2 woood fotoplanken besteld via Basic Label, helaas waren de planken met beschadigingen binnen gekomen. Maar kan gebeuren! Gelijk een mail gestuurd met foto’s van de planken en na nog geen half uur al een reactie van Basic Label met het antwoord dat er nieuwe planken op gestuurd worden, 1 dag later de nieuwe planken al binnen! Super goed verpakt en geen beschadiging te zien! Heel blij met onze nieuwe planken! Ik werd goed op de hoogte gehouden van de bestelling en de service van Basic Label is perfect! Mocht je nog twijfelen om hier te bestellen? Echt niet nodig! DOEN, je zult geen spijt krijgen!
Hi Debbie, Wat fijn om te lezen dat je blij bent met onze service :) We willen je veel plezier wensen met deze prachtige wandplanken. Groet, Team Basiclabel.
Ik heb een kleed van Zuiver besteld voor een scherpe prijs bij Basiclabel. Het werd snel en netjes bezorgd.
Hi Luuk, Bedankt voor je leuke review! We willen je veel plezier wensen met het kleed. Groet, Team Basiclabel.
Klantenservice reageerde snel op vragen. Uiteindelijk het product besteld, voldeed aan de verwachting en snel bezorgd.
Hi Nick, Bedankt voor je review. We wensen je veel plezier met je aankoop en zien je graag nog eens bij ons terug. Groet, Team Basiclabel
Ik heb een huishouden met twee kleine kindjes. Ze hoeven de salontafel te raken en hij valt al bijna om. Niet veilig, gaat dan ook retour.
Hi, Wat jammer dat de tafel niet aan je verwachting voldeed. Met twee kleine kinderen snap ik dat je een hele stevige tafel wilt. Ik hoop dat je wel tevreden bent over het contact met de klantenservice. Groet, team Basiclabel.
Top merken voor een zacht prijsje
Hi Peggy, Bedankt voor je positieve review! Groet team Basiclabel
Goede snelle service, mooi product. Ben erg blij met de Woood houten bijzettafel, echte aanwinst voor mijn interieur
Hi Paulina, Wat leuk om te lezen dat dit echt een aanwinst is voor je interieur! Heel veel plezier met dit prachtige meubel. We zien je graag nog een terug. Groeten, team Basiclabel
De kistbank Gravure was goed verpakt en zeer makkelijk te monteren. Het ziet er net zo mooi uit als op de foto. Voor mij geen 5 sterren omdat alleen de voorkant van massief Eikenhout is. Het was mooier geweest als de zijkanten en de bovenkanten ook van massief hout waren gemaakt.
Hi Anja, Bedankt voor je positieve review! We willen je veel plezier wensen met je aankoop. Groet team Basiclabel
Teak buitentafel besteld online, puur op basis van foto's. Waren niet bekend met Basiclabel, maar site en recensies gaven vertrouwen. En dat klopte! Vrijdag besteld, maandagmorgen om 08.30 uur geleverd. Prachtige tafel met heldere montage-instructie. Blij mee.
Hi Steven, Wat een leuke review! Dank daarvoor :) We willen je veel plezier wensen met deze prachtige buitentafel. Groeten, Team Basiclabel
Ik zou een 5 sterren willen geven, was het niet dat er 2 dezelfde artikelen aangerekend zijn en ik er maar 1 van ontvangen heb. Wij hadden een aantal maanden geleden een brand in ons appartement en mijn decoratie was allemaal weg. Heel veel rook en roetschade. Nu ben ik begonnen met terug decoreren en vind op basiclabel zoveel mooie dingen. Er is nu al weer volop sfeer en er komt er nog bij. Ik zou basiclabel zeker aanraden, de prijs zit goed en het materiaal is van uitstekende kwaliteit.
Hi Evelyne, Bedankt voor je positieve review! Graag willen we je vragen om even contact met ons op te nemen via [email protected]. Dan kunnen we even met elkaar kijken naar het missende artikel. We horen graag van je. Groet team Basiclabel
De bestelling is goed verpakt en snel geleverd De artikelen zelf waren van hele goede kwaliteit. Ik ben erg tevreden! Dank jullie wel
Hi Gerda, Bedankt voor je review :) We hopen dat je veel plezier zult hebben met je bestelling. Groeten, Team Basiclabel
Wat een prachtige fotoplank. Echt een aanrader. Mooi onbehandeld eikenhout. Superblij mee.
Hi Yolanda, Bedankt voor je leuke review! Veel plezier met je nieuwe fotolijstplank :) Groet, Team Basiclabel.
Ik ben erg blij met mijn hoekbank, heb 't in goede orde ontvangen. Het plaatsen van de bestelling ging makkelijk, na het afronden wordt je goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Zeer tevreden klant.
Hi Michel, Dank je wel voor je mooie review! Veel plezier van de bank. Groet, team Basiclabel
Superlatieven komen te kort in de omschrijving van de “ robuuste” bijzettafel van Woood Exclusive Lio! De massief (!) houten bijzettafel, gemaakt uit pauwloniahout (!) lijkt meer op een product gemaakt van eenvoudig triplex, licht van gewicht en slecht afgewerkt. Matig product dus. Het is goed dat deze tafel in de aanbieding is, anders was hij gelijk retour gegaan. Volle prijs is hij in het geheel niet waard. Bezorging was prima, cfm. afspraak.
Hi Robert, Wat jammer dat de kwaliteit tegenvalt van de bijzettafel. Graag kijken wij met je mee, je mag altijd een mail sturen naar [email protected] met een foto van de bijzet tafel. Op die manier kunnen wij met je meekijken naar een passende oplossing. Groet, team Basiclabel
Mooie collectie waar genoeg te vinden valt, tegen scherpe prijzen. Snelle verzending, keurig verpakt. Goed op de hoogte gehouden, ik ben zeer tevreden en zal zeker vaker terugkeren.
Hi Bryan, Dank je wel voor je review! Veel plezier van je bestelling. Groet, team Basiclabel
Na bestelling volgende dag geleverd, mooie tafels voor een goede prijs.
Hi Marjo, Bedankt voor je review! We willen je veel plezier wensen met je nieuwe tafels. Groet, Team Basiclabel
Barstoelen besteld. Beschadigd bij levering. Excuses aangeboden en netjes afgehandeld met een korting. Fijne oplossing. Bedrijf die zijn verantwoordelijkheid neemt.
Hi Jorg, Bedankt voor je review. We vinden het fijn dat we samen tot een oplossing zijn gekomen. We hopen dat je veel plezier zult hebben met je barkrukken. Groeten, Team Basiclabel.
Revisión original
Barstoelen besteld. Bijna op alle poten beschadigingen en zelfs één poot krom. Dit aangeven bij Basiclabel. Hopelijk komen ze met een oplossing. Tot nu toe zelf gemaild en gebeld maar nog niks vanuit Basiclabel zelf.
Geweldige webshop op gebied van wonen! Leuke spullen, snelle verzending, snelle reactie op mails en fijne after sales. 1 artikel was niet geheel conform wens en deze werd supersnel vervangen! Ik zal zeker eerst bij Basiclabel op zoek gaan naar nieuwe spullen voor mijn huis. Zij weten hoe te investeren in lange termijn klantenbinding. Complimenten!!
Hi Suzanne, Wat een ontzettend leuke review! We zijn blij te lezen dat je zo enthousiast bent over onze spullen en service :) We zien je graag nog eens terug bij Basiclabel. Groeten, Team Basiclabel
Niks meer aan toe te voegen:-)
Hi Jannie, Bedankt voor je leuke review! We zien je graag weer eens terug op www.basiclabel.nl Groeten, Team Basiclabel
Een paar weken geleden had ik een opblaasbare fauteuil gekocht, die helaas vrij snel lek ging. Daar werd niet moeilijk over gedaan en binnen een week stuurden ze een nieuwe op. Fantastisch! Ontzettend goede service. En ook met het product ben ik erg blij;-)
Hi Barbara, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Veel plezier met je opblaasbare fauteuil! Team Basiclabel
Zowel bij Basiclabel als bij Dutchned weten ze nog hoe je klanten moet servicen. Waar maak je dat nog mee? Basiclabel verkoopt mooie producten en inspireert met nieuwsbrieven. Rond Moeder- en Vaderdag vragen ze of je een mailing wilt ontvangen of liever niet omdat dit mogelijk gevoelig ligt. Ik had een kast besteld die binnen no time werd geleverd door Dutchned. Een dag later werd ik zelfs gebeld door een dame of alles naar wens is. Wow!
Hi Chantal, Dank je wel voor deze mooie review! Groet, team Basiclabel
Mooie kast, precies zoals de foto's, goede beschrijving, netjes op tijd bezorgd, even een (klein) klusje om in elkaar te zetten, maar dan heb je ook een prachtige kast!
Hi Alexandra, Bedankt voor je positieve review! We willen je graag veel plezier wensen met de kast. Groet team Basiclabel
We hebben een zwarte kapstok bij jullie gekocht. De levering was prima. Er was echter een probleem met het geleverde product. Het bedrijf heeft onze "klacht" hierover zeer goed opgepakt en ons als klant tevreden kunnen stellen. Dit was ook binnen no-time geregeld. Dank jullie wel, Marian, voor jullie oplossing en zeer snel meedenken, reageren en oplossen. Dikke prima!
Hi Sylvia, Dank je wel voor je review! Wij zijn blij dat je tevreden bent en zien je graag weer terug bij Basiclabel.nl. Groet, team Basiclabel
Revisión original
We hebben een zwarte kapstok bij jullie gekocht. De levering was prima. Bij het uitpakken en in elkaar zetten zag ik dat er een sticker op de kapstok zat die, later bleek, nagenoeg onmogelijk te verwijderen was. Laten zitten was geen optie, erg zichtbaar. Zo voorzichtig als kan de sticker proberen te verwijderen. Hij ging er echt niet af. Uiteindelijk sticker remover geprobeerd. Dat was verre van een succes. De sticker is eraf, evenals veel zwarte verf en strepen van de remover zijn zichtbaar. Het ziet er niet uit. We hebben meerdere van deze kapstokken op onze praktijk staan en eerder nooit problemen hiermee gehad (bij een ander bedrijf besteld gehad).
Hi Sylvia, Dank je wel voor je review. Wat ontzettend vervelend dat dit is gebeurd met de kapstok. Uiteraard is dat niet de bedoeling. Graag hadden we met je mee gekeken naar een passende oplossing. Dit kan alsnog, er zal contact met je worden opgenomen door onze klantenservice. Groet, team Basiclabel
Basiclabel geeft voldoende kwaliteit voor de klant en daarom ben ik duidelijk voor iedereen
Hi Silvia, Bedankt voor je leuke review! We zien je graag nog eens terug bij Basiclabel. Groeten Team Basiclabel
Heb een kinderbed besteld, op de site stond vandaag besteld, morgen in huis. Na 3 dagen hebben we het hoofdbord van het bed ontvangen maar ontbreekt het resterende deel en is nog onduidelijk wanneer deze bezorgd gaat worden.
Hi Geert, Wat vervelend om te lezen dat je langer hebt moeten wachten op het bestelde bed dan gewenst. Wij zullen even contact met jouw opnemen omtrent deze bestelling. Groetjes, Team Basiclabel
De bestelde bijzettafel was keurig verpakt met een duidelijke beschrijving hoe te monteren. Dat was zo gepiept! Het walnoten blad icm de beige constructie staat echt mooi naast mijn stoel.
Hi Hans, Wat fijn om te lezen dat je blij bent met jouw aankoop! Veel plezier gewenst met de aankoop. Groetjes, Team Basiclabel
1 Jan Tinbergenweg
Hoorn 1689 ZV