Prettige website en hele goede klantenservice!

2 woood fotoplanken besteld via Basic Label, helaas waren de planken met beschadigingen binnen gekomen. Maar kan gebeuren! Gelijk een mail gestuurd met foto’s van de planken en na nog geen half uur al een reactie van Basic Label met het antwoord dat er nieuwe planken op gestuurd worden, 1 dag later de nieuwe planken al binnen! Super goed verpakt en geen beschadiging te zien! Heel blij met onze nieuwe planken! Ik werd goed op de hoogte gehouden van de bestelling en de service van Basic Label is perfect! Mocht je nog twijfelen om hier te bestellen? Echt niet nodig! DOEN, je zult geen spijt krijgen!

Prachtig kleed, snel en netjes bezorgd

Ik heb een kleed van Zuiver besteld voor een scherpe prijs bij Basiclabel. Het werd snel en netjes bezorgd.

Goede klantenservice, prima product

Klantenservice reageerde snel op vragen. Uiteindelijk het product besteld, voldeed aan de verwachting en snel bezorgd.

Geen stevige salontafel, enorm wankel

Ik heb een huishouden met twee kleine kindjes. Ze hoeven de salontafel te raken en hij valt al bijna om. Niet veilig, gaat dan ook retour.

Super snel en netjes

Top merken voor een zacht prijsje

Goede snelle service, mooi product. Ben erg blij met de Woood houten bijzettafel, echte aanwinst voor mijn interieur

Mooie meubels

De kistbank Gravure was goed verpakt en zeer makkelijk te monteren. Het ziet er net zo mooi uit als op de foto. Voor mij geen 5 sterren omdat alleen de voorkant van massief Eikenhout is. Het was mooier geweest als de zijkanten en de bovenkanten ook van massief hout waren gemaakt.

Snel en perfect geleverd!

Teak buitentafel besteld online, puur op basis van foto's. Waren niet bekend met Basiclabel, maar site en recensies gaven vertrouwen. En dat klopte! Vrijdag besteld, maandagmorgen om 08.30 uur geleverd. Prachtige tafel met heldere montage-instructie. Blij mee.

Zeer mooi!!

Ik zou een 5 sterren willen geven, was het niet dat er 2 dezelfde artikelen aangerekend zijn en ik er maar 1 van ontvangen heb. Wij hadden een aantal maanden geleden een brand in ons appartement en mijn decoratie was allemaal weg. Heel veel rook en roetschade. Nu ben ik begonnen met terug decoreren en vind op basiclabel zoveel mooie dingen. Er is nu al weer volop sfeer en er komt er nog bij. Ik zou basiclabel zeker aanraden, de prijs zit goed en het materiaal is van uitstekende kwaliteit.

Heel erg goed

De bestelling is goed verpakt en snel geleverd De artikelen zelf waren van hele goede kwaliteit. Ik ben erg tevreden! Dank jullie wel

Top fotoplank!

Wat een prachtige fotoplank. Echt een aanrader. Mooi onbehandeld eikenhout. Superblij mee.

Ik ben erg blij met mijn hoekbank, heb 't in goede orde ontvangen. Het plaatsen van de bestelling ging makkelijk, na het afronden wordt je goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Zeer tevreden klant.

Bezorging plus - product min

Superlatieven komen te kort in de omschrijving van de “ robuuste” bijzettafel van Woood Exclusive Lio! De massief (!) houten bijzettafel, gemaakt uit pauwloniahout (!) lijkt meer op een product gemaakt van eenvoudig triplex, licht van gewicht en slecht afgewerkt. Matig product dus. Het is goed dat deze tafel in de aanbieding is, anders was hij gelijk retour gegaan. Volle prijs is hij in het geheel niet waard. Bezorging was prima, cfm. afspraak.

Aanrader! Echt heel blij mee

Mooie collectie waar genoeg te vinden valt, tegen scherpe prijzen. Snelle verzending, keurig verpakt. Goed op de hoogte gehouden, ik ben zeer tevreden en zal zeker vaker terugkeren.

Gewoon prima

Na bestelling volgende dag geleverd, mooie tafels voor een goede prijs.

Stoelen geleverd niet zoals gewenst, wel goed opgelost

Barstoelen besteld. Beschadigd bij levering. Excuses aangeboden en netjes afgehandeld met een korting. Fijne oplossing. Bedrijf die zijn verantwoordelijkheid neemt.

Zeer klantvriendelijk!

Geweldige webshop op gebied van wonen! Leuke spullen, snelle verzending, snelle reactie op mails en fijne after sales. 1 artikel was niet geheel conform wens en deze werd supersnel vervangen! Ik zal zeker eerst bij Basiclabel op zoek gaan naar nieuwe spullen voor mijn huis. Zij weten hoe te investeren in lange termijn klantenbinding. Complimenten!!

Vlot geleverd, prima product

Niks meer aan toe te voegen:-)

Zeer goed!

Een paar weken geleden had ik een opblaasbare fauteuil gekocht, die helaas vrij snel lek ging. Daar werd niet moeilijk over gedaan en binnen een week stuurden ze een nieuwe op. Fantastisch! Ontzettend goede service. En ook met het product ben ik erg blij;-)

Dijk van een klantenservice!

Zowel bij Basiclabel als bij Dutchned weten ze nog hoe je klanten moet servicen. Waar maak je dat nog mee? Basiclabel verkoopt mooie producten en inspireert met nieuwsbrieven. Rond Moeder- en Vaderdag vragen ze of je een mailing wilt ontvangen of liever niet omdat dit mogelijk gevoelig ligt. Ik had een kast besteld die binnen no time werd geleverd door Dutchned. Een dag later werd ik zelfs gebeld door een dame of alles naar wens is. Wow!

Mooie kast, precies zoals de foto's, goede beschrijving, netjes op tijd bezorgd, even een (klein) klusje om in elkaar te zetten, maar dan heb je ook een prachtige kast!

Tevreden

We hebben een zwarte kapstok bij jullie gekocht. De levering was prima. Er was echter een probleem met het geleverde product. Het bedrijf heeft onze "klacht" hierover zeer goed opgepakt en ons als klant tevreden kunnen stellen. Dit was ook binnen no-time geregeld. Dank jullie wel, Marian, voor jullie oplossing en zeer snel meedenken, reageren en oplossen. Dikke prima!

Duidelijk waar basiclabel voor staat kwaliteit

Basiclabel geeft voldoende kwaliteit voor de klant en daarom ben ik duidelijk voor iedereen

Pakket bezorging drama

Heb een kinderbed besteld, op de site stond vandaag besteld, morgen in huis. Na 3 dagen hebben we het hoofdbord van het bed ontvangen maar ontbreekt het resterende deel en is nog onduidelijk wanneer deze bezorgd gaat worden.

Fraai design voor een betaalbare prijs

De bestelde bijzettafel was keurig verpakt met een duidelijke beschrijving hoe te monteren. Dat was zo gepiept! Het walnoten blad icm de beige constructie staat echt mooi naast mijn stoel.

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV