede spullen!

Goede ervaringen met Basiclabel: allebei de keren dat we een groot meubel bij ze kochten was de levering supersnel, de producten goed verpakt en ze hebben gewoon mooie en goede spullen.

Geweldige service

Mijn bestelde stoel is zoek geraakt bij de leverancier. Basiclabel heeft mij heel snel een nieuwe toegestuurd. Efficiënt en vriendelijk afgehandeld.

Goede service!

2 keer kapotte lijst geleverd, maar elke keer weer heel snel een nieuwe lijst verstuurd en ontvangen. Snelle beantwoording mail naar klantenservice. Super!

Goede en snelle levering, kwaliteit kast.

Bestelling online gedaan, snelle levering, wordt goed op de hoogte gehouden omtrent de levering. Mooie kwaliteit kast, kunnen een hoop spulletjes in opgeborgen worden.

Alles is top!

Zowel bestellen als de levertijd alles verliep makkelijk en snel. Aardige bezorger. Mooie bank, superblij mee.

Kapotte glazen

Ik had voor een vriendin 4 glazen besteld die in doos zonder bescherming werden bezorgd. Twee glazen kapot! Zou wel nieuwe krijgen. Dit duurde en duurde… na opnieuw contact gezocht te hebben werd mij verteld dat ze niet op voorraad waren of we wilden wachten tot 7 feb. Nou vooruit dan maar Na 7 feb hoorde ik weer niks en toch weer zelf gemaild. Ze waren nog steeds niet binnen. Kreeg wel het geld terug van de twee kapotte glazen, maar erg vermoeiend dat ik overal zelf achteraan moest.

Bed is slecht

Het in elkaar zetten was een drama (geen voorgeboorde gaatjes) en nu hij in elkaar staat piept en kraakt hij bij elke kleine beweging.

De kwaliteit laat zeer te wensen over.

De kwaliteit laat zeer te wensen over. En als je iets hebt geretourneert krijg je vervolgens een mail dat het weer terug komt. Zeer slordig. En de terugbetaling duurt 3 weken. Erg jammer.

Snelle en goede service. Mooie kwaliteit

We hebben een prachtig spiegel besteld. Snel en netjes geleverd. Op contact via mail wordt snel gereageerd. Ook toen bleek dat het spiegel schade had was het snel opgelost. Zonder probleem een nieuwe afspraak ingepland om het spiegel om te ruilen. Naar alle tevredenheid.

Snelle correcte levering

Super leuke stoel, goede kwaliteit en een correcte, snelle levering!

Snelle levering, product precies zoals op de website aangegeven

Mooie trendy artikelen

Grote spiegel van Moood gekocht. Heel erg blij mee. Snel geleverd.

Dressoir deuren woood klacht, na bijna 3 weken geen terugkoppeling

Allereerst zijn de leveringsvoorwaarden niet heel fijn. Een zwaar dressoir wordt afgegooid en verder moet je het uitzoeken. Daarna zijn we al weken bezig met het stellen van de kastdeurtjes, dramatisch gewoon! Gelijk in dezelfde week contact opgenomen en nu ondertussen al bijna 3 weken verder en nog geen oplossing. Voor zo een prijzig dressoir verwacht je niet deze kwaliteit en service. Ik zal hier niet snel nog zo een grote aankoop doen.

Goede snelle bezorging

beschadigd

Ik heb een beschadigde plank ontvangen. De zijkant is afgestoken met verf en de zijkant van de plank is beschadigd

Nette afhandeling klacht

De vaas die ik besteld had bleek niet hetzelfde formaat te hebben als op de site vermeld stond. De klantenservice was heel vriendelijk en ik heb het artikel geretourneerd.

Zeer mooie kandelaars

Keurig Ingepakt en opgestuurd, ik ben er blij mee maar ik had een beter kwaliteit verwacht! Goede prijs en kwaliteitsverhouding

Mooie tafelpoten

Mooie stevige eiken tafelpoten. Duidelijke werkomschrijving, gemakkelijk te monteren onder het tafelblad.

Onwijs

Goede en snelle levering. En eindeloos leuke spulletjes shoppen.

Netjes

Drie keer een marmer snijplank besteld tot drie keer kapot afgeleverd 2 keer bij afhaaldepot en 1 keer thuis ik was er klaar mee maar na het geld terug gekregen kreeg ik toch een kleine compensatie vanuit basiclabel netjes en correct

Goed product, snelle levering en makkelijk in elkaar te zetten. Kortom blij mee!

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV