Eerder de stoel gezien bij de Eekhoorn en hem online besteld. Snelle levering en het voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Het is kwalitatief goed, mooi afgewerkt en zit heerlijk (in ieder geval voor kleine mensen).
Twee dagen nadat ik de tafel had besteld werd ik gebeld dat de bezorgdatum niet mogelijk was ivm zieke chauffeurs. Nadat in overleg de datum een dag later werd, kreeg ik hiervan een verkeerde bevestiging. Hierop heb ik terug gebeld. Ze konden dit niet meer aanpassen naar de datum die ze met me hadden afgesproken, want die zat inmiddels vol. Wederom een nieuwe dag afgesproken. Vervolgens werd ik een dag later gebeld dat mijn bestelling niet mee was gekomen uit het magazijn en de bestelling alsnog niet kan worden geleverd. Hierop heb ik de bestelling geannuleerd. Ik zou nog worden terug gebeld en zelfs een tegoedbon krijgen. Maar ik heb niks meer gehoord. Mijn geld heb ik ook, na bijna twee weken, nog steeds niet terug gestort gekregen. Heel jammer! Leuke webshop, maar bestellen doe ik niet meer.
Hallo Kelly, Bedankt voor je beoordeling en feedback. Vervelend dat je deze ervaring hebt gehad bij het plannen van de levering en het uiteindelijk niet is gelukt om de levering plaats te laten vinden. Excuus voor het ongemak! Onze klantenservice zal nog even contact met je zoeken i.v.m. de aangeboden tegoedbon. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Er werd gebeld, geheel volgens afspraak stond het pakket naast het huis. De bezorger zelf heb ik niet gezien, die was al weer weg dus daar kan ik weinig over zeggen. het pakket was er en daar ging het mij om.
Ik probeerde me uit te schrijven voor uw mails Teveel e-mails over een paar euro handel.
De levering was snel en netjes en na het retoursturen van het artikel dat kwalitatief niet goed was, had ik na 2 weken het geld terug.
Hallo Mike, Bedankt voor jouw feedback. Wat vervelend m te lezen dat je het artikel hebt moeten retourneren omdat het kwalitatief niet in orde was. Je hebt je retour op 11 januari aangemeld en het retourproces is inmiddels afgehandeld. Het aankoopbedrag staat dan ook weer volgens de retourservice binnen 14 dagen op je rekening: https://basiclabel.nl/retour-service. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Ursprüngliche Bewertung
De levering was snel en netjes, maar na het retoursturen van het artikel dat kwalitatief niet goed was zit ik nog steeds na meer dan een maand op mijn geld te wachten.
Erg blij met de stoel. Zit heerlijk en stevig. Kleur is ook prachtig! Blij met de aankoop.
Mijn ervaring met Basiclabel zijn tot op heden altijd goed. Het wordt snel en goed verpakt geleverd en de spullen zijn gelijk de afbeelding. De prijs/ kwaliteit erhouding is ook redelijk goed tot goed.
Het bestellen op de website ging supersnel en super makkelijk. Het betalen daarvan ging ook supersnel en super makkelijk. Er stond bij bezorgen door heel Nederland. Na de betaling kreeg ik een bevestiging per e-mail en daar in stond dat ze het bankstel en de tafel tot aan de begane grond zouden bezorgen, en ik woon op de derde etage. Het was onmogelijk om door middel van bijbetaling de spullen boven te laten bezorgen. Ook reageerde Basic label nergens op. Na al mijn e-mails. Alleen de vervoer der reageerde, met dat bezorgen tot boven pertinent niet mogelijk was. Dus dat moest ik maar uitzoeken. Pas toen alles was opgelost, en ik de spullen via mijn verhuizer naar boven kon krijgen. Dagen later. Toen kwam pas een mailtje van Basic label, met het statement fijn dat het is opgelost. Mosterd na de maaltijd! Ik heb je ontzettend veel stress van gehad. Pas toen alles achter de rug was, kreeg ik een mailtje? Slechte klantenservice.
Hallo Catharina, Bedankt voor je feedback. Wat vervelend dat je niet op de hoogte bent geweest van de leverwijze. De leverwijze vermelden wij op onze website o.a. onder de link 'Bestelproces, Bezorging en Service': https://basiclabel.nl/bestelproces-bezorging-service. Hier staat duidelijk de wijze van levering aangegeven. Ook bij het afronden van het betaalproces wordt gevraagd of je akkoord gaat met alle voorwaarden. Je hebt in een drukkere periode gemaild waardoor wij helaas niet direct dezelfde dag op jouw bericht hebben kunnen reageren. Excuus hiervoor want dit is wel ons streven. Onze klantenservice is overigens van maandag t/m vrijdag van 8.30 t/m 17.00 en zaterdag van 10.00 tot 17.00 bereikbaar per mail, maar ook per chat en telefoon. We vinden het vervelend dat je niet goed op de hoogte bent geweest en hierdoor voor en verrassing bent komen te staan. We hopen echter dat de bank en tafel helemaal naar wens zijn en je hier veel plezier van hebt. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Na een kast en een tafel, nu een stoel bij Basiclabel besteld en over alle 3 zeer tevreden.
Kast bleek na levering beschadigd. Na contact met basic label keurig opgelost. Goede service en communicatie
Zondag besteld, maandag in huis! Netjes verpakt. Goede communicatie.
De levering was snel en keurig. De kast is super mooi, en goede kwaliteit!!
1e keer besteld en levering sneller dan gepland. Super snelle levering en keurig over de drempel.
Vinden het een mooie kast. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Alleen hij kon wel wat sterker staan. Ken je dat wanneer je de deur open doet je al het servies hoort trillen binnen. Dat gebeurd er nou. Maar voor de rest super.
Basiclabel maakt voor mij waar wat ze uitstralen. Basis meubels voor in je interieur , kwaliteit goed en je krijgt waar voor je geld.
Levering was zelfs nog iets sneller dan verwacht, alles keurig op tijd en netjes gecommuniceerd.
Ik bestelde een bed in September dat op voorraad zou zijn maar uiteindelijk pas in Januari werd geleverd. De communicatie daarover had een stuk beter gekund.
Hallo Merel, Bedankt voor jouw terugkoppeling. Vervelend om te lezen dat jouw ervaring met Basiclabel op deze manier is verlopen. Het bed dat je in september hebt besteld, is verschillende keren uitgesteld. Dit is een ontzettend vervelende situatie. Je hebt hiervan verschillende updates ontvangen via de track & trace link om je hierover te informeren en ook contact gehad met onze klantenservice. Onze klantenservice neemt nog even extra contact met je op. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Wij hadden een kast besteld. Stond voor 20:00 besteld is morgen in huis. Dat was al zeker niet het geval en het was 3 dagen later. Ik snap dat er misschien een storing of iets was, maar haal dat dan direct van de site. Toen de kast eenmaal kwam, was hij al half in elkaar gezet, zakjes met onderdelen waren open, er miste onderdelen en de kast was enorm beschadigd. Gebeld en we kregen een nieuwe kast en hij werd omgeruild. Duurde wel weer een aantal dagen. Contact gehad met de klanten service. (Die vrouw was echt super lief!!) we zouden 50 euro vergoeding krijgen. Rekening nummer gemaild en nog steeds niks gekregen.. Erg jammer dit. Doordat er zoveel is gebeurd zijn wij zeker niet meer enthousiast om bij jullie te bestellen. Je betaald veel geld voor een kast, 600 euro. Als de service dan 100% is dan heb ik dat er zeker voor over. Maar nu niet meer.
Hallo Simone, Bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te lezen dat jouw bestelling bij ons op deze manier is verlopen. Goed om te horen dat je direct contact hebt gezocht met onze klantenservice en fijn geholpen bent. De kast is voor je omgeruild en de vergoeding is onderweg. Onze klantenservice neemt nog even contact met je op naar aanleiding van je beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Het tv meubel is erg mooi, en netjes geleverd in het aangewezen tijdvak op de aangewezen datum. Helaas is het meubel wel vijf weken vertraagd. Hier was weinig communicatie over en geen excuses. Dit kan nog zeker verbeterd worden.
Hallo Nadine, Bedankt voor je beoordeling en feedback. We hebben inmiddels contact gehad en zijn er achter gekomen dat je de foto's naar [email protected] had gestuurd en dan blijft antwoord helaas uit! Het is vandaag meteen voor je opgepakt door de klantenservice en je hebt een reactie ontvangen. Met vriendelijk groet, Team Basiclabel
Lamp is een plaatje! Klopt helemaal met de omschrijving.
Mooie kast besteld, helaas wat beschadigingen...maar wat is het super, snel en netjes opgelost! Top!!
Toch goed gekomen! Heb inmiddels de ontbrekende onderdelen ontvangen. Het duurde even maar alles is nu toch netjes opgelost. Mede dankzij de goede medewerking van iemand van de service afdeling. Zal een volgende keer hier weer kopen.
Hallo Ano, Bedankt voor je terugkoppeling. Vervelend om te lezen dat je al lang op onderdelen wacht. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Onze klantenservice heeft zojuist contact met je opgenomen zodat we dit kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Team Basiclabel
Ursprüngliche Bewertung
Wacht al weken op niet geleverde onderdelen. Wordt elke week aan het lijntje gehouden. Zeer slechte ervaring bij deze winkel.
Website was duidelijk, ontvangst de volgende dag. Er hoefde slechts met een eenvoudige schroefdraad de pootjes onder gemonteerd te worden. Helaas was er een heel kleine beschadiging aan het blad. Met een zwarte marker zelf gekleurd en is nu niet meer zichtbaar
Zeer tevreden met het product en de service!