Mooie lamp

Mooie lamp erg mooie kleur. Zal vast mooi staan. Blij mee! De bezorging via post nl was een drama. Deze werd dagenlang vooruit geschoven en kwam ook niet op het aangegeven pakketpunt.

Eerste keer en direct tevreden

Ik ben super blij. Kleur op de site komt mooie in het echt overeen. Zit heerlijk en is een luxe fauteuil voor m’n slaapkamer. En past perfect !

Nog steeds niets geleverd

Jullie vragen mijn mening over een produkt dat vorige week dinsdag zeker geleverd ging worden en tot op heden nog niet is toegekomen.

Makkelijk bestellen, snelle levering

Op zoek naar een kledingkast , kwam ik op de site van Basic Label uit , goed overzicht , makkelijk zoeken en in winkelwagen plaatsen. De levering was de volgende dag al , alleen maar positief.

Geen opmerkingen

Netjes en in goede staat geleverd. Prima service.

Snelle, correcte, afhandeling aankoop.

Goede ervaring met Basiclabel.nl.

Voor mij was het de eerste keer dat ik iets bestelde bij Basiclabel. Maar het zal zeker niet de laatste keer zijn. Je kunt zelf de dag van bezorging uitkiezen. Dat is echt ideaal. Het tijdstip waarop ze zouden komen was helaas niet duidelijk. En ik kon dit ook niet wijzigen. Dat was dan ook het enige minpuntje. Maar het is goed gekomen. De kast in elkaar zetten was ook heel goed te doen door de duidelijke handleiding. En zoek je een degelijke sterke kast dan zou ik je aanraden om kledingkast Mees aan te schaffen.

Prachtige meubels en perfecte service

De klantenservice bij Basiclabel is hoe het hoort te zijn bij elk bedrijf. Hele snelle reacties en top kwaliteit. Ik ga hier absoluut vaker bestellen.

Snel, goed ingepakt, toch iets beschadigd

Het werd netjes op tijd verzonden, ik vond het ook heel goed ingepakt, ik als vrouw zijnde met 2 linkerhanden kon t tafeltje ook zelf gemakkelijk in elkaar zetten, helaas ondanks t goed inpakken waren de poten op sommige plekken wel beschadigd dus ik denk dat t al eerder is gebeurd, want t kwam goed beschermd aan

Super gebruiksvriendelijke website

De site is duidelijk, producten zijn makkelijk te vinden, op te slaan en er worden leuke suggesties gedaan voor aanvullende aankopen die passen bij de style waarop je eerder gezocht hebt. Het bestellen gaat makkelijk en snel, kan niet wachten tot de bank met bijpassende poef geleverd worden!!!

Snel en netjes

Snel en netjes gezeverd, artikel prima

Goede ervaring met Basiclabel

Goede ervaring met Basiclabel

Hele klus om in elkaar te zetten

Mooi bureau met mooie grijze kleur, staat erg mooi maar wel iets grof gezaagd en een hel om het in elkaar te zetten, met ook nog een onduidelijke handleiding. Uiteindelijk wel een mooi resultaat dus daarom 4 sterren ipv 3

Top ervaring

Vaker hier besteld en altijd snelle service en een hele goede bezorging door Dutchned

Mooie webshop snelle levering doen wat ze beloven

Bestellen ging eenvoudig. Bezorgdatum kon je aanpassen naar eigen wens. Snel geleverd. Kom zeker terug op de website of in de winkel.

Helaas toch geen vlotte levering zoals online beloofd

Voor 22:00 besteld volgende dag in huis, helaas gaat dit al niet door. Vervolgens 3 dagen later de levering die te laat is. aangegeven voor ochtend levering maar vervolgens na sluitingstijd (18:00) leveren. ochtends ook nog telefonisch contact gehad dat er na 18:00 niet meer geleverd kan worden maar als nog staan ze op de stoep. Al met al 4 dagen verder en eindelijk de levering van een kwalitatief goed artikel.

Erg blij met het product - precies zoals beschreven. De communicatie tijdens en na de aankoop was geweldig en de levering was geen gedoe.

Snelle levering en goed ingepakt. Vorige week 2 spiegels betaald, 2 dagen later werden ze bezorgd. Nette bezorger en de spiegels waren netje ingepakt, ben er super blij mee. Heel erg bedankt voor de goede service! Gr T. Barghi

Mooie salontafel, als is er een kleurverschil

Ik kocht twee salontafels met verschillenden groottes, wel van hetzelfde artikel/model. Het kleinere heeft helaas een donkerdere kleur en heeft een kleine beschadiging. Maar op zich heel goedkoop. Wellicht daarmee..

Geheel naar verwachting

Prima ervaring, geleverd zoals beloofd en product zoals beschreven. In dit geval ging het om een tafelblad. Top ervaring!

Prijs kwaliteit oké.

Snelle levering.

Super tevreden

Ik ben superblij met de bank die ik heb aangeschaft bij Basic Label. Snel geleverd. Nast mijn tevredenheid over de kwaliteit van de bank is de kwaliteit van de klantenservice uitmuntend!!!! Uiterst vriendeljke medewerkers die snel een antwoord geven op je vraag en zeer behulpzaam zijn!!!

Prachtig bureau! Snelle service!

Pakket binnen 1 dag bezorgd! Snelle service. Bureau in elkaar zetten hier wel de tijd voor nemen! Ik heb op alle onderdelen met post-it eerst gelabeld en de schroeven en pluggen erin gezet. Maakt het iets makkelijker om het goed in elkaar te zetten. De kleinste 4 schroeven zijn om de rails vast te zetten aan de binnenzijde van de lades. Overigens op andere sites staat kinderbureau maar iemand die 1.78 cm lang is kan gemakkelijk aan het bureau zitten. Het is een prachtig bureau! Erg blij mee!

Mooie kast. Wel wat puzzelwerk.

De handleiding blinkt niet uit van duidelijkheid. Na een half uurtje puzzelen kwam ik eruit. De afwerking van de kast kan iets beter.

Super toffe poef

Prachtige vormgeving en kwaliteit. Super blij mee.

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV