Prettige site

De zoekopdracht werkt goed. Snelle en goed verpakte kaarsenstandaards geleverd gekregen.

Goede service en snelle levering

Ik ga vaker op deze cité kopen

Snelle levering, héél fijn.

Wel heb ik nog gevraagd om het nummer van de verf van de 3 nachtkastjes maar dáár heb ik nog geen antwoord op gekregen terwijl ik het wel heel belangrijk vind. Mvg. Janny Vlaming Texel.

Pakket kwam op de juiste datum dus top!

Er was wat verwarring over de datum maar uiteindelijk werd de kast vezorgt op de afgestrmde datum dus dat was fijn. Netjes afgeleverd en staat prachtig in onze woonkamer.

Ik heb een TV-meubel besteld bij Basiclabel.nl. Het product werd netjes optijd geleverd. helaas was 1 deurtje beschadigd. nadat ik hen op hoogte had gesteld, hebben ze heel snel gereageerd op mijn e-mailbericht. wat ik als zeer prettig heb ervaren. vervolgens hebben ze adequaat en servicegericht een nieuw deurtje opgestuurd. echt super blij mee.

Ik heb een kast besteld van wood en deze is juist, netjes en zoals aangegeven op tijd bezorgd. Kreeg ook regelmatig per email een update over mijn bestelling! Aanrader, ook qua prijs vergeleken met andere online winkels was Basiclabel ook beste optie.

Uiteindelijk kwam het goed, maar ik heb wel zeker feedback vwb de orderverwerking

Prachtige winkel, goede online shop-ervaring tijdens het bestellen. Echter, de levering viel tegen en dit heb ik ook aangegeven bij de klantenservice. Bestelling was overduidelijk zeer haastig ingepakt en kwam in twee losse elementen aan. Geen doos en dit maakte het zeer retourneer-onvriendelijk. Daarbovenop ontbrak er een product. Ik kreeg bovendien geen verzendbevestiging toen order gereedgemaakt was. Ontbrekend product is nagezonden na mijn melding hierover. Samengevat ter verbetering: niet goed verpakt qua materiaal met het oog op evt retour, order niet compleet, haastige/slordige indruk vwb verwerking. Nazorg: prima opgepakt door klantenservice. Ik beveel (zie volgende vraag) wel aan, omdat ik denk dat dit niet gangbaar is en weet dat basiclabel wel staat voor kwaliteit. Vandaar mag u dit beschouwen als opbouwende feedback ;-)

Snelle levering en goede kwaliteit

De armleuning beschermers werden vlot en correct geleverd.

Service pet

Na 2 maanden te hebben gewacht eindelijk de spiegel binnen, en stuk kan gebeuren, gemaild en gebeld. Los het direct op

Mooie kast, snel geleverd, duidelijke afspraken.

Mooie kast gekocht. Twee dagen later geleverd, keurig zoals men weergaf in de correspondentie. Contacten verliepen soepel, en correct, keurig zoals he van elke fitma zou wensen.

Mooie kast

Goede kwaliteit. Makkelijk in elkaar te zetten ook. Levertijd wel lang, maar dat vergeet je snel. Wij zijn dik tevreden.

Goede service!!

Donderdag besteld, meteen vrijdag in huis! Ophalen ging ook erg soepel, top service!

Heerlijke bank

Voldoet precies aan onze verwachting. Kleur is grijs zonder groen. Mooie fluweel rip stof. Zit in het begin wat stevig, maar zit na 2 weken heerlijk comfortabel. Wij hebben kunststof pootjes gekregen. Deze doen goedkoop aan. Gaten voor de pootjes waren niet voorgeboord.

1x besteld werd snel geleverd

Mooi assortiment, snelle levering medewerkers zijn hulpvaardig en denken in oplossingen!

Zowel online als in de winkel is de dienstverlening top! Zij zijn altijd bereikbaar. Geen lange wachttijden en medewerkers denken in oplossingen. Zeer goede ervaringen!

2 keer verkeerde product

Tot twee keer aan toe een wandlamp ontvangen zonder de armatuur om hem op te hangen. Uiteindelijk via kennis bij de eekhoorn de missende armatuur geregeld.

Correcte levering

Na bestelling kan je aangeven wanneer je de spullen wilt ontvangen. Heel handig. Spullen werden netjes en op afgesproken tijd bezorgd.

Prima evaring

Snelle verzending, goed verpakt, mooie tafel! Blij mee!!

Mijn ervaring met basiclabel is zeer positief. Er was iets mis gegaan met mijn bestelling, dit werd heel snel en goed opgepakt. Binnen twee dagen had ik het ontbrekende deel. Top !

goede service, producten netjes en goed verpakt verstuurd

Makkelijke website. Lampen zijn goed verpakt verstuurd

Snelle en transparante service

Je wordt na je bestelling goed op de hoogte gehouden van de status ervan. Levering gebeurde snel en binnen het afgesproken tijdsslot.

Mooi product maar niet helemaal ongeschonden

Praktisch

Praktisch voor bekers en andere spullen om erop te zetten zonder dat het onstabiel ligt.

Fijne vlotte service

Ik had een klein probleem met mijn bezorgde bank. En dit hebben ze goed en snel opgelost.

Een foutieve levering van gekleurde olie, grijs in plaats van wit, werd dit snel hersteld door nalevering van de juiste kleur. Helaas hadden we de grijze olie al op 1 meubel aangebracht, wij hadden natuurlijk ook beter op moeten letten.

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV